Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 14 юли 2018 16:05

Кашчей написа:По тия договори, Сирия на кого е, та някои ваши любимци много държат те да определят кой трябва да управлява там? Либия, Египет, Ирак......Ай да си се приберат в САЩ тия умиротворители и да оставят хората сами да си решават проблемите.

Сигурно Сирия е руска територия, щото гледам и твоята Русия много държи да определя кой да управлява там. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юли 2018 16:09

1982 написа:А, не ми лавирай така ..... То Кърджали исторически е бил и векове наред турски град, както Крим е бил владение на всякакви народи и държави. Когато Крим проведе референдум през 2014-а, той беше официална украинска територия. Но референдум не бе проведен в Украйна, а само в Крим. По-същата логика може и Кърджали област утре да проведе референдум, няма значение чия територия се води официално, нали сам каза, че "хората не са крепостни селяни и могат да определят сами съдбата си" ??!

Населението на Кърджалийско по-малко хора ли са от кримчани или са крепостни селяни ??! :lol: :lol:

Както казах,никакви проблеми ако се провежда по правилата референдума за независимостта на Украйна,признавам резултата,тука две мнения няма!Какъв е проблема?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 юли 2018 16:13

GOLEADOR написа:
ivan56 написа:Обичаш да бягаш от отговори и да разтягаш локуми.
Въпроса ми е елементарен.
Проблем ли ще е за теб, ако от област Кърджали, решат че искат да са автономна република в състава на Турция или да не е Кърджали, а всяка една област от България която не е съгласна с управлението в София.

Въобще не бягам от отговор.Простро примера ти е неадекватен.Кърджали е български град и един референдум в България за съдбата на Кърджали аз приемам за валиден.
Интересно ми е защо ти бягаш от отговор?
Смята ли себе си за украински народът на Крим?

Крим по всички действащи договори си е към Украйна.
Област Кърджали по всички действащи договори си е част от България.
Един референдум в област Кърджали за излизане от България, ще е невалиден както и този в Крим.
Това е моята теза.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юли 2018 16:15

Проблемът е, че се правиш на разсеян. :lol: :lol: :lol: Каква Украйна, каква България, тук иде реч дали хората в Кърджалийско имат правото да решат сами дали искат да бъдат част от България, както тези в Крим твърдиш, че имат право сами да решават. Щото в Кърджалийско също основният етнос не е български и при евентуален референдум най-вероятно ще има кофти резултат. Но явно за теб там са крепостни селяни ..... както са крепостни селяни и чеченците, щото и те май нямат право сами да решават къде да живеят. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 юли 2018 16:17

Кашчей написа:
Проблем ли ще е за теб, ако от област Кърджали, решат че искат да са автономна република в състава на Турция или да не е Кърджали, а всяка една област от България която не е съгласна с управлението в София.
И да Кърджали си е български, както и Крим си е украински по договорите за териториална цялост.

По тия договори, Сирия на кого е, та някои ваши любимци много държат те да определят кой трябва да управлява там? Либия, Египет, Ирак......Ай да си се приберат в САЩ тия умиротворители и да оставят хората сами да си решават проблемите.

Сирия си е руска територия факт.
Не знам за кои " ваши любимци" говориш, ама ако е за американците, ако искаха да е тяхна територия, не виждам проблем това да беше станало до сега.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 юли 2018 16:18

1982 написа:Проблемът е, че се правиш на разсеян. :lol: :lol: :lol: Каква Украйна, каква България, тук иде реч дали хората в Кърджалийско имат правото да решат сами дали искат да бъдат част от България, както тези в Крим твърдиш, че имат право сами да решават. Щото в Кърджалийско също основният етнос не е български и при евентуален референдум най-вероятно ще има кофти резултат. Но явно за теб там са крепостни селяни ..... както са крепостни селяни и чеченците, щото и те май нямат право сами да решават къде да живеят. :lol: :lol:

Любимият му "двоен стандарт" :lol:
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юли 2018 16:21

Groucho написа:
Thsmith написа:Сори или не, Крим е окупирана територия и това е факт. Няма нужда да доказвам нищо. Не случайно раша търпи санкции за същото и харесва. Вие се опитвате да убеждавате в някакви глупости, аз не се интересувам дали вярвате в санта или в това, че крим е руски. Просто казвам какво е положението, а пък другото си е ваша работа.

Tц, Крим е суверенна руска територия в настоящето, това е фактът, такова е положението. Другото си е твоя работа, не се опитвай да убеждаваш в някакви глупости, след като миналото e без значение. Как може някой да окупира собствената си територия :?: :lol:

Може, може. Ако си на 3 литра водка е възможно да ти се види суверенна руска територия. И трябва да прегледаш значението на думата факт. Факт е, че е окупирана територия, а другото си е твоя работа. :lol:

--
pampi написа:
Thsmith написа:...............
пп В Чечня колко руснаци има :) Ама си е в територията на руската федерация. :lol:

......................

Смити, Смити, браво ! Най-накрая почна да ти просветва! Русия била федерация! Прочети що е това федерация и като схванеш разликата между "россианам" и "русские" може да говориш по теми за РФ и съответно за Автономна Република Крим като член на РФ. Много са ти мътни нещата Смити, прекалено ти е промит мозъка от четене на пропагандна англосаксонска литература... :mrgreen:
Окупирана територия, а не част от дадена федерация Корки. Доколкото знам, Украйна не е федерация, а Крим е собственост на Украйна.

GOLEADOR написа:Приемаме,че си прав,защо тогава искаш Крим да е украински,а не турски?По същата логика той може и да е български,защо не искаш да е български,а украински?

България няма нужда да окупира чужди територии и никой няма намерение да търпи икономически последствия от него. Още повече, че ние не се обединяваме инатливо в стискането на зъби при беда. Следователно и никой управляващ не би спечелил рейтинг от заграбване на чужди територии.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2018 16:31

1982 написа:
Кашчей написа:По тия договори, Сирия на кого е, та някои ваши любимци много държат те да определят кой трябва да управлява там? Либия, Египет, Ирак......Ай да си се приберат в САЩ тия умиротворители и да оставят хората сами да си решават проблемите.

Сигурно Сирия е руска територия, щото гледам и твоята Русия много държи да определя кой да управлява там. :lol: :lol: :lol:
Нищо не разбираш.
Руснаците са там, за да помагат на сирийският народ. Ако си мислиш, че забраняват на управиците на Сирия разни работи, като тръби от нефт и газ, алтернативи на руските такива към Европа, жестоко се лъжеш. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2018 16:33

Парадоксът с Крим е, че Държава, която е гарант за украинската цялост, наруши въпросната цялост.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юли 2018 16:34

ivan56 написа:
GOLEADOR написа:

Въобще не бягам от отговор.Простро примера ти е неадекватен.Кърджали е български град и един референдум в България за съдбата на Кърджали аз приемам за валиден.
Интересно ми е защо ти бягаш от отговор?
Смята ли себе си за украински народът на Крим?

Крим по всички действащи договори си е към Украйна.
Област Кърджали по всички действащи договори си е част от България.
Един референдум в област Кърджали за излизане от България, ще е невалиден както и този в Крим.
Това е моята теза.

Какъв е проблема да се проведе референдум в Кърджали?Отделно за административната реформа която ДПС спира по всеки възможен начин , след нея всякакви такива страхове отпадат.За Крим няма как референдума да е незаконен.Киев признава референдума в Крим за независима Украйна въпреки бойкота на референдума от местните.Виж,че и 1982 цитира резултата от него.В Крим няма украинци,никога не е бил украинска територия , просто един диктатор административно го прехвърля в Украйна.Какво да правят там кримчани?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”