Славия - Черно море 0-2

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Славия - Черно море 0-2

Мнениеот Ticha » 24 ное 2008 16:17

Morqk написа:Аз също следях мача по Гонг, но не съм чувал, че Kольо няма да е на стадиона.

Ами незнам, някой който е гледал мача да каже. Казаха ми че на пресконференцията се е явил Велизар Попов. Той нали Спасов щеше да се явява на някакви изпити и не беше с отбора няколко дена. Тренировките се водиха от Велизар Попов през седмицата. Или пък да не е болен нещо, нямам идея.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 24 ное 2008 16:19

lauta hools написа:Честито на Черно Море,дано и тази година играете в УЕФА и се представите така добре,както тази,а може и още по-добре даже,сигурен съм!България има нужда от отбори като вас! :)

Darkelf написа:От Левски съм , но няма как да не се радвам на това отборче.Наистина страхотно играете и добре , че бяхте вие , за да ни отсрамите в Европа :)

Мерси пичове! :mrgreen:

Потребителски аватар
ultrasloko
Контакти:

Мнениеот ultrasloko » 24 ное 2008 16:20

ЕВАЛА ЕВРЕЙЧЕТА!САМО ТАКА.А СЛЕД ЕДНА СЕМИЦА НАЛИ СИ ЗНАЕТЕ-6:0 И ОБРАТНО КЪМ БОЖИ ГРОБ!
ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 24 ное 2008 16:25

ultrasloko написа:ЕВАЛА ЕВРЕЙЧЕТА!САМО ТАКА.А СЛЕД ЕДНА СЕМИЦА НАЛИ СИ ЗНАЕТЕ-6:0 И ОБРАТНО КЪМ БОЖИ ГРОБ!

Човек, ние тук се радваме на победата на моряците... не на загубата на Славия!

Мисля, че Мастиката е бил на стадиона.. или поне с такова впечатление останах от статията в Гонга
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 24 ное 2008 16:31

Morqk написа:
ultrasloko написа:ЕВАЛА ЕВРЕЙЧЕТА!САМО ТАКА.А СЛЕД ЕДНА СЕМИЦА НАЛИ СИ ЗНАЕТЕ-6:0 И ОБРАТНО КЪМ БОЖИ ГРОБ!

Мисля, че Мастиката е бил на стадиона.. или поне с такова впечатление останах от статията в Гонга

Намерих истината. Мастичката наистина е болен и не е бил на стадиона. Дано да се оправя по-бързо. Ето и статията:

Помощник-треньорът на Черно море Велизар Попов заяви, че посвещава важната победа срещу Славия на треньора Никола Спасов. Спасов е със здравословни проблеми и това бе причината да не ръководи варненци днес.
"Изключително важна победа. Посвещаваме я на треньора Никола Спасов, който е със здравословни проблеми. Знаете, че нашата цел е класиране в зона УЕФА, а изпълнението на тази цел минава през такива победи в София. Сега сме пети, нои маме сили и желание да бъдем по-напред, четвърти и дори трети. Тимът има потенциал да го стори, но няма да е лесно. Досега изгубихме важни точки, които трябва да наваксаме през пролетта. Сега трябва да останем концентрирани и да спечелим двете си срещи с Миньор - за шампионата и за Купата", допълни Попов.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 24 ное 2008 16:33

ако е вярно това, което чух... няма как да те псуват месеци наред и да не ти се отрази. Сега си мислете само хубави неща за Кольо и стискайте палци да е силен.

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 24 ное 2008 16:34

Ticha написа:
Morqk написа:

Намерих истината. Мастичката наистина е болен и не е бил на стадиона. Дано да се оправя по-бързо. Ето и статията:

Помощник-треньорът на Черно море Велизар Попов заяви, че посвещава важната победа срещу Славия на треньора Никола Спасов. Спасов е със здравословни проблеми и това бе причината да не ръководи варненци днес.
"Изключително важна победа. Посвещаваме я на треньора Никола Спасов, който е със здравословни проблеми. Знаете, че нашата цел е класиране в зона УЕФА, а изпълнението на тази цел минава през такива победи в София. Сега сме пети, нои маме сили и желание да бъдем по-напред, четвърти и дори трети. Тимът има потенциал да го стори, но няма да е лесно. Досега изгубихме важни точки, които трябва да наваксаме през пролетта. Сега трябва да останем концентрирани и да спечелим двете си срещи с Миньор - за шампионата и за Купата", допълни Попов.

Дано да се оправя бързо! Мерси за инфото, Ticha!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 24 ное 2008 16:35

ЧерноМореВарна написа:ако е вярно това, което чух... няма как да те псуват месеци наред и да не ти се отрази. Сега си мислете само хубави неща за Кольо и стискайте палци да е силен.

Недей така, че ме плашиш...

Sisi_Levskarkata
Контакти:

Мнениеот Sisi_Levskarkata » 24 ное 2008 17:14

аз съм от Левски, но ми хареса играта на Черно море. гледах мача по ринг тв и тоя мач се водеше от Велизар Попов. коментатора съобщи само, че никола спасов отстъства, защото е болен, но нищо повече. Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 24 ное 2008 17:23

Честито на всички фенове на моряците!!! Така трябва да се играе и ще има футбол у нас. Заслужена, даже много заслужена победа, красив и нападателен футбол без съдийски подаръци и гонзови ръце! Пожелавам много успехи на Черно Море, Варна го заслужава, а не да ми се плюнчат разни прасета и говеда от най-красивият български град!
Радвайте се - празникът е ваш, даже ни изпуснахте :cry:
нямам подпис...

Върни се в “Черно море”