damyanov1963 написа:Със смяната на Роси отново влизаме в порочния кръг до следващия първи мач в ЕКТ, ако изобщо стигнем до там а и не се знае дотогава колко треньори още ще сменим. Няма да ставам адвокат на италиянеца, просто искам да анализирам нещо. Да си припомним началото на Мъри, като треньор на Левски. След отпадането ни пт Галатасарай с 1:2 и 1:1 Наско изгони Люпко Петрович и назначи на негово място помощника му Мъри Стоилов. В следващия кръг, но вече за УЕФА, Левски отпадна безславно от Челси с 0:3 и 0:2. Мъри продължи да води отбора. На следващата година - безславно отпадане от Беверен. Мъри продължава да води отбора, като през това време няма и титла и купа в България. На следващата година в първия мач от ЕКТ нова срамна загуба от Публикум с 0:1. Мъри продължава да води отбора, като на реванша бие с 3:0 и след това го докарва до 1/4 финал. Сега, защо на Мъри му се даде толкова време, след като той имаше треньорски опит в България, като помощник на Люпко, освен това и като футболист и отлично познаваше нашето първенство, отбори и играчи, а Роси идва в една непозната страна, непознато първенство, дори преди това не му се е налагало да води зимна подготовка. Ми че то само на него му е необходима една година да опознае и свикне с обстановката.
Роси нестава това е. Та на някои даже им харесвала продукцията срещу тирето и др. Аз не видях никаква лекота в играта ни за 10 месеца. Какъв футбол играем никакъв. От ноември миналата година бях за смяна на Роси, но тук някои големи капацитети ме обвиниха, че съм припознавач, че съм хейтър и тем подобни.