Намесихте се в руските избори през 1996 година и сложихте Елцин на власт! Какъв майтап, Елцин избра за свой заместник ... Путин! Сега ми подсмърчате! Путин такъв, Путин онакъв! Ха-ха-ха...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:По един договор, с който и Русия признава териториалната цялост и суверенитет на Украйна .... барабар с Крим.
Groucho написа:1982 написа:По един договор, с който и Русия признава териториалната цялост и суверенитет на Украйна .... барабар с Крим.
Tи не чу ли? Имало голяма вероятност Украйна да е скътала една-две ядрени ракети и два-три тона химическо оръжие. Ама голяма вероятност имало. При такава голяма вероятност за нарушение на договора, Русия е в правото си да се намеси превантивно, както други се намесват превантивно при големи вероятности. Спести си усилията.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Не ми разтягай локуми за други, попита по кой договор Украйна може да има претенции за Крим и си получи отговора. Истината е, че Русия потъпка меморандума от Будапеща и окупира и заграби територия на Украйна. Така че тукашните русофили няма какво лицемерно и двулично да четат морал на другите.
1982 написа:Groucho написа:1982 написа:По един договор, с който и Русия признава териториалната цялост и суверенитет на Украйна .... барабар с Крим.
Tи не чу ли? Имало голяма вероятност Украйна да е скътала една-две ядрени ракети и два-три тона химическо оръжие. Ама голяма вероятност имало. При такава голяма вероятност за нарушение на договора, Русия е в правото си да се намеси превантивно, както други се намесват превантивно при големи вероятности. Спести си усилията.
Не ми разтягай локуми за други, попита по кой договор Украйна може да има претенции за Крим и си получи отговора. Истината е, че Русия потъпка меморандума от Будапеща и окупира и заграби територия на Украйна. Така че тукашните русофили няма какво лицемерно и двулично да четат морал на другите.
Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе. - Бисмарк
Нашата грешка е, че ви се доверихме, а вашата грешка е, че възприехте нашето доверие за слабост. - Путин
Ee стига де... Не толкова лесно.Groucho написа:Thsmith написа:Няма как да са са собственици без да са купили земята от собственика - Украйна. Следователно са окупатори. И не е нужно да имат никакви претенции, те нямат претенции. Те са собственици и това е факт.
Пишеш несъществени неща. Но печелиш, честито, писна ми
pampi написа:Смити, да не бяхте отваряли кутията на Пандора и да не бяхте окупирали Косово. Да не бяхте бастисвали Либия и Ирак! Хак ви сега! Всеки сега може да влиза дето си иска и да прави каквото си иска! Помислихте се за богове, ама се оакахте.![]()
Намесихте се в руските избори през 1996 година и сложихте Елцин на власт! Какъв майтап, Елцин избра за свой заместник ... Путин! Сега ми подсмърчате! Путин такъв, Путин онакъв! Ха-ха-ха...
pampi написа: дето сами си избрахте навремето, днес отново на пресконференцията, ви разказа играта...![]()
Groucho написа:1982 написа:Не ми разтягай локуми за други, попита по кой договор Украйна може да има претенции за Крим и си получи отговора. Истината е, че Русия потъпка меморандума от Будапеща и окупира и заграби територия на Украйна. Така че тукашните русофили няма какво лицемерно и двулично да четат морал на другите.
Попитах Thsmith за договора, защото той неглижира исторически събития. Не ти разтягам локуми. Казвам ти, че има голяма вероятност Украйна да е скрила една-две ядрени ракети и малко химическо оръжие. При таква голяма вероятност за неспазване на договорните отношения от страна на Украйна Русия е в правото си да се намеси превантивно. Защо не уважаваш големите вероятности![]()
![]()
![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта