Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 16 юли 2018 15:28

metodito написа:Е, не би ли трябвало малко от малко нещо да е останало?

Питай Божинката :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2018 15:29

W84me написа:
metodito написа:Е, не би ли трябвало малко от малко нещо да е останало?

Питай Божинката :mrgreen:

Разбирам какво имаш предвид.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 юли 2018 17:19

Финягата е подстригал Делио Роси :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2018 17:43

За мен има два възможни варианта оттук-нататък. Айде, три. :mrgreen:

Първи. Отстраняваме или не Вадуц, Роси лети още в сряда. Назначава се някой измежду Гочето, Ясен, Люпко, Стойчо (аз знаете за кой съм). Понеже нямаме даже достатъчна бройка титуляри, и най-вероятно Спас няма да даде пари за нови, интегрират се Дидо - за резерва на централните защитници (този несретник Белаид не трябва да помирисва терен), Пепи Иванов за заместник на Полачек, Илийката на мястото на Кабрал. Митрев, Йерсо и Белаид се оставят да тичат за здраве. Те и без това, друго не правят. Всъщност, не, Митрев и Белаид неведнъж са навредили. Само така ще бъде спасен сезона.

Втори. Оставя се Роси. Отписваме сезона, играем във втората седмица.

Трети вариант. Краудсорсваме едно събличане на Роси и минаваме към вариант 1. :mrgreen: Лошото е, че има вероятност да ги набие. :lol:

Ако обаче, Спас уволни Роси и назначи пак някакъв такъв - значи е ясна работата. Много е важно ако бъде уволнен, да бъде сложен някой, на когото му е позната обстановката на Герена. А не някой, който тепърва ще му разказват къде е дошъл.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 16 юли 2018 18:40

Стойчо Стоев след Левски не е работил никъде.Според мен не става за нас.
Люпко сам си каза,че вече е на години и напрежението от това да водиш Левски не му понася.Аз бих бил с две ръце ЗА да се върне,но ми се струва невъзможно.
Гочето.....несериозна работа.Да връщаме и либерото? :roll: Човека отдавна си гледа пенсията.
Ясен - хмм....Последно май беше на работа във втора китайска? :roll: От "онзи" сезон минаха 8 години.Пък и тогава уцели страшния късмет,Гонзо да нацели 1 път със селекцията и да докара Гарра,Мюлдер,Грийн и т.н....Не съм сигурен,че би могъл дори да доближи Левски до онова му състояние.Вкарвам го в графата " спорен".

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 юли 2018 18:58

Направо връщайте Дедо,човека пак е станал шампион.Що ви трябваше да го гоните?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 16 юли 2018 19:12

GOLEADOR написа:Направо връщайте Дедо,човека пак е станал шампион.Що ви трябваше да го гоните?

Наставникът на Левски Люпко Петрович подаде оставка, научи Sportal.bg. Това стана буквално преди срещата с Берое, която започва в 17:30 часа на стадион "Георги Аспарухов". Специалистът категорично отказал да води мача със "заралии", въпреки че е молен от Евгени Русев и Станислав Ангелов.

Специалистът обяви това пред своите играчи буквално преди срещата, но Евгени Русев, който по-рано днес е посетил тима в хотела, е научил новината след срещата си с играчите. Синът на собственика Спас Русев се опитал да направи всичко възможно, за да задържи европейския шампион от 1991 година начело на тима поне още няколко мача. Петрович обаче е непреклонен. Той вече два пъти искаше да си тръгне последните седмици, но беше разубеждаван, но този път е категоричен.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2018 19:15

sinfen14 написа:Стойчо Стоев след Левски не е работил никъде.Според мен не става за нас.
Люпко сам си каза,че вече е на години и напрежението от това да водиш Левски не му понася.Аз бих бил с две ръце ЗА да се върне,но ми се струва невъзможно.
Гочето.....несериозна работа.Да връщаме и либерото? :roll: Човека отдавна си гледа пенсията.
Ясен - хмм....Последно май беше на работа във втора китайска? :roll: От "онзи" сезон минаха 8 години.Пък и тогава уцели страшния късмет,Гонзо да нацели 1 път със селекцията и да докара Гарра,Мюлдер,Грийн и т.н....Не съм сигурен,че би могъл дори да доближи Левски до онова му състояние.Вкарвам го в графата " спорен".

Ами, аз мисля, че всеки от изброените ще се справи по-добре от Роси. 100 про.

Ясен - страхотно представяне в Европа. Като почнеш от АИК, които са шведи. Не са лихтенщайнци, малтийци, някакви там. И минеш през Гент и Лил. Общо взето всички отбори, които срещнахме тогава бяха много сериозни. Освен това е диалогичен и стои близко до футболистите.

Подобно на Ясен, Стойчо е диалогичен и позитивен като личност. Това е много важно за съблекалнята. Виждаме, че това може да има ОГРОМНО значение. Публиката - една голяма част - си го харесва, и това би било стимул тя да се върне. И не, не мисля, че Стойчо или Ясен може да ни направят шампиони. Говоря просто да се успокоят нещата, да се нормализират, а после другото. Пък, кой знае?! Просто да заиграят като екип, да има настроение в играта им. А пък шампиони при наличието на Лудогорец - ..., мда, няма смисъл да обяснявам.

За Люпко, какво има да казвам. Ако дойде в сряда, през май сме шампиони. При него малко е проблемно, че той е title-hunter. Ще дойде, ще ни направи шампиони, ще развие някой младеж и ще отиде да става другаде шампион. :mrgreen: Тоест, не знам това "проблем" ли е точно. Така, както щеше да направи Литекс шампион, така и нас щеше да направи. Не знам какво знае този за футбола, но други не го знаят.

Гочето мисля миналата година в едно интервю каза, че му се работи. Как му се работи на тея години, не знам, но това каза. Не разбрах какво стана при последния му престой в Търново, но видяхме работата му. И той като Майстора: просто я разбира тази игра.
Последна промяна от metodito на 16 юли 2018 19:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2018 19:15

specter написа:
GOLEADOR написа:Направо връщайте Дедо,човека пак е станал шампион.Що ви трябваше да го гоните?

Наставникът на Левски Люпко Петрович подаде оставка, научи Sportal.bg. Това стана буквално преди срещата с Берое, която започва в 17:30 часа на стадион "Георги Аспарухов". Специалистът категорично отказал да води мача със "заралии", въпреки че е молен от Евгени Русев и Станислав Ангелов.

Специалистът обяви това пред своите играчи буквално преди срещата, но Евгени Русев, който по-рано днес е посетил тима в хотела, е научил новината след срещата си с играчите. Синът на собственика Спас Русев се опитал да направи всичко възможно, за да задържи европейския шампион от 1991 година начело на тима поне още няколко мача. Петрович обаче е непреклонен. Той вече два пъти искаше да си тръгне последните седмици, но беше разубеждаван, но този път е категоричен.

Колкото и да прокарвате agenda-та, всеки знае истината.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 16 юли 2018 19:17

metodito написа:
specter написа:

Колкото и да прокарвате agenda-та, всеки знае истината.

Малко са ти в повече конспирациите, филмите и agend-ите, наистина. Просто му цитирам официално какво се е случило. Изобщо нямам идея какво е станало наистина, дали е така и дали - не и какви точно са били драмите. Ти ако имаш вътрешна информация - сподели я.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”