ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот popokutepetel » 15 юли 2018 18:01

THE G.A.M.E написа:
koisa написа:Тия ще ги бием, ама после какво ще правим, не знам... А, нашите се точат за групи на ЛЕ. :o Ние нямаме играчи за титулярния състав, а на скамейката е ужас. Треньора дори няма да го коментирам... :geek:
Аз още преди 3-4 месеца писах, че 1-ви и вероятно 2-ри кръг, ще са ни по-трудни, щото се очакват съперници, които играят предимно в защита.
А на нас от години, подобни са ни проблем.
Далеч по ясна перспектива ще имаме срещу силен отбор.

Стоим си наредени пред пеналта и чакаме нЕкой корнер, в който Яблонеца избухва. :mrgreen:

Викаш ако устискаме и намерим начин да бием защитните отборчета тип Вадуц и Жалгирис после като налетим на по-агресивен противник примерно Спотинг Брага, Аз Алкмар, Спарта Прага, Брьондби, че и Хайдук, Ц. Звезда, Риека или Гент (като евентуално не особено силни отбори) нещата рязко ще потръгнат. Или може би недай боже срещу Севиля, Зенит или Лайпциг примерно.
Ние не сме зле само в нападение, ние сме зле и в защита, ама второто чак толкова не си личи поради много слабото първенство. Те щом Вадуц успяха да ни вкарат не ми се мисли ако ни хване евро-средняшки отбор колко ще ни напълни кошницата. Сега ако гледаме обективно играта на отбора Горанов и Цветкович са си гола вода и във всеки мач през техните зони минават поне по две-три опасни атаки. Яблонецът и Холмар са си бутушари и при по-принципни съдии и по-сериозен съдия считай, че висим на дузпата със страшна сила. Отделно ние имаме само един опорен халф - Тиам, обаче при него повечето влизания са спорни дали са за жълт или директен червен картон. Гомез го ползват като дефанзивен халф и се справя що годе макар това да не му е силната черта, но ако трябва да играе срещу по-агресивен отбор го пиши свършил въздуха на полувремето.
Каквото и да си говорим от настоящия отбор на Левски има един Обертан и един Паулиньо които са на по-сериозно ниво. В комбинация с що годе приличните Буш, Нашименто и Гомез ако е малко по-напред плюс до миналата година Прохи нещата горе-долу бяха прилични и ако тия отзад не се овапцат можехме и да изненадаме някой по-качествен отбор. Ама сега без Прохи, само с един опорен халф и без Паулиньо, който докато влезе във форма и ще може да бъде товарен ще мине поне месец, сме си просто обречени ако не извадим някой супер-гига късмет и то при условие, че някак успеем да отстраним първо тия (което си е чисто 50 на 50) и после успеем да излъжем Жалгирис някак си.
Изобщо резултатите и в първенството и в подготвителните периоди изобщо не са изненада, а са си закономерен резултат. Не ми е приятно да го кажа, но Левски на европейско ниво си е в групата на пълните аутсайдери. Както и останалите български отбори към момента с изключение на Каузата. Факт е, че ние изтеглихме най-трудния противник в първия кръг на фона на другите, но това изобщо не е оправдание да ни изритат още в първия кръг.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 15 юли 2018 21:44

WPWW написа:
goro_man написа:Точно в тоя период и от Челси падахме и треньора си изтърпяхме и горе долу си бяхме същите само колата с която пътуваме е различна....жалко е за такива който не помнят но да дават определения и акъл им е силата.
Любов му трябва на Левски и подкрепа плюнки събира достатъчно....

Ти явно не помниш, че в "Левски" се сменяха треньори няколко дни след спечелена титла, защото играта не се харесва на феновете.

Някои тук се сетиха и за Рюдигер Абрамчик 2002г., уволнен на 1-о място след 7 мача начело - 5 победи и 2 равни. Искаха му оставката още на 3-ия мач след победа в 90мин с/у Беласица, защото играта "не приляга на отбора". Да се изтърпи треньор като Роси, който след една година начело прави мач като този с Вадуц, беше в сферата на фантастиката.

Мъри е нещо друго - парите за селекция спряха и никой нямаше очаквания, играеше се с максимум 2-3 чужденци.

Влизаш в спор който не приляга на фен на Левски иначе щеше да знаеш че вече сме отпадали от отбор от втора дивизия ( Люцерн ) а какъв състав имахме само половината закичиха медали 94 и вярвай ми никой не си и помисляше да ги съблича подкрепата е по важна и с нея се постига много повече лично мнение

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 15 юли 2018 22:01

За по-мазохистично настроените, по Диема Спорт в момента върви повторение на мача ни. :mrgreen:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юли 2018 22:58

specter написа:За по-мазохистично настроените, по Диема Спорт в момента върви повторение на мача ни. :mrgreen:

Ужас, не ми го припомняй... Че го гледах в една кръчма на чорбари в Ахтопол... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 16 юли 2018 06:09

Хайде стига хленчене.
Трябва да ги бием спокойно на реванша. На Буш ще му върже този път и всичко ще е наред. Склонен съм да приема този абсурден резултат, ако влезнат в нужната форма за пи-важните мачове.
Спомняте ли си, как започнахме сезон 2005/2006 и гостуването на гранда Публикум? Там даже реванша беше наникъде до 40 мин.
Горе главите и победа.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 юли 2018 10:30

Този път имам усещане, че ще стигнем до победа с необходимия резултат. Дано се окажа прав!
2:0
Само Левски!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 юли 2018 10:41

riftwar написа:Спомняте ли си, как започнахме сезон 2005/2006 и гостуването на гранда Публикум?.

Това е най-повтаряното нещо след загуба от Вадуц, сякаш е сигурно, че почваме да мачкаме от вторник... Ние до трети кръг да стигнем с този треньор и селекция ще е някакъв успех. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 16 юли 2018 10:45

Проблемът в Левски няма да се изчерпа с една победа примерно, за жалост има неразбирателство по оста Роси-ръководство-футболисти...

В такива случай ръководството трябва да прибегне до смяна на треньра, просто защото няма как да смениш цял отбор...

Не коментирам качествеата на италианеца - просто защото аз още не съм видял такива (освен малко наченки)...

Някой се плашат от това, че една евентуална смяна би "разрушила" отбора, но какво да се "разруши" след като няма нищо "построенно"?

Не искам да давам за прием други отбори, още по-малко каузата, но за 7 години станаха 7 пъти шампиони, играха два пъти в група на шампионска лига, Лига Европа, а смениха 6-7 треньори, така че...

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 16 юли 2018 11:24

koisa написа:
riftwar написа:Спомняте ли си, как започнахме сезон 2005/2006 и гостуването на гранда Публикум?.

Това е най-повтаряното нещо след загуба от Вадуц, сякаш е сигурно, че почваме да мачкаме от вторник... Ние до трети кръг да стигнем с този треньор и селекция ще е някакъв успех. 8-)

Ние до трети кръг не сме стигали от незнамкоя година. Надценяваш нещата :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юли 2018 13:01

Аз лично прогнозирам, че със силна и отдадена на идеята игра сините ще стигнат до бойко равенство 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”