/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

WPWW
Контакти:

Re: Делио Роси - Пророка от Римини

Мнениеот WPWW » 15 юли 2018 09:48

Балкански Орел написа:Аз пък не само си мисля, но и вярвам, че играчите в този отбор са най-голямата трагедия която е стъпвала на зелен терен с топка.Те завалийките незнаят кво да правят с топката, нямахме една истинска атака към вратата на Вадуц.
Само българите се мъчиха да правят нещо.Останалите небългари вън от Левски.

Без Цветкович и Яблонски.

Това в момента са най-класните футболисти от всички, които минаха през отбора от 2013г. насам. Бързо забравяте играта на полуфинала за купата, когато фактора "Роси" бе сведен до минимум и на преден план бе заряда на мача, желанието на футболистите и тактически ходове, които треньора бе притиснат да предприеме.

Роси е човек, който се ръководи изцяло от болното си, дементирало его и смачква мотивацията на всички, сякаш напук ги закотвя извън групата или ги слага на полу-идиотски позиции, за да докаже, че той е шефа. Резултатите са последното нещо, което го вълнува. Очевидно е /не и за ръководството/, че най-класните Обертан и Гомес се борят с демотивиращия фактор "Роси" само защото са професионалисти.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 15 юли 2018 10:29

Значи полуфинала е спечелен понеже е Роси е тъпак, а футболистите са класа, а финала е изгубен понеже Роси е тъпак и демент :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 15 юли 2018 11:28

Warped написа:Значи полуфинала е спечелен понеже е Роси е тъпак, а футболистите са класа, а финала е изгубен понеже Роси е тъпак и демент :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Полуфинала е спечелен Въпреки Роси, останалото ти е вярно.

В цирка или някоя пиеса Роси ще е любимец на публиката, като треньор една дума - бедствие.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юли 2018 14:14

WPWW написа:
Warped написа:Значи полуфинала е спечелен понеже е Роси е тъпак, а футболистите са класа, а финала е изгубен понеже Роси е тъпак и демент :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

В цирка или някоя пиеса Роси ще е любимец на публиката, като треньор една дума - бедствие.

А защо финала не беше спечелен от футболистите?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юли 2018 14:24

W84me написа:
WPWW написа:

А защо финала не беше спечелен от футболистите?

Щото не вкараха гол. Това, което намекват хората е, че играчите играят с настроение в големите мачове и в такива със заряд. И дори изглежда, че Роси повече се ядосва и крещи в такива мачове, отколкото в закучени, като с Вадуц, Берое и Етър... Сякаш го пренебрегват и си играят освободени, а там където нищо не играем, Роси изглежда спокоен и само като стрелочник сочи с пръст, вместо да крещи по футболистите и да си хвърля шапката. :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2018 14:57

Сякаш го пренебрегват и си играят освободени

Значи не само аз си го мисля това...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юли 2018 15:01

metodito написа:

Не го пренебрегват, просто Паулиньо играе и отпред могат да вържат 3 паса. Кажете ми един слаб мач, когато Паулиньо е играл.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2018 15:13

W84me написа:
metodito написа:

Не го пренебрегват, просто Паулиньо играе и отпред могат да вържат 3 паса. Кажете ми един слаб мач, когато Паулиньо е играл.

Не знам.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 15 юли 2018 15:13

W84me написа:
metodito написа:

Финала

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юли 2018 15:14

За мен няма никаква логика Обертан да играе така, както го направи в мача с Вадуц. Не виждам как това ще са инструкции на Роси, да обикаля където му падне и да открива целия десен фланг, разбирам да го е пуснал в центъра зад нападателя, а той зарязваше дясната зона. Не само това, ами и пак се опитваше да минава по 4-5 играча сам и немалко пъти загуби топката, без да се и опита да подаде, а след това дори не правеше опити да се върне и да я отнеме или да пресира. А мача със Славия си го изкара на фланга и сигурно центрира 15 пъти.

Върни се в “Левски”