Kalin123 написа:Напълно е достатъчно мястото, който е ходил на Камп Ноу знае, че техния стадион, заедно с баскетболната зала са точно събрани в същото пространство. Аз съм на мнение, че ни трябва капацитет към 20 хиляди, за да изглежда винаги пълен. А що се отнася до паркинга, имам много приятели дето не идват само заради това, че няма къде да се паркира. Един голям паркинг ще е на голяма печалба и в дните, в който няма мачове, като ще се ползва за обществен. Реално не е проблем да се вкопае под стадиона, но вече се отива на проект 100 мил. лв. и нагоре - кокетен стадион висока категория плюс огромен подземен паркинг.
Целта на 30-35 хил. стадион не е да изглежда пълен, а да се мисли в перспектива 20-30 години напред когато фенската култура и доходите на хората ще са други. Все пак не сме Вадуц, че да ни задоволяват 20 хил. сед. места. Освен това модерния, изцяло покрит стадион предразполага за по-висока посещаемост. Това е все едно желанието ти да отидеш на кино в Парадайса и в кино Люмиер в малкото НДК.

Подземния паркинг не е такъв разход стига да е част от проекта. Срещу нас има блок с подземен паркинг строен от строителни войски.

И извинявай, но не приемам истински фенове да не ходят на мач, защото не може ли да отидат с колите си. "Армията" е на пъпа на София със спирка на метрото и между най-големите булеварди в града с достъп до градски транспорт.