ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот ivan56 » 14 юли 2018 13:36

koisa написа:
mikata написа:Слабо върви продажбата на билети за реванша :cry:

Нормално, след представлението, което отбора изнесе в Лихтенщайн. Все пак очаквам да сме над 6-7 хил. 8-)

Абе, напълнете си стадиона за реванша, подкрепете си отбора, и при евентуално отпадане изпратете това италианско менте с шутове в гъза.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 14 юли 2018 13:39

За мен е по-скоро абсурдно в този ни вид-контролите със Септември,Олександрия и мача с Вадуц да се очаква да ги отстраним,макар да ми се иска обратното.Формата ни е катастрофална-нямам предвид в момента да е някаква върхова,но ние не можем даже да се движим,мисълта им тече ужасно бавно,а отам и действията на терена.И ,когато насреща имаме един отбор,който просто си се нарежда в две плътни линии пред полето си и пресира постоянно ,и ние сме дотам.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 14 юли 2018 13:39

И да се напълни Герена, това не е публиката на "Левски" от преди 10-15 години. Някакъв чужденец да се държи с всички като с аборигени, а отборът не може да върже 2 читави паса на терена - щяха да го изметат на 2-ия или третия такъв мач. Сега всичко е приспано и лежерно, феновете се радват на победен гол в 90-та минута с/у Верея, все едно сме били Челси в ШЛ.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 юли 2018 13:43

Ами ако се държи така защото са аборигени? Повече или по малко тоя пост показва и това
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 14 юли 2018 13:56

Warped написа:Ами ако се държи така защото са аборигени? Повече или по малко тоя пост показва и това

Да, наистина са такива, вижда се. Чуждопоклонничеството е характерно за малките и обезличени народи. То поне да беше Анчелоти примерно, та да ви разбере човек това жалко и презряно чуждопоклонническо обожание, ами той е някакъв отдавна спрял индивид, намерил достатъчно невежи хора да му плащат заплатата за едно голямо нищо. Ако при тези резултати треньорът се казваше Митов, Ясен Петров, Стоев и тн, не ми се мисли какви излияния срещу "физкултурника щеше да има. А този даже си позволява да е нагъл.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 юли 2018 14:02

Warped написа:Ами ако се държи така защото са аборигени? Повече или по малко тоя пост показва и това

[offtopic]И на кво отгоре да се държи така, нима е постигнал нещо за близо една година, нима нямаше целият медиен комфорт през това време, въпреки трагичните си резултати като треньор.
Това ако беше някой български треньор щеше да бъде разчекнат и еван на Герена.
С тази селекция да завършиш на сто точки зад първият и вторият, да загубиш купата от смешният отбор на Венци, който трябва да го биеш на ходом, и да се правиш на велик и надменен е малко дибилно.
И ще му се крепят топките една година, щото е италианец, ай сектир.[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 14 юли 2018 14:33

bilyaletdinov написа:Е как очаквате да върви? Да разпродадем Герена още малко? Феновете, които пълнят стадиона няма да ги видите скоро на стадиона.

Тия "фенове", които пълнят стадиона, го пълнят единствено по финалчета, в мачове от ЕКТ срещу по-известни отбори или ако има някое друго по-така събитие (като например 1/2 финал за КБ срещу тире). Може би в мен е проблемът, че не разбирам как може да има хора, които уж са фенове, твърдят колко много го обичат клуба и да не им стъпва кракът на стадиона с месеци, години и всичко се оправдава с "лошата продукция на терена". Обаче после идва някой финал за купа и са първа писта за билет, тагове и снимки в социалните мрежи и биене в гърдите колко големи фенове са и как са винаги зад отбора. :roll: Отклоних се малко, съжалявам. Ще е много хубаво да има над 8-9 хиляди човека (отпимист съм с тия числа, съдейки по скоростта на продажбата на билети), за да може да се даде тласък на футболистите от психологическо естество. Пък и са приходи за клуба в крайна сметка.
Последна промяна от specter на 14 юли 2018 14:34, променено общо 1 път.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 юли 2018 14:34

Няма вече неостана. Ако Роси загуби от Вадуц да си ходи
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 14 юли 2018 15:18

specter написа:
bilyaletdinov написа:Е как очаквате да върви? Да разпродадем Герена още малко? Феновете, които пълнят стадиона няма да ги видите скоро на стадиона.

Тия "фенове", които пълнят стадиона, го пълнят единствено по финалчета, в мачове от ЕКТ срещу по-известни отбори или ако има някое друго по-така събитие (като например 1/2 финал за КБ срещу тире). Може би в мен е проблемът, че не разбирам как може да има хора, които уж са фенове, твърдят колко много го обичат клуба и да не им стъпва кракът на стадиона с месеци, години и всичко се оправдава с "лошата продукция на терена". Обаче после идва някой финал за купа и са първа писта за билет, тагове и снимки в социалните мрежи и биене в гърдите колко големи фенове са и как са винаги зад отбора. :roll: Отклоних се малко, съжалявам. Ще е много хубаво да има над 8-9 хиляди човека (отпимист съм с тия числа, съдейки по скоростта на продажбата на билети), за да може да се даде тласък на футболистите от психологическо естество. Пък и са приходи за клуба в крайна сметка.

Виж сега пич, доста от феновете са от провинцията, как мислиш дали нормален човек, ще дойде от Варна примерно или Добрич до София за да гледа мач на Левски срещу слабия, където и 2-та отбора едвам се движат. Едно идване от другият край на България струва най малко 120 лева, а ако искаш да си вземеш детето и жената примерно - не ми се смятат. Друго по скапаните пътища в Бъглария се пътува все едно с кереван от камили, след мача трябва пак да кара обратно или да се вози 5-6-7-8 часа. Което е изгубено време, защото в последните години мачовете на Левски са мудни, смешни и най вече разочароващи. Защо даденият човек да дава сумати пари за някакъв тъп мач и най важното за тази толкова тъпа продукция изнесена от любимият му отбор. Не може цяла година да си играл като отбор от В група, да си загубил поредният финал, да падаш от първият отбор в ЛЕ и да искаш хората да си харчат времето и отпуските за отбора.
От друга страна, хората в София от години си намериха много по интересни занимания от тъпият ни футбол. Лично мои приятели, с които от 96та ходим по мачове, преди 3 години се отказаха да стъпват на Герена. Просто защото имат други забавления и други приоритети. Когато качествотото на даден продукт е ниско, не можеш да очакваш да има клиенти. Да ще кажеш, че трябва да им пълним стадиона за да имало пари за качество, ама не откраднаха ли достатъчно собствениците в Бългярия от българският народ, че да искат още от нас.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 14 юли 2018 15:26

Sstefanov написа:
specter написа:

Виж сега пич, доста от феновете са от провинцията, как мислиш дали нормален човек, ще дойде от Варна примерно или Добрич до София за да гледа мач на Левски срещу слабия, където и 2-та отбора едвам се движат. Едно идване от другият край на България струва най малко 120 лева, а ако искаш да си вземеш детето и жената примерно - не ми се смятат. Друго по скапаните пътища в Бъглария се пътува все едно с кереван от камили, след мача трябва пак да кара обратно или да се вози 5-6-7-8 часа. Което е изгубено време, защото в последните години мачовете на Левски са мудни, смешни и най вече разочароващи. Защо даденият човек да дава сумати пари за някакъв тъп мач и най важното за тази толкова тъпа продукция изнесена от любимият му отбор. Не може цяла година да си играл като отбор от В група, да си загубил поредният финал, да падаш от първият отбор в ЛЕ и да искаш хората да си харчат времето и отпуските за отбора.
От друга страна, хората в София от години си намериха много по интересни занимания от тъпият ни футбол. Лично мои приятели, с които от 96та ходим по мачове, преди 3 години се отказаха да стъпват на Герена. Просто защото имат други забавления и други приоритети. Когато качествотото на даден продукт е ниско, не можеш да очакваш да има клиенти. Да ще кажеш, че трябва да им пълним стадиона за да имало пари за качество, ама не откраднаха ли достатъчно собствениците в Бългярия от българският народ, че да искат още от нас.

Аз не говоря за хората от провинцията изобщо - ясно ми е, че няма как да се вдигат през няколко дни до София заради мачове. Говоря за уж синята София, от която обаче не могат да се намерят едни примерно 7-8 хиляди човека поне да се вдигнат на мач. И ако някои хора са се отказали изобщо да ходят по мачове някога е едно, но има една по-друга категория - тая, която описах и която ме дразни поне мен лично.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”