Warped написа:Това все пак са бонуси не заплати!!?! И как така не са имали загуба през сезона??? Колко мача имаш предвид
13 мача подред - 2 за Европа, 10 за първенство, един за Купата.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Warped написа:Това все пак са бонуси не заплати!!?! И как така не са имали загуба през сезона??? Колко мача имаш предвид
Serafim написа:metodito написа:Serafim написа:Тоя разговор сме го водили десетки пъти. Няма смисъл от повече, просто защото ще кажа същото. Наречи ме просто матросов и платен и да се приключва.
Така, искам обяснение на това, което те питам. Хвърляш ръкавицата, ок. Поемам я. Особено ще ми е интересно обосновано да защитиш назначенията на Митов, Топузаков, Пелето и Букарев. Да ми посочиш техните постижения и достойнства в професионален план и как присъствието им е допринесло за развитието на клуба.
Аз съм го казвал десетки пъти, като половината от тях поне към теб.
Аз бях един от хората тук, които най-много защитаваха Петрович. Чак разни образи, като Синчеца и Лавината ме наричаха Петровист. После настанаха времена други да ме наричат матросов...![]()
Заради това, че имаш тенденцията да драматизираш и когато човек те остави стигаш до някакви абсурдни крайности в конспиративните си теории и заради това, че си доста тесногръд и не допускаш някой да има различно мнение от твоето, отдавна си се дискретидитирал за една част от малката ни левскарска общност тук. Отделно от това обичаш да определяш хората, като послушници, следващи дадени директиви и се е случвало да обиждаш. Също така намирам футболните ти разбирания за доста абсурдни. Примерно за това, че никой вече не играeл с крила и с центрирания.
Поради всички тия неща (и поради това, както казах, че вече съм ти отговарял многократно), не мисля, че може да изискваш каквито и да е обяснения от мен, пък и обосновани, на всичкото отгоре.
Serafim написа:Пак ти казвам, ти си толкова дискредитиран, че просто няма какво да говорим. Кое не разбираш? Тук те нарекоха форумна лелка с причина.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, AntonToni, tmanolov и 23 госта