СП (финал): Франция - Хърватска | 4:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП (финал): Франция - Хърватска (15 юли - неделя)
Що ли си мисля че победа на Ветрените няма да изненада никой, изън черния континент и Галия!

Очаквам класика
Тоест да играят поне продължения.
Има няколко зони от терена, в които индивидуалните сблъсъци ще са много интересни.
Толкова хваленият десен фланг на Франция срещу левия на хърватите. Да не стане голямата звезда, новия Анри, черния Луи и т.н. да глътне една студена вода от Перишич
Много ще зависи дали Мбапе ще ефективен.
Четох много анализи, че битката в средата на терена ще реши финала - е, браво, голямо откритие. Канте изглежда прекалено работен...като комунист е, който взима петилетка за две години! Чисто физически франсетата са по-добре сложени. Хърватите уж са по-технични (в средата на терена). Мисля, че ще има доста картони. Най-голямото предимство на Франция в тази зона е, че може да вкара 2-3 души, които няма да са по-лоши от титулярите!
Жиру е много по-добър от Хари Кейн, когато говорим за играта с гръб към вратата. Мисля, че може да е много ефективен в изграждането на атаки, в които играчи от втора позиция да стрелят към Субашич.
Гризман си остава (за мен) най-добрия им нападател и много важен играч при статичните положения. Да се рита, но около центъра
Хърватите имат едно предимство и то е в опита, който имат техните водещи играчи. Знам, че звучи клише, но е много, много важно да притежаваш опит. Да, тази Франция е с много по-голям опит от преди 2 години, но например десния им фланг е наистина неопитен! И като казвам опит имам предвид да знаеш как да реагираш на (почти) всичко, което се случва. Ако губиш - да се задържиш в играта. Ако поведеш - как да надградиш. Да останеш спокоен и да изпълниш указанията на треньорския щаб при създалата се ситуация. Между другото, Франция досега действа точно по този начин. Интересно е, ако финала започне зле за тях дали ще успеят да реагират. Иска ми се Франция да намали ефективността си пред гола и да стане двуостър мач. Нямам съмнение, че ще има период в срещата, когато петлите ще доминират. Тогава е важно хърватите да не пускат голове!
Ще стискам силно палци за Манджата и КО!

Има няколко зони от терена, в които индивидуалните сблъсъци ще са много интересни.
Толкова хваленият десен фланг на Франция срещу левия на хърватите. Да не стане голямата звезда, новия Анри, черния Луи и т.н. да глътне една студена вода от Перишич

Четох много анализи, че битката в средата на терена ще реши финала - е, браво, голямо откритие. Канте изглежда прекалено работен...като комунист е, който взима петилетка за две години! Чисто физически франсетата са по-добре сложени. Хърватите уж са по-технични (в средата на терена). Мисля, че ще има доста картони. Най-голямото предимство на Франция в тази зона е, че може да вкара 2-3 души, които няма да са по-лоши от титулярите!
Жиру е много по-добър от Хари Кейн, когато говорим за играта с гръб към вратата. Мисля, че може да е много ефективен в изграждането на атаки, в които играчи от втора позиция да стрелят към Субашич.
Гризман си остава (за мен) най-добрия им нападател и много важен играч при статичните положения. Да се рита, но около центъра

Хърватите имат едно предимство и то е в опита, който имат техните водещи играчи. Знам, че звучи клише, но е много, много важно да притежаваш опит. Да, тази Франция е с много по-голям опит от преди 2 години, но например десния им фланг е наистина неопитен! И като казвам опит имам предвид да знаеш как да реагираш на (почти) всичко, което се случва. Ако губиш - да се задържиш в играта. Ако поведеш - как да надградиш. Да останеш спокоен и да изпълниш указанията на треньорския щаб при създалата се ситуация. Между другото, Франция досега действа точно по този начин. Интересно е, ако финала започне зле за тях дали ще успеят да реагират. Иска ми се Франция да намали ефективността си пред гола и да стане двуостър мач. Нямам съмнение, че ще има период в срещата, когато петлите ще доминират. Тогава е важно хърватите да не пускат голове!
Ще стискам силно палци за Манджата и КО!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
-
От Франция ме притеснява единствено Мбапе. Освен спортно-техническите качества, които притежава, показва и невероятна психика и хладнокръвие пред гола за един 19 годишен. Играе сякаш е футболист с 10+ годишен опит на най-високо ниво (изключителна зрялост показва) и ако се опази от контузии може да зареди спокойно няколко златни топки в близките години. Другите са гола вода и сме ги виждали как се пречупват психически в ключови моменти - класически пример е финала на Еврото преди 2 години, когато вместо да смачкат Португалия, чийто капитан и най-добър играч се контузи още в началото на мача, допуснаха загуба.
Пожелавам успех на Хърватия. Дано да бият африканския отбор! 

-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Африканция ке падне.![]()
![]()
Пожелавам успех на хърватите.
Тази Франция - Шампион, ще е обида за футбола.
Не са луди маймуните че пият Шампанско - луди са французите че им дават.

Надявам се на чудо и титла за хърватите.
Колкото до СП 98, достигането на Хърватска до 1/2 тогава си беше част от организацията по една от най-срамните титли на такъв форум, за която имам спомен и сравнения с нашето представяне в САЩ 94 са нелепи по една изключително важна подробност - ние играхме полуфинал въпреки брутални съдийски тесли (изгонването на Кременлиев за неправилно дишане в мача с Мехико и скандалната дузпата срещу Германия), докато хърватите се радваха на невероятен съдийски комфорт ( дузпа за 1:0 срещу Румъния на 1/8, и двама изгонени германци на 1/4 за 3:0).
Надявам се на равностоен и интересен мач.
Колкото до СП 98, достигането на Хърватска до 1/2 тогава си беше част от организацията по една от най-срамните титли на такъв форум, за която имам спомен и сравнения с нашето представяне в САЩ 94 са нелепи по една изключително важна подробност - ние играхме полуфинал въпреки брутални съдийски тесли (изгонването на Кременлиев за неправилно дишане в мача с Мехико и скандалната дузпата срещу Германия), докато хърватите се радваха на невероятен съдийски комфорт ( дузпа за 1:0 срещу Румъния на 1/8, и двама изгонени германци на 1/4 за 3:0).
Надявам се на равностоен и интересен мач.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
рият футбол и ако вкарат първиRe: СП (финал): Франция - Хърватска (15 юли - неделя)
Франсетата играят най-добрият футбол и ако вкарат първи , ще бият с поне 2 гола.Тогава бапето почва да се забавлява.Хървите си изиграха мачовете и трябва да са дроб , ще изкарат до към 65-70м. дотогава ако не направят нищо-горната прогноза.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Вероятно франсетата ще бият, но аз се надявам на изненада и титла за хърватите. Никак не са ми приятни Франция. Щеше да е хубаво да паднат, а финалът да беше на 14-и (Националният им празник).
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley