ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT
Може и да има нещо положително: ако не броим Хайдук, продължаваме да нямаме загуба вкъщи.
zlatan написа:alexdb написа:W84me написа:Serafim написа:На стадиона беше супер тягостно. Отдавна не бях виждал такива чувства у хората, да виждат, че има потенциал в отбора, да вярват, че може да се получи нещо, но по една или друга причина да не става и да се чудят кого да винят.
Днес за пореден път бяхме с някаква много слаба тактическа дисциплина, защитата мега палава... Ясно е, че вината е на Роси и вярвам, че ще бъде освободен, само не знам кого ще вземе Спас. А и колко време ще му трябва да го намери.
За мен добри решения са Дерменджиев или Ясен Петров, ако не - чужденец.
И двамата си имат отбори и едва ли ще се върнат в кочината, та баш в Левски. Не си спомням този век извън Петрович чужденец да е постигал нещо с български отбор. Иначе възможни опции разбира се, че има. На мен един Войнов би ми бил интересен като треньор на Левски.
Кажи ме че се шегуваш за Войнов.
Херо с Наско това е истината.Или Стойчо Стоев отново с Наско.
Не се шегувам. Какво му е на човека? И все пак нека си говорим за реални неща - Херо си има отбор, Сираков на Герена никой няма да го вземе поне при този собственик. Стоев дали има отбор не знам. Ако няма е възможност. Аз бих взел и Гочето въпреки възрастта му ако се навие. Възможности много. Но то не е само проблем треньора. В Левски на този етап всичко е сбъркано.
Последна промяна от alexdb на 17 юли 2018 22:57, променено общо 1 път.
Херо не е подписвал с никой.
LEVSKI_FOREVER
alexdb написа:W84me написа:alexdb написа:
Ами имаме си ги - Гомез, Обертан, Мариани, Найденов, Юруков, Нашименто, Белмонт, Ст. Иванов, Кабов. Малко ли са? Друг въпрос е кой колко е качествен.
От изброените, само Гомез и Нашименто са халфове. Левски днес игра с ПОЛОВИН нов отбор, ако гледаме мачовете с Тирето за Купата. Холмар, Прохазка, Тиам, Паулиньо, Нашименто, Панайотов. Няма как да стане така.
Да бе. Другите са?
Това, че Дедо е преквалифицира кой както си иска от оригиналност на променя факта, че Обертан е халф, Найденов също. А това, че този треньор играе с едни и същи цяла година и не е интегрирал и сработил другите поради което като някой го контузят или накажат става пожар е негова вина. Особено пък при положение, че ние извън купата в първенството не играехме за нищо.
Много малко хора в този форум знаят , че Найденов е халф. Като се сетя как го плюеха тук, когато дедо ти го пускаше като бек ( същото се отнася и за Прохазка), но няма лошо по-лесно е да плюеш по тях, отколкото по наглеца от Римини.
zlatan написа:Херо не е подписвал с никой.
Подписа с Иртиш.
В ада си казват - можеше и да е по-зле. Можеше да сме левскари. Няма такава мъка...
Ако има рай - имаме резервиран билет за най-високото ниво там.
Eminem написа:В ада си казват - можеше и да е по-зле. Можеше да сме левскари. Няма такава мъка...
Имало е и други тежки моменти в историята. Лошото е, че този продължава прекалено дълго, а перспективи не се виждат. Но това е работа на нас феновете. Друг въпрос е, че очакванията отдавна се минимализираха и феновете вече далеч не са същите фенове.
Някои специалисти дори за групите на ЛЕ писаха ще влезем! 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Е... от кой ли не отпдаха Левски и ЦСКА, откакви ли не отбори и при какви ли не обстоятелства... обаче Лихнещай... такова нещо не съм си и представял. Вадуц имат немски треньор и доста лихтенщайнски и швейцарски футболисти.
Единствено се чудя, защо при таквиа резултати се търсят треньори и футболисти от чужбина. По-добре да ритат нашите момчета... бат Венци излезе прав за пореден път.
Единствено се чудя, защо при таквиа резултати се търсят треньори и футболисти от чужбина. По-добре да ритат нашите момчета... бат Венци излезе прав за пореден път.
alexdb написа:Eminem написа:В ада си казват - можеше и да е по-зле. Можеше да сме левскари. Няма такава мъка...
Имало е и други тежки моменти в историята. Лошото е, че този продължава прекалено дълго, а перспективи не се виждат. Но това е работа на нас феновете. Друг въпрос е, че очакванията отдавна се минимализираха и феновете вече далеч не са същите фенове.
Имало е, но това е някакво проклятие. Не, знам.....думи нямам. Това не е дъното, това е бездната.
Докато герберистите са начело, нищо добро не ни чака.