ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот Player » 13 юли 2018 20:50

Кашчей написа:
Player написа:Сериозно ли искате само един бърз гол??? Аз искам поне 3, че да е малко по-спокойно. И след това вкараме още някой гол, че да не стигаме да там да пазим един гол. Че онези не ги знаем, ако трябва да атакуват, какво ще стане...
Трябва да излезем с двама нападатели, защото ако не го сторим показваме страх и все едно хвърляме кърпата. Трябва да бележим голове, не да ги пазим.

Англия вкара бърз гол на Хърватия.......

Точно за това говоря!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 13 юли 2018 20:52

W84me написа:
Player написа:Сериозно ли искате само един бърз гол??? Аз искам поне 3, че да е малко по-спокойно. И след това вкараме още някой гол, че да не стигаме да там да пазим един гол. Че онези не ги знаем, ако трябва да атакуват, какво ще стане...
Трябва да излезем с двама нападатели, защото ако не го сторим показваме страх и все едно хвърляме кърпата. Трябва да бележим голове, не да ги пазим.

Момчетата от Вадуц са доста пропускливи отзад, на косъм бяха да си вкарат автогол на 2 пъти. Под натиск ще се огънат, но без Паулиньо, няма кой...

Колко да са пропускливи като за цял мач нашите не успяха да им вкарат, а отделно от 4 удара като статистика нямаше ни един който можеш да го наречеш удар :lol: . За този мач честно казано не съм никак голям оптимист. А причината е, че ще излезем със същия състав и със същата тактика, която в първия мач се доказа като напълно ялова и безидейна. И не само в първия мач. Ние вече цяла година дори в по-силен вариант на състав сме изключително ялови срещу паркирали автобуса отбори. А от това, което се видя в първия мач е, че Вадуц е на нивото на отбор от челото на втората осмица, т.е. винаги може да ни вкара и да ни създаде големи ядове.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2018 20:54

popokutepetel написа:
metodito написа:https://topsport.bg/europa-league/vaduts-se-razdeli-s-nay-dobriya-si-igrach-zagubi-zashtitnik-za-revansha-s-levski.html

Още след жребия тоя го определих като най-опасен. Тяхното ръководство като нашето. "По взаимно съгласие". Това при нас ще е равносилно да се разделят по взаимно съгласие с Давид, Паулиньо и Холмар. :lol: Все пак тоя им беше дзвездътъ.

Интересно какви са тия гонгаджийски новини? Тези играчи Марко Девич и Пулич изобщо не бяха в групата за първия мач. А нашите журналя го изкарват, че двамата основни виновници за победата им са извън строя :lol:

Мен от Девич и тоя Колибали ме беше единствено страх. Иначе от тях си харесах единствено Гаич. А ако имахме един Горанов на мястото на Цвятко, мача най-вероятно щеше да завърши 0-0. Онова другото черно момченце беше обезличено напълно. Макар че той се води, че даде головия пас, де.
Последна промяна от metodito на 13 юли 2018 20:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 юли 2018 20:55

popokutepetel написа:Колко да са пропускливи като за цял мач нашите не успяха да им вкарат, а отделно от 4 удара като статистика нямаше ни един който можеш да го наречеш удар :lol: . За този мач честно казано не съм никак голям оптимист. А причината е, че ще излезем със същия състав и със същата тактика, която в първия мач се доказа като напълно ялова и безидейна. И не само в първия мач. Ние вече цяла година дори в по-силен вариант на състав сме изключително ялови срещу паркирали автобуса отбори. А от това, което се видя в първия мач е, че Вадуц е на нивото на отбор от челото на втората осмица, т.е. винаги може да ни вкара и да ни създаде големи ядове.

Ами пропускливи са си, Горанов само първото полувреме ги развинти сам отляво на два пъти, второто дори повече. Това, че нашите нападатели са некадърни и не могат да отправят един удар като хората е друг въпрос. Буш на два пъти можеше да се разпише,, Яблонски с пропуск от 2 метра, Обертан с ялов удар от 12 метра, Станислав Иванов го е страх да бие...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 юли 2018 20:59

metodito написа:Мен от Девич и тоя Колибали ме беше единствено страх. Иначе от тях си харесах единствено Гаич. А ако имахме един Горанов на мястото на Цвятко, мача най-вероятно щеше да завърши 0-0. Онова другото черно момченце беше обезличено напълно. Макар че той се води, че даде головия пас, де.

Само дето тая снежинка през първото подаде за гол, а после чаталоса Горанов. През второто се поумори.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 13 юли 2018 21:07

Не оправдавам Левски за играта от първия мач, ама тези изобщо не са готвачи, сервитьори и т.н., а последните години имат няколко отстранявания на други отбори в Европа. Друг е въпросът докъде стигнаха българските клубове да се борят с отбори от Лихтенщайн (ако изключим Лудогорец), но явно това ни е чергата в момента. От друга страна когато отборите ни почват от най-ранния кръг все пак имат шанс да натрупат някоя друга точка за коефициента. А не като минали години първите ти противници да са от рода на Хайдук Сплит и Марибор и си дотам. :roll:

П.П. Преди няколко години отстраниха Войводина, а 2015/2016 отстраниха 2 противника подред в УЕФА, нещо което трудно се удава на българските клубове извън Лудогорец в последно време. :roll:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 13 юли 2018 21:13

W84me написа:
popokutepetel написа:Колко да са пропускливи като за цял мач нашите не успяха да им вкарат, а отделно от 4 удара като статистика нямаше ни един който можеш да го наречеш удар :lol: . За този мач честно казано не съм никак голям оптимист. А причината е, че ще излезем със същия състав и със същата тактика, която в първия мач се доказа като напълно ялова и безидейна. И не само в първия мач. Ние вече цяла година дори в по-силен вариант на състав сме изключително ялови срещу паркирали автобуса отбори. А от това, което се видя в първия мач е, че Вадуц е на нивото на отбор от челото на втората осмица, т.е. винаги може да ни вкара и да ни създаде големи ядове.

Ами пропускливи са си, Горанов само първото полувреме ги развинти сам отляво на два пъти, второто дори повече. Това, че нашите нападатели са некадърни и не могат да отправят един удар като хората е друг въпрос. Буш на два пъти можеше да се разпише,, Яблонски с пропуск от 2 метра, Обертан с ялов удар от 12 метра, Станислав Иванов го е страх да бие...

Абе развинтил. То и Обертан ги развинтваше ама каква полза? Това на Яблонеца не можеш да го пишеш пропуск защото той нямаше какво повече да направи. Така му дойде топката. Обертан голове вкарва много рядко, а Буш за да вкара трябва да му създадат поне 5-6 положения, та белким едно вкара. А след тази подготовка дет водиха ми се струва натлъстял и още по-бавен от обичайно. В този мач защитниците винаги го изпреварваха и то с много. Не знам какво им е дал като задачи треньора и как ги е карал да играят. Това което на мен ми се видя е, че Гомез отново беше изтеглен прекалено назад за да има каквато и да е полза от него в офанзивен план, Мариани не опита нито един далечен удар което поне от визитката му изглеждаше, че се получава. Не знам и кой беше дал идеята Цветкович да изсипва всяка топка високо в нак. поле при положение, че се виждаше, че двамата централни напълно обезличаваха Буш при тези центрирания и той няма никакъв шанс да стигне до топката. Отделно се видя (а се вижда и от диаграмата на УЕФА), че привидния натиск и по-активна игра на Левски се е изразявала основно във владеене на топката в втората третина - т.е. около центъра. Напред в атака с изключение на няколкото включвания на Горанов във и около наказателното поле никога нямаше повече от двама, а най-често само един нападател. Отгоре на всичко почти всички единоборства за първа топка бяха взимани от ония. Отнемането чисто на топката в тяхната половина бяха изключение и дори когато се случи на два-три пъти следващия пас беше грешен. Абе то и в последните минути когато уж играехме с двама централни нападатели разстоянието между линиите беше толкова голямо, че да стане някакво положение ония трябваше да сбъркат фрапиращо. Яблонецът пробва няколко пъти да се включи по-рисково ама те другите го гледаха отблизо :). Това, което също се видя е, че централните ни защитници нямат никакво подаване и не могат да изнасят топката, а това бави играта и не може да се създаде числено предимство в по-голяма близост до вратата. Изявите на Кабралката и Белмондото просто не ми се коментират. Ние си бяхме с минус двама от първата минута.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 13 юли 2018 21:19

koisa написа:Аз пък не виждам как ще вкараме 3-4 гола както се прогнозира тук, щом ще сме със същите играчи от първия мач... 2:0 с треперене до края е по-вероятно... Дано все пак да греша и да им набием канчетата! Кой знае, може пък Ривалдиньо да избухне. :lol:

По-скоро 1:0 и продължения, не дай боже дузпи. Всичко това при условие, че Божката не изработи някое положение или Белаид не си вкара междувременно автогол :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 юли 2018 22:32

popokutepetel написа:Абе развинтил. То и Обертан ги развинтваше ама каква полза? Това на Яблонеца не можеш да го пишеш пропуск защото той нямаше какво повече да направи. Така му дойде топката. Обертан голове вкарва много рядко, а Буш за да вкара трябва да му създадат поне 5-6 положения, та белким едно вкара. А след тази подготовка дет водиха ми се струва натлъстял и още по-бавен от обичайно. В този мач защитниците винаги го изпреварваха и то с много. Не знам какво им е дал като задачи треньора и как ги е карал да играят. Това което на мен ми се видя е, че Гомез отново беше изтеглен прекалено назад за да има каквато и да е полза от него в офанзивен план, Мариани не опита нито един далечен удар което поне от визитката му изглеждаше, че се получава. Не знам и кой беше дал идеята Цветкович да изсипва всяка топка високо в нак. поле при положение, че се виждаше, че двамата централни напълно обезличаваха Буш при тези центрирания и той няма никакъв шанс да стигне до топката. Отделно се видя (а се вижда и от диаграмата на УЕФА), че привидния натиск и по-активна игра на Левски се е изразявала основно във владеене на топката в втората третина - т.е. около центъра. Напред в атака с изключение на няколкото включвания на Горанов във и около наказателното поле никога нямаше повече от двама, а най-често само един нападател. Отгоре на всичко почти всички единоборства за първа топка бяха взимани от ония. Отнемането чисто на топката в тяхната половина бяха изключение и дори когато се случи на два-три пъти следващия пас беше грешен. Абе то и в последните минути когато уж играехме с двама централни нападатели разстоянието между линиите беше толкова голямо, че да стане някакво положение ония трябваше да сбъркат фрапиращо. Яблонецът пробва няколко пъти да се включи по-рисково ама те другите го гледаха отблизо :). Това, което също се видя е, че централните ни защитници нямат никакво подаване и не могат да изнасят топката, а това бави играта и не може да се създаде числено предимство в по-голяма близост до вратата. Изявите на Кабралката и Белмондото просто не ми се коментират. Ние си бяхме с минус двама от първата минута.

Марияни опита един удар, ама щеше да я извади в тъч, без малко. Първото полувреме Белмонт игра на мястото на Тиам, като опорен, но много излизаше извън зоната си, а и рано получи ЖК. Второто полувреме Гомес застана като дефанзивен халф, защото умее да играе в защита повече от Белмонт и нямаше ЖК, а французина щеше да изгори. Той междувпрочем направи едно влизане пред наказателното на Вадуц, дето на магия не уцели в краката противник. Съответно Марияни беше плеймейкр през второто полувреме и бе изместен от дясната страна (на двойката централни халфове), защото Обертан често влизаше в центъра и целия десен фланг оставаше свободен. Общо-взето организиран хаос беше цялата работа.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 14 юли 2018 07:10

Победа с 2:0 и късане на много нерви от наша страна.

Върни се в “Левски”