slavi_1914 написа:deepblue1963 написа:Като гледам "постовете" на някои хора-направо са от "треньор" нагоре.Това Хидинк,това Капело,това Липи-айдееее.В България умираме да даваме акъли за неща,които не разбираме.А,ако някой има самочувствието,че разбира от "треньорство",що не вземат едно отборче(може и от регионална група) и да покажат на всички как стават тея неща:тактики-мактики,трансфери-мрансфери,системи-мистеми...Глей кво става...
Пич ние акъл не даваме, а питаме!!!
Защото мен ме интересува какво да очаквам от отбора през пролетта!
Защото смяната на тактиката в отбора е важно нещо и нас феновете ни боли и живеем с проблемите на отбора !
Колкото до 4-4-3 , аз сам казах с пускането на темата,че за мен това си е чисто 4-2-3-1 и от там идват дупките в средата. Проблема с тази тактика ще повторя е,че атакуващата (3-ка) халфове не се връщат в защита.
Я влез във форумите на Милан,Реал,Ман Юн да видиш някой пита ли треньора с каква схема ще играе отбора?Ако ще да играят "юруш" системата,важното е да играят с амбиция,с хъс и да побеждават,както подобава на футболисти от Левски.Ако ти кажат,че ще играем 4-4-2,обаче нанижем 4-5 загуби,това ще те стопли ли с нещо?Както казваш,по-важно е офанзивните футболисти(не само халфовете) да участвуват в защитните действия,а не,как точно се казва системата(схемата).За целта е нужна физическа подготовка,каквато ние ,в момента,не притежаваме(нека не се заблуждаваме)!Така,че ние можем да си говорим за тактики до утре,реалността,обаче,е съвсем друга.