1982 написа:Mitata написа:1982 написа:
Ходят, когато има победи и "важни мачове" ...... на Айброкс оня ден имаше близо 50 хиляди срещу едни мазни шиптъри от Македония, пълни анонимници и клоуни. Това е публика, те и срещу Реал са 50 хиляди, и срещу Чепръчене. У нас е смехория ....
Рейнджърс е стар клуб, на сто четиридесет и кусур години. С отколешни традиции. Бритаците са традиционалисти хора, леееко праволинейни. Айброкс е голям, красив стадион, с удобни тоалетни при това предполагам. ЦСКА, 70 години след създаването си, е все още на етап договаряне на условията за концесия на стдион БА, на водене на дискусии в общината дали да се разреши строеж на нов стадион или не. А стадионът като втори дом на всеки верен фен трябва да е едно уютно и красиво място.
ЦСКА трябваше да бъде обезличен по политически причини, неслучайно при нас назначиха за собственици Титан и Томов. Рейнджърс прикрито лъжеше държавата и останалите шотландски клубове, за което си получи заслуженото.
При всички тези факти аз съм очарован от фенската поддръжка на отбора. Вярно, може да се желае повече, но съобразявайки се с националните черти на този етап тя е достатъчна.
Хайде, стига измишльотини, българинът просто си е такъв, жалък глорихънтър, Димитров като бие и чешмата като пусна, потича той.

Сега, като го тумбарят наляво и дясно, почти никой не се сеща за него.
Кенефите ти виновни ..... Арена Армеец има чудесни условия, ама като са слаби националите по волейбол, седи полупразна .... като биеха, щеше да се срути от публика.
А от "държавата" не смей и да се оплакваш ..... всичките ви схеми, измами и далавери са с нейното лично участие и одобрение.

Не ти ли омръзна да се правиш на чист ариец,българинът си е като всеки друг на тази земя,има нормални и ненормални,който си обича и уважава Гришо ще го поддържа и когато пада и повечето фенове това и правят има и едни които го плюят винаги без значение какво прави на корта,те не могат да му простят че той си ляга с Шарапова и Никол ,а те са на самозадоволяване

.А щом мислиш че да доставиш удоволствие на хиляди фенове на Армията да пеят и се радват на отбора си са схеми,далавери и измами значи и ти трябва да се определиш дали си от нормалните или ненормалните,само не ми говори за морал,закони и т.н.Ако има нещо незаконно има съд,ФИФА,УЕФА и прочие.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...