Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот specter » 14 юли 2018 13:13

W84me написа:Обаче ме кефи как всички слагат каруцата пред коня. Дебелия днес се изказал, Тирейци и те с напомпано самочувствие, а реваншите тепърва предстоят. Типично по български...

Тиретата особено не виждам заради какво са толкова щастливи в момента... Изключително посредствен мач и единствената разлика между нас и тях беше, че късметът ги покри на 100%. Като нищо Рига могат да им бутнат капака в Латвия. Оня малоумник Венци дори ми е тъжно да го коментирам. При него комплексът Левски се е вселил дълбоко и му човърка здравенцето ако не избълва някоя простотия. Хората са си го казали, че който се смее последен се смее най-добре... Да видим как ще са нещата след реваншите, за да не стане "шо стана, засада немаше ли"...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 юли 2018 17:33

metodito написа:
W84me написа:Обаче ме кефи как всички слагат каруцата пред коня. Дебелия днес се изказал, Тирейци и те с напомпано самочувствие, а реваншите тепърва предстоят. Типично по български...

Аз не знам как допускат даже, че ще отпаднем от тези. Между другото бях казал, че сънувах голям европейски мач още зимата. Ще видим. Все още съм в играта. Всякакви нелогични неща са се случвали. Жребият беше много благосклонен към нас. Може да не съм оптимист за след Вадуц, но... топка е, още повече турнир. Понякога един рикошет или автогол може да ти спечели двете срещи.

Относно Славия, стискам палци на младите български момчета.

Ми като знам колко пъти сме продължавали в последните 20 години след 0-1 като гост и ... въобще не се интересувам от името на противника

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юли 2018 17:35

drvasko98 написа:
Ми като знам колко пъти сме продължавали в последните 20 години след 0-1 като гост и ... въобще не се интересувам от името на противника

Поправи ме, ако греша, но единствената ни загуба като гост в първия мач с 0-1 е мача с Публикум.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 юли 2018 17:37

W84me написа:
drvasko98 написа:

Поправи ме, ако греша, но единствената ни загуба като гост в първия мач с 0-1 е мача с Публикум.

Тампере, Щурм, Бешикташ, Хайдук може и други да има

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юли 2018 17:39

drvasko98 написа:
W84me написа:
drvasko98 написа:

Тампере, Щурм, Бешикташ, може и други да има

О да, доста били. Явно съзнанието ми не иска да ги помни :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2018 18:00

drvasko98 написа:

Ще видим. Понякога статистиката е нещо непоклатимо, а понякога - просто цифри. Лошото е, че аз не мога да се аргументирам с нещо друго защо съм убеден, че ще продължим, освен с това, че тези Вадуц са някакъв джоук (независимо от мнението на амбразурчиците, че били някакви неземни). Вместо да търсят втори гол, тея към края на шейсетте се окопаха, и ако срещу тях беше друг отбор, щеше да ги олепи до края на мача като стой, че гледай.

Иначе, ако Роси не пусне Поли го подкрепям напълно. Защото, ако влезе и се контузи пак - фира, може за полусезон. Независимо от резултата. Но пък ако продължим, той ще е готов за Жалгирис. Най-тъпо би било да го пусне, да отпаднем, той да се контузи и до Нова година да е в лазарета. Иначе кой каквото ще да разправя, за тея контузии няма кой да е виновен освен кондиционния треньор. Просто не е сериозно това. Другата версия - конспиративната - да не са им плащали и те да отказват да играят. Но не ми се вярва.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 15 юли 2018 15:56

Чета тук разни мнения как играчите ни били пълни боклуци и за нищо не ставали.
СКЪПИ СЪФОРУМЦИ, ако същите тези "бездарници" ги тренира 1 година някой с разбиранията на националния селекционер на Казахстан, ще видите едни съвсем други хора, но със същите имена на фланелките. Дори и менте като Кабрал ще ви заприлича малко на Маркъс Рашфорд.
Просто с г-н Роси работата няма да стане, разберете го!!! (сега искал 3-ма нови, щото тези 20 за една година са малко)
Че Левски има нужда от поне 3-ма нови е видно за всички, но аз на мястото на господина от Римини, щях да потъна в земята от неудобство!!!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 юли 2018 00:05

Michael_Buble написа:Чета тук разни мнения как играчите ни били пълни боклуци и за нищо не ставали.
СКЪПИ СЪФОРУМЦИ, ако същите тези "бездарници" ги тренира 1 година някой с разбиранията на националния селекционер на Казахстан, ще видите едни съвсем други хора, но със същите имена на фланелките. Дори и менте като Кабрал ще ви заприлича малко на Маркъс Рашфорд.
Просто с г-н Роси работата няма да стане, разберете го!!! (сега искал 3-ма нови, щото тези 20 за една година са малко)
Че Левски има нужда от поне 3-ма нови е видно за всички, но аз на мястото на господина от Римини, щях да потъна в земята от неудобство!!!

Ти кажи какво чуваш за Спас, той какво мисли по въпрос с "пророка".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2018 00:10

Няма каквото и да е място за притеснение, смятам, за вторник. Публиката отноео ще победи! И даже и Роси и неговата старческа сенилност, няма да объркат нещата. Какво правим оттам нататък обаче е въпроса. За мен оставането му и ден начело на отбора е голям автогол. Знаем, че независимо дали ще отстраним Жалгирис, след тях идват големите батковци, а ние просто като бройка нямаме състав. Роси каза, че сме имали 11 футболиста, ама ако махнеш Кабрал, Белаид, Митрев и Белмонт, стават 7. Полачек ми е тъмна Индия, Костов Роси не знае как да го използва. Дидо явно няма да се разчита на него. Можем да разчитаме на 7-8 футболиста. Даже и да си тръгне Дельо, "Роси ефекта" ще тежи страшно над целия сезон. И разбира се да благодарим на Спас.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 16 юли 2018 01:55

Serafim написа:
Michael_Buble написа:Чета тук разни мнения как играчите ни били пълни боклуци и за нищо не ставали.

Ти кажи какво чуваш за Спас, той какво мисли по въпрос с "пророка".

Като видя свръзката си, ще ти кажа! Засега нищо не знам! ;)

Върни се в “Левски”