W84me написа:popokutepetel написа:Колко да са пропускливи като за цял мач нашите не успяха да им вкарат, а отделно от 4 удара като статистика нямаше ни един който можеш да го наречеш удар

. За този мач честно казано не съм никак голям оптимист. А причината е, че ще излезем със същия състав и със същата тактика, която в първия мач се доказа като напълно ялова и безидейна. И не само в първия мач. Ние вече цяла година дори в по-силен вариант на състав сме изключително ялови срещу паркирали автобуса отбори. А от това, което се видя в първия мач е, че Вадуц е на нивото на отбор от челото на втората осмица, т.е. винаги може да ни вкара и да ни създаде големи ядове.
Ами пропускливи са си, Горанов само първото полувреме ги развинти сам отляво на два пъти, второто дори повече. Това, че нашите нападатели са некадърни и не могат да отправят един удар като хората е друг въпрос. Буш на два пъти можеше да се разпише,, Яблонски с пропуск от 2 метра, Обертан с ялов удар от 12 метра, Станислав Иванов го е страх да бие...
Абе развинтил. То и Обертан ги развинтваше ама каква полза? Това на Яблонеца не можеш да го пишеш пропуск защото той нямаше какво повече да направи. Така му дойде топката. Обертан голове вкарва много рядко, а Буш за да вкара трябва да му създадат поне 5-6 положения, та белким едно вкара. А след тази подготовка дет водиха ми се струва натлъстял и още по-бавен от обичайно. В този мач защитниците винаги го изпреварваха и то с много. Не знам какво им е дал като задачи треньора и как ги е карал да играят. Това което на мен ми се видя е, че Гомез отново беше изтеглен прекалено назад за да има каквато и да е полза от него в офанзивен план, Мариани не опита нито един далечен удар което поне от визитката му изглеждаше, че се получава. Не знам и кой беше дал идеята Цветкович да изсипва всяка топка високо в нак. поле при положение, че се виждаше, че двамата централни напълно обезличаваха Буш при тези центрирания и той няма никакъв шанс да стигне до топката. Отделно се видя (а се вижда и от диаграмата на УЕФА), че привидния натиск и по-активна игра на Левски се е изразявала основно във владеене на топката в втората третина - т.е. около центъра. Напред в атака с изключение на няколкото включвания на Горанов във и около наказателното поле никога нямаше повече от двама, а най-често само един нападател. Отгоре на всичко почти всички единоборства за първа топка бяха взимани от ония. Отнемането чисто на топката в тяхната половина бяха изключение и дори когато се случи на два-три пъти следващия пас беше грешен. Абе то и в последните минути когато уж играехме с двама централни нападатели разстоянието между линиите беше толкова голямо, че да стане някакво положение ония трябваше да сбъркат фрапиращо. Яблонецът пробва няколко пъти да се включи по-рисково ама те другите го гледаха отблизо

. Това, което също се видя е, че централните ни защитници нямат никакво подаване и не могат да изнасят топката, а това бави играта и не може да се създаде числено предимство в по-голяма близост до вратата. Изявите на Кабралката и Белмондото просто не ми се коментират. Ние си бяхме с минус двама от първата минута.