ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/
Кой щеше да е следващия съперник,ако Левски се беше класирал?
Arsenal- a new era begins ! Again!...
- insaneboy1
- Контакти:
Sisi 1914 написа:popokutepetel написа:Sisi 1914 написа:Вече съм в сектор А.
Дано да ни зарадват левскарите с победа!
Победа не е достатъчна. Трябва убедителна победа
Ако беше реализирана дузпата и тя щеше да ни е достатъчна, за да продължим.
дузпата беше при равен резултат дори след нея щеше да ви трябва още един гол за 4-2
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
popokutepetel написа:veni__85 написа:Sisi 1914 написа:Тази пропусната дузпа ни изигра лоша шега!
Не знам какви са ти представите за Левски, но срещу такъв отбор да се оправдаваш за една дузпа е несериозно!!! Ако отпаднеш срещу Хайдук(примерно) и една дузпа ти е попречила да продължиш ОК, но срещу тези не важи.
След пропусната дузпа се видя, че този отбор има потенциал, че Вадуц са повече от измислени (което те не си го крият) и че Плешивото нещо е вреден и единствено пречи. Това ще си проличи като АКО изритат италианеца.
Естествено , че съм съгласен с теб. В момента слушам интервюто с Горанов и никой не може да ме обеди , че наглеца не е главния виновник Панайотов и Вутов да си тръгнат за сметка на Белмонт. Въпроса е , че , ако имахме качествен треньор тези щяхме да ги отстраним и никой да не си спомня за тази пропусната дузпа.
П.П След това интервю Горанов да забрави за титулярното място. Ако наглеца остане.( за съжаление).
Спасе бърз и скоротечен ти пожелавам........
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
popokutepetel написа:Жълто-черен Пловдив написа:Европа, та Европа. За какво ви беше тази Европа?! Само излагация и подигравки за 20 години напред да жънете.
Ле-ле то пък вие направихте полуфинал и само шанса не ви помогна да вземете купата
Първо, ние нямаме претенции да сме гранд.
Второ, последните 5 години се представяме в пъти по-добре и достойно от вас в Европа.
Трето, виж вашия бюджет, виж нашия. Затова ви подиграват всички.
Абе къф е тоя с бялата ризка по диемата... че коли и беси в синия клуб?
Уволнява треньори а-у всява напрежение къф е тоз
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
- insaneboy1
- Контакти:
demon777 написа:Абе къф е тоя с бялата ризка по диемата... че коли и беси в синия клуб?
деян веселинов фен на цска
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Red Warrior написа:Може догодина да имате късмет в жребия, ако Ватикана си направят клубен отбор.
[offtopic]Те имат първенство, между другото, ама не членуват в УЕФА. Веднъж бях намерил един репортаж от първенството им, те бяха няколко отбора и го играят за няколко дена, като се има предвид, че ритат с раса, не са лоши.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
demon777 написа:Абе къф е тоя с бялата ризка по диемата... че коли и беси в синия клуб?
Че па не е ли прав..
-
botevplovdiveoe
- Контакти:
Пичове,пичовее...хората играят финал на световно , нашите отборчета не могат да отстранят Вадуц.Срам и позор.ВЪН ЧУЖДЕСТРАННИТЕ МЕНТЕТА ОТ А ГРУПА!!!
Не знам за Роси,но ако феновете на Левски позволите Божката Митрев отново да сложи фланелката ви,значи сте пълни жени.
Не знам за Роси,но ако феновете на Левски позволите Божката Митрев отново да сложи фланелката ви,значи сте пълни жени.
КАУЗА КОЛЕЖА!