/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

d.milanov
Контакти:

Re: Делио Роси - Пророка от Римини

Мнениеот d.milanov » 17 юли 2018 15:20

Делио не е виновен! Търсете другаде причините!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2018 15:25

Serafim написа:Вчера Роси каза, че всеки може да има всякакви проблеми, но когато излезе на терена, трябва да ги забравя, иначе ще е малък човек и футболист. Смятам, че това важи и за него.

Гледах интервю на Аутуори преди заминаването им и ми направи впечатление преводачката. После набързо прегледах и други негови интервюта, с нея. Супер професионално работи. Детелин е ясно, че има дълбоки познания в италианския език и намира правилните думи при превода, а и футболна личност, така че няма проблем с терминологията. Но понякога пресконференциите са супер тягостни и бавни. Изчаква се въпроса, превежда се, после отговора на Роси, който обича да разтегля локуми и често дава някакви нерелевантни примери. Но явно няма как пък всичко да е на шест, дето се вика. :) Това момиче явно има опит с предова в ефир, както се казва. Директно, без паузи , без да има нужда да чуе целия въпрос и да формулира изречение на съответния език. Но пък както казах, Детелин пък е навътре с футболната терминология.

Така е, но на какви въпроси беше длъжен да отговаря Аутуори и на какви Роси? Едва ли първият са го питали дали играчите му мислят за жени, оставки и колко често си говорят с президента? Щото на нашият човек постоянно му се налага да финтира провокативните въпроси на подлите журналистчета-интриганти, което изисква по-обстоятелствено изказване, че една дума да не е на място и ония лешояди ще си постигнат целта, което не е добре за синята аудитория, и Роси явно го съзнава.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юли 2018 15:39

Съгласен съм, че въпроси от типа: "бате, кАжи колко пари че туриш Левски да стане шампион таа година" са мега тъпи, но не мисля, че са толкова чести. Въпроса за жените е шеговит и Роси може съвсем шаблонно да отговори на такъв, като каже, че е негова работа футболистите да мислят за мача. Отделно, че има голям опит. Аутуори също го питаха кой ще играе, млади ще влязат ли сега на реванша, мисли ли за следващия кръг вече, кой отбор си избира, на колко процента футболистите изпълняват това, което иска и вършат ли още неща, които са били изисквани от тях от предния треньор.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 юли 2018 17:49

Serafim написа:Вчера Роси каза, че всеки може да има всякакви проблеми, но когато излезе на терена, трябва да ги забравя, иначе ще е малък човек и футболист. Смятам, че това важи и за него.

Гледах интервю на Аутуори преди заминаването им и ми направи впечатление преводачката. После набързо прегледах и други негови интервюта, с нея. Супер професионално работи. Детелин е ясно, че има дълбоки познания в италианския език и намира правилните думи при превода, а и футболна личност, така че няма проблем с терминологията. Но понякога пресконференциите са супер тягостни и бавни. Изчаква се въпроса, превежда се, после отговора на Роси, който обича да разтегля локуми и често дава някакви нерелевантни примери. Но явно няма как пък всичко да е на шест, дето се вика. :) Това момиче явно има опит с предова в ефир, както се казва. Директно, без паузи , без да има нужда да чуе целия въпрос и да формулира изречение на съответния език. Но пък както казах, Детелин пък е навътре с футболната терминология.

И аз гледах едно негово интервю, по-отдавна беше и не знам дали е била същата преводачка. Вярно, превеждаше бързо, без тия дълги паузи, ама в отговорите имаше гардове, блокове, забивки и всевъзможни термини от други спортове, които едва ли Аутори е използвал, а и не винаги имаше смисъл в отговорите, даже да са с футболни термини, особено когато са по-конкретни въпроси, може да е заради Аутори, ама по-скоро щото почваше с едно, продължаваше с друго и като ги оплете, без да се обяснява повече, минаваше на следващото изречение. То и Левски, ако отпадне днеска, ще е свършил с участието в ЛЕ бързо и без излишни локуми. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 17 юли 2018 20:48

Този треньор да си ходи!
Търпението ми се изчерпа!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 юли 2018 20:52

Тоя цървул няма никакво намерение да си ходи.
[center]Levski & Lazio[/center]

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 17 юли 2018 21:38

Официално - Делио Роси е най-некадърния треньор в историята на Левски.
Не трябва да остава и минута повече. Ако го бяхме изгонили навреме и купа щяхме да имаме, и неустойката му щяхме да избием от евротурнирите. Нека най-позорното отпадане в историята ни тежи на съвестта , както на С Русев, така и на поддръжниците на Роси, които призоваваха да му се даде шанс.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 17 юли 2018 21:44

Смяната на Роси имаше смисъл до 17 часа днес. Оттук нататък аз съм против да го пипат

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 17 юли 2018 21:49

Това си беше предизврстено за всички разбиращи и малко от футбол. Тоя пенсионер в Левски не може да вирее. Ясно беше още след зимната подготовка.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 юли 2018 21:57

Със смяната на Роси отново влизаме в порочния кръг до следващия първи мач в ЕКТ, ако изобщо стигнем до там а и не се знае дотогава колко треньори още ще сменим. Няма да ставам адвокат на италиянеца, просто искам да анализирам нещо. Да си припомним началото на Мъри, като треньор на Левски. След отпадането ни пт Галатасарай с 1:2 и 1:1 Наско изгони Люпко Петрович и назначи на негово място помощника му Мъри Стоилов. В следващия кръг, но вече за УЕФА, Левски отпадна безславно от Челси с 0:3 и 0:2. Мъри продължи да води отбора. На следващата година - безславно отпадане от Беверен. Мъри продължава да води отбора, като през това време няма и титла и купа в България. На следващата година в първия мач от ЕКТ нова срамна загуба от Публикум с 0:1. Мъри продължава да води отбора, като на реванша бие с 3:0 и след това го докарва до 1/4 финал. Сега, защо на Мъри му се даде толкова време, след като той имаше треньорски опит в България, като помощник на Люпко, освен това и като футболист и отлично познаваше нашето първенство, отбори и играчи, а Роси идва в една непозната страна, непознато първенство, дори преди това не му се е налагало да води зимна подготовка. Ми че то само на него му е необходима една година да опознае и свикне с обстановката.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”