Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

krumeto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот krumeto » 15 юли 2018 15:13

Ozzimozzi написа:
k20dan4o написа:
CSKA_1948_ написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Няма какво да показвам, там има едни специално поставени точици за т.нар. "приспадане" ..... всеки може да събере 2 и 2 ....

И от две години има едно умопомрачително строителство на Армията...

А за Панчарево нещо да кажете!?

Всъщност къде може да видим нещо за това прослолуто Панчарево - какво е сега, какво е било, как се е променяло във времето на ремонтите. Има ли нещо във вашия форум, или skyscrapercity :?:

Ето едно клипче, от което се вижда какво беше.
https://www.sportal.bg/sportal_tv.php?video=79382
А тук може да се направи някакво сравнение. За да не започнат сравнения с Лудогорец ще отбележа, че това е без държавна помощ. ;)
https://www.blitz.bg/sport/cska/bazata-na-tsska-predi-i-sega-razlikata-e-potresavashcha-snimki_365726.html

Защо замълча??? ;)
Отговори на зададения въпрос.
Спрете да си измивате сополите с Лудогорец. Сравнете базата на Лудогорец, с направеното на оная дръглива поляна. :roll:
Как нямате малко свян и срам?
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 15 юли 2018 15:18

gihuelo написа:
k20dan4o написа:
CSKA_1948_ написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Няма какво да показвам, там има едни специално поставени точици за т.нар. "приспадане" ..... всеки може да събере 2 и 2 ....

Всъщност къде може да видим нещо за това прослолуто Панчарево - какво е сега, какво е било, как се е променяло във времето на ремонтите. Има ли нещо във вашия форум, или skyscrapercity :?:

Имаше доста публикации и снимки в интернет и се учудвам,че ти като един човек ежедневно интересуваш се от ЦСКА да си ги пропуснал.

Нищо конкретно не каза, само заяждане, но виж колегата ти отговори. Аз питам сериозно. В нашия форум има три подробни теми за изграждането на стадиона до момента и една за базата. В Skyscrapercity също има подробна. И там има всичко от нулата, хората качват снимки, коментари, спорове. Левски също имат такава за новата трибуна, хората там качваха материали всеки ден. Докато при вас не съм виждал. Забулените тайни на магията.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 юли 2018 15:19

W84me написа:Колко са терените там?

Лесно се намира информация ако наистина те интересува.
https://bg.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BD_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81_%E2%80%9E%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%E2%80%9C&oldid=8580352
Последна промяна от Ozzimozzi на 15 юли 2018 15:37, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 юли 2018 15:34

krumeto написа:
Ozzimozzi написа:
k20dan4o написа:
CSKA_1948_ написа:
Кашчей написа:

Ето едно клипче, от което се вижда какво беше.
https://www.sportal.bg/sportal_tv.php?video=79382
А тук може да се направи някакво сравнение. За да не започнат сравнения с Лудогорец ще отбележа, че това е без държавна помощ. ;)
https://www.blitz.bg/sport/cska/bazata-na-tsska-predi-i-sega-razlikata-e-potresavashcha-snimki_365726.html

Защо замълча??? ;)
Отговори на зададения въпрос.
Спрете да си измивате сополите с Лудогорец. Сравнете базата на Лудогорец, с направеното на оная дръглива поляна. :roll:
Как нямате малко свян и срам?

Успокой се малко! Хубаво е това, което са направили в Лудогорец и се надявам един ден и ние да видим нещо подобно на "оная дръглива поляна", но едва ли някой ще хвърли милиони в нещо, което не е негово или поне не му е дадено безсрочно (или поне за 30 години) на символична цена. А ако и държавата удари едно рамо съм сигурен, че ще видим още една хубава база като тази в Разград.
[offtopic]Ето сега на Киро ще му опростят едни 50 млн. лева и нищо не му пречи да вкара 5 млн. в базата.[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 15 юли 2018 15:48

Вярно, че на Домусчиев му помогна държавата,самия Бойко му се тросна, като утрепаха аверчето му, ама да сравняваме това, което е в Разград с това при нас е безумие. Още повече, че единия ни собственик е в строителния бранш. Реално при нас, възможностите са големи, но май няма желание. И ако на Герена сектора и за 10 млн., то Инджов би го направил за половината пари, имайки предвид печалбите в строителството.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 юли 2018 16:28

k20dan4o написа:
gihuelo написа:
k20dan4o написа:
CSKA_1948_ написа:
Кашчей написа:

Имаше доста публикации и снимки в интернет и се учудвам,че ти като един човек ежедневно интересуваш се от ЦСКА да си ги пропуснал.

Нищо конкретно не каза, само заяждане, но виж колегата ти отговори. Аз питам сериозно. В нашия форум има три подробни теми за изграждането на стадиона до момента и една за базата. В Skyscrapercity също има подробна. И там има всичко от нулата, хората качват снимки, коментари, спорове. Левски също имат такава за новата трибуна, хората там качваха материали всеки ден. Докато при вас не съм виждал. Забулените тайни на магията.

Никакво заяждане няма :) точно за 30 секунди можеш да намериш всичко ,което те интересува. А това вие колко теми имате за строителството на стадиона ,всеки които го интересува ще го види.
Защо на всеки твои пост ,трябва да ни казваш нещо за Лудогорец?
Рекламна агенция ли си ? Не знам.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 15 юли 2018 16:59

gihuelo написа:
k20dan4o написа:
gihuelo написа:
k20dan4o написа:
CSKA_1948_ написа:
Кашчей написа:

Никакво заяждане няма :) точно за 30 секунди можеш да намериш всичко ,което те интересува. А това вие колко теми имате за строителството на стадиона ,всеки които го интересува ще го види.

Добре дай линкове да видим, аз не намерих. Не за Армията, айде там от години нищо не е правено и там по-скоро има намерения. Но за Панчарево ми се искаше да видя процеса на изграждане - терените, дренажи, кое как се е правило. Бунгалата - колко са като брой и как изглеждат в момента вече готови. Има ли други сгради, съоръжения, преди време СС спомена че чакали някакви разрешителни за ресторант. Далеч съм от заяждането, просто търсех да намеря инфо как стават нещата поетапно, както при нас, както при Левски, както в Крайова, Прага, Пилзен, Секешфехервар и други.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юли 2018 17:09

Това , което се направи на Панчарево е супер в сравнение , какво беше преди това , никакъв спор не може да има по този въпрос !
Мен ме интересува , колко още трябва да чакаме новия закон за спорта ( не само ние , а всички са заинтересувани) , който от февруари месец , чака да мине на второ четене , а в същото време на пожар се приемат промени в приватизационния закон на първо четене само ден след решението на Съда с което се потвърждава , че Киро трябва да плати едни 58 милки на държавата заради неизпълнение на клаузи в договора за БМФ -то ... и то промени , които му дават възможност да НЕ плати тези пари :roll:
Колкото на въпроса за държавните помощи за облагородяване на Българска Армия и Панчарево ... ами НУЛА , ЗИРОУ , НИЕНТЕ ... ;)
На всичкото отгоре имаме и насилствено отнета базата Червено знаме за да се направи прословутата зала Армеец .... :idea:
В сравнение за облагородяване и строеж на нова трибуна в Разград , ММС отпуска едни 5 милиона (общо взето , колкото е цялата стойност на промяната) Отделно има едни други милиони отпускани от общината .... ;)
Найс , а ? Съвсем еднакво отношение ... Иначе всички управници се бият в гърдите , как се грижат за ... спорта :mrgreen: ама , само за спорта на някои , други .... мечките ги яли !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2018 17:48

d.milanov написа:Вярно, че на Домусчиев му помогна държавата,самия Бойко му се тросна, като утрепаха аверчето му, ама да сравняваме това, което е в Разград с това при нас е безумие. Още повече, че единия ни собственик е в строителния бранш. Реално при нас, възможностите са големи, но май няма желание. И ако на Герена сектора и за 10 млн., то Инджов би го направил за половината пари, имайки предвид печалбите в строителството.

Само че имай предвид нещо много важно - Инджов голяма част от тези печалби ги разпределя по веригата, защото нали знаеш, че обществените и държавни поръчки у нас не се печелят току-така. Нужно е да снасяш част от печалбата на политици на местно и държавно ниво, на партии и т.н. За съжаление, тинякът у нас е зверски ...... това не важи само за вашия Инджов, не го приемай като някакво заяждане, всички са в кюпа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 юли 2018 17:50

k20dan4o написа:
gihuelo написа:
k20dan4o написа:
gihuelo написа:
k20dan4o написа:
CSKA_1948_ написа:А за Панчарево нещо да кажете!?

Добре дай линкове да видим, аз не намерих. Не за Армията, айде там от години нищо не е правено и там по-скоро има намерения. Но за Панчарево ми се искаше да видя процеса на изграждане - терените, дренажи, кое как се е правило. Бунгалата - колко са като брой и как изглеждат в момента вече готови. Има ли други сгради, съоръжения, преди време СС спомена че чакали някакви разрешителни за ресторант. Далеч съм от заяждането, просто търсех да намеря инфо как стават нещата поетапно, както при нас, както при Левски, както в Крайова, Прага, Пилзен, Секешфехервар и други.

Пич, не ми говори глупости :) И третокласник ще се сети да напише в Гугъл " бунгала Панчарево" . Ако пък си толкова прост за да не се сетиш просто си е твой проблем. :)

Върни се в “ЦСКА”