Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот GOLEADOR » 14 юли 2018 16:36

THE G.A.M.E написа:Парадоксът с Крим е, че Държава, която е гарант за украинската цялост, наруши въпросната цялост.

След преврата какво очакваш?Първото нещо което се случи след него бе да забранят всички езици освен украинския,а по конституция официалния език в Крим е руски.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юли 2018 16:42

Хайде не ми пиши за диктатори, Голеадоре, щото десетина години преди това един друг диктатор депортира почти цялото неруско население на Крим и благодарение на това днес ми пъчиш как хората в Крим били основно руснаци.

Преди депортациите, руското население на Крим е по-малко и от 50%, а след това бързо стига и над 70% ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юли 2018 16:48

ivan56 написа:
1982 написа:Проблемът е, че се правиш на разсеян. :lol: :lol: :lol: Каква Украйна, каква България, тук иде реч дали хората в Кърджалийско имат правото да решат сами дали искат да бъдат част от България, както тези в Крим твърдиш, че имат право сами да решават. Щото в Кърджалийско също основният етнос не е български и при евентуален референдум най-вероятно ще има кофти резултат. Но явно за теб там са крепостни селяни ..... както са крепостни селяни и чеченците, щото и те май нямат право сами да решават къде да живеят. :lol: :lol:

Любимият му "двоен стандарт" :lol:

Какъв двоен стандарт.Признавам референдума в Кърджали по правилата на провеждане на референдума за независимост на Украйна,точка!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юли 2018 16:52

1982 написа:Хайде не ми пиши за диктатори, Голеадоре, щото десетина години преди това един друг диктатор депортира почти цялото неруско население на Крим и благодарение на това днес ми пъчиш как хората в Крим били основно руснаци.

Преди депортациите, руското население на Крим е по-малко и от 50%, а след това бързо стига и над 70% ......

Депортирането е факт,никога не съм го оспорвал.Депортирани ли са украинци от Крим,ако не,защо?А,да,няма такива!
Аз за това питах защо искаш Крим да е украински,а не български.Та от Крим са изселени и българите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юли 2018 16:58

Каква Украйна, тук говорим за населението на Крим и населението на Кърджалийско. Според теб явно това на Крим има право само да определи къде да живее или не, докато това на Кърджалийска област - не ...... абсолютен двоен стандарт.

На 27-и октомври 1991-а година, в Чечня се провежда референдум за независимост и на него над 90% от гласувалите одобряват това Чечня да се отцепи и да стане независима държава. Но явно за тях не може, те са крепостни селяни и нямат право да решават. :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юли 2018 16:59

GOLEADOR написа:
1982 написа:Хайде не ми пиши за диктатори, Голеадоре, щото десетина години преди това един друг диктатор депортира почти цялото неруско население на Крим и благодарение на това днес ми пъчиш как хората в Крим били основно руснаци.

Депортирането е факт,никога не съм го оспорвал.Депортирани ли са украинци от Крим,ако не,защо?А,да,няма такива!
Аз за това питах защо искаш Крим да е украински,а не български.Та от Крим са изселени и българите.

На всички преброявания на населението има украинци .... и то доста.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 юли 2018 18:16

ivan56 написа:
Кашчей написа:
ivan56 написа:Обичаш да бягаш от отговори и да разтягаш локуми.
Въпроса ми е елементарен.
Проблем ли ще е за теб, ако от област Кърджали, решат че искат да са автономна република в състава на Турция или да не е Кърджали, а всяка една област от България която не е съгласна с управлението в София.
И да Кърджали си е български, както и Крим си е украински по договорите за териториална цялост.

По тия договори, Сирия на кого е, та някои ваши любимци много държат те да определят кой трябва да управлява там? Либия, Египет, Ирак......Ай да си се приберат в САЩ тия умиротворители и да оставят хората сами да си решават проблемите.

Сирия си е руска територия факт.
Не знам за кои " ваши любимци" говориш, ама ако е за американците, ако искаха да е тяхна територия, не виждам проблем това да беше станало до сега.

Не виждам да съм писал за територии, а за управление. Кой дава право на САЩ безнаказано да се месят в работите на чужди държави, без да са помолени от официалната власт там, или поне да е със санкцията на ООН (както е в Корея преди 60 години)? Защо те да могат и да са нагли, а други да не могат, да нямат право и да си траят? Че то за Майдана си имаше официално признание, че са хвърлили милиони долари, за да го организират, но нещо не им се получи с Крим, Севастопол и Донбас и затова сега реват като бъзънски телета за вода.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юли 2018 18:24

Кашчей написа: Че то за Майдана си имаше официално признание, че са хвърлили милиони долари, за да го организират

Не си измисляй и не се опитвай да преиначаваш.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юли 2018 18:31

Кашчей, аз продължавам да чакам да ми кажеш защо им е на САЩ този кирлив Севастопол, че и Крим ?? Виждам често го повтаряш ....

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 14 юли 2018 18:41

Thsmith написа:Може, може. Ако си на 3 литра водка е възможно да ти се види суверенна руска територия. И трябва да прегледаш значението на думата факт. Факт е, че е окупирана територия, а другото си е твоя работа. :lol:

Тц, гледаш в миналото. Нали не искаше да гледаш в миналото и не те интересуваше? Крим си е руски. Каква окупация те гони?

Върни се в “Свободна зона”