/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Делио Роси - Пророка от Римини

Мнениеот W84me » 15 юли 2018 22:59

Plamen_i00 написа:Моето мнение е сходно. Ако не е преценил правилно физическата подготовка и футболистите заради него не могат да вървят и отпаднем рано в евротурнирите, няма място повече тук. Ако преодолее 1ви и 2ри кръг, може би трябва да остане с едно наум. Ако атмосферата в съблекалнята е отровена, също трябва да се маха. Ако имаше СТД, той щеше да знае какво е точно положението и да вземе правилното решение. Така че много ако-та, някои ще се изчистят след по-малко от 48 часа, сега няма смисъл да гадаем.

Изобщо не бяхме подготвени физически за тоя мач, дано нещата са се подобрили за 6 дни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2018 00:05

metodito написа:Определено се забавлявам вече, даже и не е дразнещо. Неможката е виновен за всичко, играчите са слаби, играчите бойкотират, лош късмет, вселенско проклятие, малшанс. :lol: Не мога да ви разбера, ама вие си знаете най-добре.

И като е виновен Неможката, няма ли старши-треньор в Левски, да му бие шута и да докара по-можещ гоулкийпър :mrgreen: ??! Щом Роси тъпо и упорито си държи на Божидар Митрев, значи носи наравно вина с него за всяка негова простотия на вратата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2018 00:16

1982 написа:
metodito написа:Определено се забавлявам вече, даже и не е дразнещо. Неможката е виновен за всичко, играчите са слаби, играчите бойкотират, лош късмет, вселенско проклятие, малшанс. :lol: Не мога да ви разбера, ама вие си знаете най-добре.

И като е виновен Неможката, няма ли старши-треньор в Левски, да му бие шута и да докара по-можещ гоулкийпър :mrgreen: ??! Щом Роси тъпо и упорито си държи на Божидар Митрев, значи носи наравно вина с него за всяка негова простотия на вратата.

Е, нали се взе Полачек? Кръстев като физически данни, има голямо бъдеще, но... не знам. Дали пък не беше добре да се рискува с него или Пепи Иванов. Помня Донарума колко нелепо изглеждаше в някои мачове в началото.В България от един мач го преценяват за цялата му кариера. Плюс това вратарят, подобно на полевите футболисти, не играе сам - няма ли разбирателство и химия с онея отпред, нищо няма да стане. Пример беше Пламен, който имаше пред себе си абсолютни несретници. Нека е титуляр вече три сезона в Румъния. Те пък какво ли разбират там? :mrgreen: Плюс това, немалко се и преекспонират грешките на Митрев с ясни цели. Поне за мен. Лично за мен, откакто я каза тая реплика за Йорга, много ми падна в очите това момче, но вратарските му качества не мога да определя като такива или онакива.
Последна промяна от metodito на 16 юли 2018 00:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2018 00:19

Специално Митрев допуска адски много детински грешки, за които никой от защитата не му е виновен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2018 00:23

Всеки си има мнение. За мен нито е най-слабият вратар, заставал на вратата на "Левски" (Марио Кирев, Ники Михайлов), нито е най-големия грешник за провала ни миналия сезон.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 юли 2018 11:47

metodito написа:Всеки си има мнение. За мен нито е най-слабият вратар, заставал на вратата на "Левски" (Марио Кирев, Ники Михайлов), нито е най-големия грешник за провала ни миналия сезон.

Марио Кирев не е пазил на Левски. Най-слабият вратар е Стефано Кунчев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 юли 2018 12:02

Успешен Левски с Делио Роси- Lasciate ogni speranza, Voi che credi!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2018 12:06

[offtopic]
W84me написа:
metodito написа:Всеки си има мнение. За мен нито е най-слабият вратар, заставал на вратата на "Левски" (Марио Кирев, Ники Михайлов), нито е най-големия грешник за провала ни миналия сезон.

Марио Кирев не е пазил на Левски. Най-слабият вратар е Стефано Кунчев.

Аз ги бъркам все.[/offtopic]

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 16 юли 2018 12:31

Противник съм на честата смяна на треньори,но за мен Роси стои при вас,за да си лапне дебелата комисионна.
КАУЗА КОЛЕЖА!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 юли 2018 13:11

Роси от 2015 не беше водил отбор. Поема Болоня Май 2015 и е уволнен Октомври, заради слаби резултати (6 точки в първите 10 срещи). Като преди това пак 2 години е бил без работа. Още преди това около година в Сампдория, освободен заради лоши резултати (9 точки и само две победи в 12 мача..). А предния сезон има 25 точки от 21 срещи - 6 победи, 7 равенства и 8 загуби... Преди Сампдория пък е във Фиорентина, както ни е известно. От 10 място се срива до 17-то, а целия му престой при виолетовите е от Ноември до Май...
Най-доброто му постижение, като процент победи е в... Левски, с 56,41, а второто такова е в първия му престой в Палермо с 55,56.
Само да вметна към тази кратка ретроспекция, че и в Лацио и в Палермо и имал проблеми с президентите на клубовете. От Палермо първоначално е уволнен след загуба със 7:0 от Удинезе, като след 4 седмици отново е върнат на работа и впоследствие печели купата. След уволнението си от Фиорентина заради скандалната случка, с която всички сме запознати, той завежда иск срещу тях за сума от 200 000 евра. Фиорентина пък завеждат контра-иск за по-висока сума. Съда отсъжда в полза на Фиорентина, но никаква обезщетения не са отсъдени в полза на която и да е от двете страни. В Сампдория е наказан да не води отбора 2 срещи заради среден пръст срещу Николас Бурдисо от Рома. След случката Роси се извинява и казва нещо, което чухме и ние самите: "Казвал съм го и преди, аз отдавам уважение и изисквам такова. Не толерирам обидите..."

Според мен няма как да напусне сам, макар, че в контраст с думите му, че няма как да подаде оставка, е имал изказване малко преди уволнението си от Сампдория, че не чувствал подкрепата на президента и когато нямало такава, най-добре страните да се разделят. И въпреки това е уволнен, а не напуска сам. Така или иначе не виждам за него никакъв плюс, ако си тръгне сам. По-скоро ще е черно петно с един от традиционно силните отбори в страна като България да не постигне нищо, предвид и че бюджета, с който разполага и една част от играчите са предпоставка за постигане на резултати.

Върни се в “Левски”