Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2018 10:13

metodito написа:[offtopic]
specter написа:
GOLEADOR написа:Направо връщайте Дедо,човека пак е станал шампион.Що ви трябваше да го гоните?

Наставникът на Левски Люпко Петрович подаде оставка, научи Sportal.bg. Това стана буквално преди срещата с Берое, която започва в 17:30 часа на стадион "Георги Аспарухов". Специалистът категорично отказал да води мача със "заралии", въпреки че е молен от Евгени Русев и Станислав Ангелов.

Специалистът обяви това пред своите играчи буквално преди срещата, но Евгени Русев, който по-рано днес е посетил тима в хотела, е научил новината след срещата си с играчите. Синът на собственика Спас Русев се опитал да направи всичко възможно, за да задържи европейския шампион от 1991 година начело на тима поне още няколко мача. Петрович обаче е непреклонен. Той вече два пъти искаше да си тръгне последните седмици, но беше разубеждаван, но този път е категоричен.
[/offtopic]

Колкото и да прокарвате agenda-та, всеки знае истината.

Да, а тя е, че твоят мокър треньорски сън си вдигна чукалата непосредствено преди един домакински мач на Герена. После смотолеви, че не усещал подкрепата на ръководството, и хоп - пое друг отбор нейде из чужбините. Сега, няма проблем да напуснеш, ама да го направиш днес за утре, преди мач, в институция като Левски, е меко казано позорно и неуважително. Па ти си реви за дедо ти.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юли 2018 11:08

В ретроспективен план е ясно, че Спас е преговарял с други треньори, докато Петрович водеше отбора. А на всичкото отгоре и е ясно, че един от вариантите е бил Мъри. В крайна сметка се е стигнало до някаква уговорка Мъри да помага със селекцията и методиката на работа в клуба и ако реши евентуално на по-късен етап да поеме Левски. За това и бяха последвалите назначения на Топузаков и Митов, като почти безгласни букви. После знаем как се разпърдяха нещата.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 17 юли 2018 11:22

TristaNNN написа:
metodito написа:

Да, а тя е, че твоят мокър треньорски сън си вдигна чукалата непосредствено преди един домакински мач на Герена. После смотолеви, че не усещал подкрепата на ръководството, и хоп - пое друг отбор нейде из чужбините. Сега, няма проблем да напуснеш, ама да го направиш днес за утре, преди мач, в институция като Левски, е меко казано позорно и неуважително. Па ти си реви за дедо ти.

А някой не беше ли влизал в съблекалнята малко преди това да обяснява, че отборът много биел и нямали пари за премии :oops:
Аз ако съм също си вдигам чукалата веднага. Или трябва да почна да обяснявам на играчите как да играят, за да не бият.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 юли 2018 14:23

Пуснали са фланелки в онлайн магазина
:shock:

https://fanshop.levski.bg/index.php?rou ... uct_id=365
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 17 юли 2018 14:34

metodito написа:Вместо да се мориш да го пишеш това, можеше да изчаткаш просто едно: "Долу ръцете от Роси, *№$№@§, недни!" или нещо такова.

Аз бих казал същото за теб. Да беше прочел и проумял отгоре до долу мнението ми. Дали ще гонят Роси искам да прецени новият СТД, който да не е поредната "легенда" на Левски, а кадърен чужденец. Личният ми картбланш към Роси е изчерпан. Миналият сезон за мен беше нормално да очакваме сътресения и непостоянство. Този имам далеч по-големи очаквания и към него и към отбора. Очаквам да отпаднем от Вадуц, защото показахме брутално слаба игра. Защото сме зависими от Паулиньо и Обертан (тук ръководството, което защитавах са виновни)... защото нямаме достатъчно дълга резервна скамейка. С отпадането и италианеца и играчите се дискредитират жестоко и съм ок с всякакви действия (от страна на ръководството) срещу тях.
Просто не съм ок с постоянното ти намилане за едни и същи неща. Панайотов, Роман, Алкохоликът..
Последна промяна от groti на 17 юли 2018 14:35, променено общо 1 път.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 17 юли 2018 14:35

drvasko98 написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:

А някой не беше ли влизал в съблекалнята малко преди това да обяснява, че отборът много биел и нямали пари за премии :oops:
Аз ако съм също си вдигам чукалата веднага. Или трябва да почна да обяснявам на играчите как да играят, за да не бият.

Мега смешно е да се твърди подобно нещо. Просто нямам идея как средноинтелигентен човек би повярвал на подобна партенка. Тотална пародия.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2018 14:47

groti написа:
metodito написа:Вместо да се мориш да го пишеш това, можеше да изчаткаш просто едно: "Долу ръцете от Роси, *№$№@§, недни!" или нещо такова.

Аз бих казал същото за теб. Да беше прочел и проумял отгоре до долу мнението ми. Дали ще гонят Роси искам да прецени новият СТД, който да не е поредната "легенда" на Левски, а кадърен чужденец. Личният ми картбланш към Роси е изчерпан. Миналият сезон за мен беше нормално да очакваме сътресения и непостоянство. Този имам далеч по-големи очаквания и към него и към отбора. Очаквам да отпаднем от Вадуц, защото показахме брутално слаба игра. Защото сме зависими от Паулиньо и Обертан (тук ръководството, което защитавах са виновни)... защото нямаме достатъчно дълга резервна скамейка. С отпадането и италианеца и играчите се дискредитират жестоко и съм ок с всякакви действия (от страна на ръководството) срещу тях.
Просто не съм ок с постоянното ти намилане за едни и същи неща. Панайотов, Роман, Алкохоликът..

И аз не съм ок с фейковете ви, ама това е форум и всеки може да си "мели" каквото иска, стига да не е с нецензурна лексика. И "алкохолик" ще го наричаш, когато му стигнеш успехите. Дотогава нали знаеш какво може да направиш? Що се отнася до Прохазка, да!, това беше кретенско изпълнение и не го казвам само аз! Това беше типа играч, който много ни липсваше във Вадуц - който да поеме отговорността и да промени нещата - така, както го е правил не един и два пъти! Но в мъглата, която заслепява очите на няколко човека тук, не могат да разберата каква щета беше това за отбора и за клуба! Или просто заслепени в защита на Срас и Дельо, никога няма да го признаят. Понеже директивата е такава!!!

И за Петрович също беше такова! Защото той щеше да ни направи шампиони и да изгради отбор, но явно на мнозина това не им се понрави! Виждам и на теб така! На теб въобще май не ти стига сивото вещество да осъзнаеш за какъв треньор става дума.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юли 2018 14:59

Принципно най-ниското и гнусно нещо, което можеш да кажеш за някого, с когото не си съгласен, колкото и да са далечни мненията ви, е че е платен или че следва някаква директива. Това ти е в устата нон-стоп спрямо определени хора, а и дори и срещу мен, тъй като гледам. За съжаление си много тесногръд човек дори да допуснеш, че някой може да има различни виждания от твоите, камо ли да се опиташ да попаднеш в дискусия, в която страните да изложат вижданията си.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2018 15:02

Serafim написа:Принципно най-ниското и гнусно нещо, което можеш да кажеш за някого, с когото не си съгласен, колкото и да са далечни мненията ви, е че е платен или че следва някаква директива. Това ти е в устата нон-стоп спрямо определени хора, а и дори и срещу мен, тъй като гледам. За съжаление си много тесногръд човек дори да допуснеш, че някой може да има различни виждания от твоите, камо ли да се опиташ да попаднеш в дискусия, в която страните да изложат вижданията си.

Даже и не знаеш за какво приказвам.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юли 2018 15:03

metodito написа:
Даже и не знаеш за какво приказвам.

Е то това ти е другия лаф. Ние никога не знаем какво приказваш, какво искаш да каже, нищо не разбираме... :lol:

Върни се в “Левски”