Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Методи, грешиш! Ако отстраним Вадуц, ще отстраним и Жалгирис, просто не съперниците са проблемът на Левски. Аз обаче не смятам, че ще ги отстраним
- metodito
- Контакти:
Дано. Напук на всичко. Отстраним и двата съперника. Хората го заслужават. Пък после. Ние си знаем, че два кръга, към моментното състояние си е успех. И достойно представяне в третия. Всички искаме това. Дали във вторник, другата година или след пет, ние ще сме там, където сме били! Само "Левски"!
W84me написа:drvasko98 написа:
Ми като знам колко пъти сме продължавали в последните 20 години след 0-1 като гост и ... въобще не се интересувам от името на противника
Поправи ме, ако греша, но единствената ни загуба като гост в първия мач с 0-1 е мача с Публикум.
Това, мисля, че е единствиня път в който продължаваме след загуба като гост в първия мач с 0-1. За друг не се сещам. Може да има още един, максимум два в далечното минало.
http://www.novsport.com/news2859001_1003.html
Мисля си дали не е по-добре да отпаднем........а относно изискванията на мегаталанта Вутов и хората, които страдаха за него, че сме го изпуснали, просто нямам думи
. Все ръководството е виновно.....
Собственикът на Левски Спас Русев е взел категорично решение, че ако „сините" не елиминират Вадуц в утрешния реванш от първия квалификационен кръг в Лига Европа, треньорът Делио Роси ще бъде сменен.
Независимо дали ще си подаде оставката или ще се наложи да му се плаща компенсация за предсрочното прекратяване на контракта, италианецът няма да е треньор, ако довърши започнатия преди седмица в Лихтенщайн резил.
Русев изгледа на живо първия двубой и е останал доста разочарован. Той се прибра заедно с отбора в България, а Делио Роси призна, че двамата не са разговаряли лично от доста време и се чували само по телефона.
Собственикът проведе разговор с играчите и на този етап е уверен, че Вадуц ще бъде елиминиран, но ако това не се случи, със сигурност ще има треньорска рокада.
В същото време „Меридиан мач" потвърди новината на Novsport.com от преди няколко дни, че ръководството на Левски е било сащисано не само от поисканите от Антонио Вутов гаранции за титулярно място в новия договор, но и от финансовите му условия.
Талантливият халф е настоявал за заплата от порядъка на 14 000 евро, което е стреснало изпълнителният директор Красимир Иванов.
Мисля си дали не е по-добре да отпаднем........а относно изискванията на мегаталанта Вутов и хората, които страдаха за него, че сме го изпуснали, просто нямам думи

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:http://www.novsport.com/news2859001_1003.htmlСобственикът на Левски Спас Русев е взел категорично решение, че ако „сините" не елиминират Вадуц в утрешния реванш от първия квалификационен кръг в Лига Европа, треньорът Делио Роси ще бъде сменен.
Независимо дали ще си подаде оставката или ще се наложи да му се плаща компенсация за предсрочното прекратяване на контракта, италианецът няма да е треньор, ако довърши започнатия преди седмица в Лихтенщайн резил.
Русев изгледа на живо първия двубой и е останал доста разочарован. Той се прибра заедно с отбора в България, а Делио Роси призна, че двамата не са разговаряли лично от доста време и се чували само по телефона.
Собственикът проведе разговор с играчите и на този етап е уверен, че Вадуц ще бъде елиминиран, но ако това не се случи, със сигурност ще има треньорска рокада.
В същото време „Меридиан мач" потвърди новината на Novsport.com от преди няколко дни, че ръководството на Левски е било сащисано не само от поисканите от Антонио Вутов гаранции за титулярно място в новия договор, но и от финансовите му условия.
Талантливият халф е настоявал за заплата от порядъка на 14 000 евро, което е стреснало изпълнителният директор Красимир Иванов.
Мисля си дали не е по-добре да отпаднем........а относно изискванията на мегаталанта Вутов и хората, които страдаха за него, че сме го изпуснали, просто нямам думи![]()
![]()
Новспорт са една от най-лъжливата медия . Дори всеки ден имат рубрика "Бомбата на Нов Спорт".
По-добре не ги чети.
OOP написа:Мисля си дали не е по-добре да отпаднем........а относно изискванията на мегаталанта Вутов и хората, които страдаха за него, че сме го изпуснали, просто нямам думи![]()
![]()
Вутов наистина е искал 14 000 евро заплата. Доколкото знам първоначално се съгласил на 10, но жена му го натиснала да иска още.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Какво стана с отбора от топ 5 на континента срещу който ще се изправим ?
Кога ще му стане ясно името ?
Продължават да се продават билети иначе ..
Кога ще му стане ясно името ?
Продължават да се продават билети иначе ..
- metodito
- Контакти:
А дали проблемите ни в атака може да са вследствие на Роси. Толкова ли е зле Ривалдиньо? Ами, ако дойде някой треньор и се окаже, че е вкарвача, който ни е трябвало? Ако Мапуку е изглеждал като муЪ без глава, заради неразбиране на инструкциите или направо грешни такива? "Мапуку, според мен е крило", така ли каза синьор Роси? Ние тогава (есента) не играхме със схемата от пролетта, т.е. Мапуку беше излишен един вид... искаше да каже италианеца... На Тунде не беше даден никакъв шанс, след като при Майстора най-после заприлича на футболист. За Нар - ясно. А Буш, макар и в отвратителна физическа форма, загатва, че е научен футболист, пласира се много добре. Има хищнически инстинкт. По отношение на Кабрал, не знам. Все очаквам да видя нещо от него, което да ми промени мнението. Къде е този футболист?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x9eJi0Nm1H4[/youtube]
metodito написа:А дали проблемите ни в атака може да са вследствие на Роси. Толкова ли е зле Ривалдиньо? Ами, ако дойде някой треньор и се окаже, че е вкарвача, който ни е трябвало? Ако Мапуку е изглеждал като муЪ без глава, заради неразбиране на инструкциите или направо грешни такива? "Мапуку, според мен е крило", така ли каза синьор Роси? Ние тогава (есента) не играхме със схемата от пролетта, т.е. Мапуку беше излишен един вид... искаше да каже италианеца... На Тунде не беше даден никакъв шанс, след като при Майстора най-после заприлича на футболист. За Нар - ясно. А Буш, макар и в отвратителна физическа форма, загатва, че е научен футболист, пласира се много добре. Има хищнически инстинкт. По отношение на Кабрал, не знам. Все очаквам да видя нещо от него, което да ми промени мнението. Къде е този футболист?
Няма да го видиш, това видео е отпреди 6 години...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- metodito
- Контакти:
Е, не би ли трябвало малко от малко нещо да е останало?