Интер - Ювентус (Купа на Италия 1/4 Финал)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Интер - Ювентус (Купа на Италия 1/4 Финал)
Ми да ако Нйе имахме инфо уличаващо Интер щяхме да направим точно същото! Никой не ни е виновен!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

radiinter написа:storm написа:2. Уважавай съперника ...... Келеш глупав
Уважението трябва да се заслужи.С машинации и позорно изхвърляне от Серия А няма как да стане.Иначе дори и още утре да сменят Чиро не виждам какво ще може да промени новия треньор за два дни.
С с титли който не ви преднадлежат ?? Титли който в момента тряа да са на Олимпико ?? Кво уважение искаш срямо Интер .... С кво сте го заслужили питам аз
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Батка,вземи се скрий стези твои отбори на които все друг им е виновен. 

- aisogludingfioler
- Контакти:
4:0 за Принтер и Чиро пак ще остане. 

3:0 за Шампионите, а на Чиро пак ще му се гласува доверие 

Чиста единица 3:0

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

За мое огромно съжаление интер май ще победят,просто "точният човек,както той сам се нарече ни съсипа отвсякъде,мислех че при Раниери бяхме зле,ама сега разбирам че е имало още къде да паднем.А за уволнението е ясно-Ферара-доживот в Юве и може да влезем след 2 сезона в тройката(на серия Ц1)
Просто , чиро отдавна трябваше да си замине , след Левски другата ми любов е Ювентус , толкова нерви събрах от началото на сезона , че не е истина , издънка след издънка , другото което ме обнадеждава е , че независимо от състоянието на Ювентина - Интер и Реал М са ни редовни абонати !!!
3:0 за "редовните ви абонати" FORZA INTER
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
shumnaliq написа:radiinter написа:storm написа:2. Уважавай съперника ...... Келеш глупав
Уважението трябва да се заслужи.С машинации и позорно изхвърляне от Серия А няма как да стане.Иначе дори и още утре да сменят Чиро не виждам какво ще може да промени новия треньор за два дни.
Кои титли ви принадлежът?? Титли който в момента тряа да са на Олимпико ?? Кво уважение искаш срямо Интер .... С кво сте го заслужили питам аз
Кои титли ви приндалжат? Нищо не ви принадлежи на вас! Квото си посееш,такова ще си жънеш...Колко титли можехме да имаме или Милан...заради корумпирания ви президент,който копуваше мач след мач!!! Титлите са си наши и са си заслужени!!!!!!!! Колкото и да не ви харева,това е действителността