ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/
Във вторник очаквам победа,но дано не се окаже,че е недостатъчна.Няма да можем да биевм с повече от два гола.Това е сигурно.За кой ли път трябва да треперим.Отдавна забравихме мачовете ,които правят кренвиршите.Биеш първия мач и втория ти е за екскурзия.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
vg_vasilev написа:Балкански Орел написа:Ако наистина Ясен Петров е свободен ще е супер да дойде.Дано да не са верни информациите за голямата неустойка на Роси.Подозирам, че Роси може да изхвърчи дори преди реванша, особено след наглото му изказване днес.
Бе колко е тази прословута неустойка на тоя жабар?
да бе, дали има шанс да я съберем с волни пожертвувания

Според Гонг Тиам,Паулиньо и Нашименто няма да играят на реванша 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Страхотно! Към Холмар, Паулиньо и Нашименто добавяме и Тиам. Отново ще бродираме с гениалните Кабрал и Белмонт. Дано поне на вратата има смяна. 

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Мускулни травми последствие от подготовката на ментето!
mikata написа:Мускулни травми последствие от подготовката на ментето!
Айде пък сега и това му приписахте. Пролетта имахме най-добрата физическа подготовка.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Още малко и жегата или дъжда ще приписвате на Делио Роси .

1914.1902 написа:Още малко и жегата или дъжда ще приписвате на Делио Роси .![]()
![]()
Сигурно баба ми ги тренира,а не ментето.
mikata написа:1914.1902 написа:Още малко и жегата или дъжда ще приписвате на Делио Роси .![]()
![]()
Сигурно баба ми ги тренира,а не ментето.
Със сигурност не той води физическата подготовка. Виж обаче кои са контузени - тези, които не проведоха зимната подготовка, Тиам, Паулиньо и Нашименто.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
popokutepetel написа:metodito написа:popokutepetel написа:Естествено, че е подставено лице. Цялата история с идването му е в пряка връзка с неуспешните опити на кръга Шиши-Боко-братя Велчеви да овладеят БТК. Разставянето на Русев има една единствена цел - компанията да се точи, че да се покрие още някои и друг личен дълг във връзка със забавянето на далаверата БТК. Казано просто това е схема за разкешване и спорта няма нищо общо. Успехи и резултати не се търсят и закономерно такива няма да има. Особено като се има предвид какво стана с Купата и изключително големите и много основателни съмнения, че същата беше изтъргувана за личните интереси на Русев.
Хм... не знам така ли е. Нямам понятие въобще как е. Може би е по-добре да не разбираме.
Най-логичното и трезво обяснение е, че Русев е един самозабравил се самочувствен червен глупак и крадец, който е решил да си играе на Абрамович. И че всичко, което причини на "Левски" дотук е плод на грешки и ината му да назначи СТД, който да му изземе функции, които си е присвоил в момента (преговаря с футболисти, избира треньор, реди селекция и състав). Това е на повърхността. Има ли нещо под нея...?
Далеч си от истината с логичното ти обяснение. Русев нито има ресурса на Абрамович нито желанието изобщо да се занимава със спорт, още по-малко с Левски. Както ти каза Дантеления той е финяга. Управлява чужди активи, комисионерства и си пазарува произведения на изобразителното изкуство. Там футбола не се вписва. Всъщност той, че не иска да се занимава с Левски, а е тук по принуда си го е казвал на два пъти в прав текст - единия при идването му, а втория като разиграваше цирка с прехвърляне на акциите и предаването им на Боримирката миналата зима. То всъщност в коя каса са тия акции в момента май никой не знае
.
Всъщност от публикувания наскоро отчет за миналата година много ясно се вижда, че Спас от Перник не е дал 1 лв. негови пари. Всичко е заеми и нови дългове. Тогава даже четох из форума тук как добре вървели нещата и какви чудеса са направени. И не знам защо никой не обели и дума за констатацията на одиторите, че в този вариант дружеството не е в състояние да развива дейност (т.е то е в практически фалит).
Помни ми думата Спас от Перник ще седи в Левски до момента в който нещата с БТК се уредят (или ако продължат да се закучват докато гръмнат някой от водещите измамници) и компанията бъде изгодно препродадена на правилните хора. Още на следващия ден за Спас от Перник няма да чуеш нищо. А какво ще става с Левски след това само може да гадаем, но в повечето варианти няма да е хубаво.
Русев е "сложен" там (в Левски). Едно към едно със ситуацията Гърнето при нас като беше.
Накратко: Вървят далавери от съвсем друг характер (нямащи нищо общо с футбола). Междувременно на единия от двата гранда му липсва управление. Хващаш някой от далаверите (може би не и най-големия) и му казваш "за да вървят парите Х (от далаверите) поеми управлението на ЦСКА/Левски (което ще ти струва някаква част от Х (един вид плащаш комисионна за далаверите). Не, че съм червен или син фен, но обществения отзвук е голям. Тия (феновете на един от двата отбора) като нищо могат да бъдат впрегнати в политически митинги и за да има мир и спокойствие наливай там нещо в клуба".
Впоследствие докато ти върви телекома или боклуците, гледаш да се отървеш с минималното там където въобще не искаш да си, а си принуден заради бизнеса. Съответно се взема минимума от треньори, играчи за съставяне на отбор, дотолкова доколкото да можеш да си измиеш ръцете "аз направих каквото се иска от мен" (във вашия случай "доведох човек от Апенините") и ако примерно един сезон варира от 5 до 15 милиона като бюджет (ниската цифра необходима за да няма размирици сред феновете, а високата ако гониш тип Лудогорец участия в Европа) даваш минимума, 5 милиона и така, отърваш се с минималното. Ако междувременно нещо стане ОК, въобще не те интересува, но ще се щракнеш там с титлата и синьо шалче около врата, а ако нищо не стане пак е ОК. Ти всъщност и нищо не искаш и не търсиш.
Има и весели ситуации. ЦСКА води в първата шампионска година на Лудогорец със 7-8 точки 4-5 кръга преди края. Дори и да не е достойния шампион той винаги може да бъде шампион. Знаеш как. 1-2 мача уреждаш и готово. За никой в България не е било проблем след 1990. Обаче ти не го правиш. Преднината е толкова огромна, че дори масовото губене на точки не те вади от борбата, а в последния кръг излизаш в пряк двубой с Лудогорец, при това равния теб те устройва. Тук вече няма как да купиш/уредиш мача, но пък се очаква да си на трибуните. Поне така е нормално. Президента на Барса гледа на Бернабеу и президента на Реал гледа на Камп Ноу мачовете на отбора си и без да е решаващ за титлата. Ти обаче не идваш. Все едно нищо не става. Домуса всичко организирал, а ти ни един мач. По няккаво стечение на обстоятелствата отбора ти излязъл малко преди края на пол позишън и това е. Ти нямаш време и на мач да отидеш, камо ли решаващия. Все ти е тая как ще завърши.
Какво ще стане ли? (гледам се чудиш) Ами след Русев пак някой ще закрепят към отбора ви. Не може да падат правителства и ще ви спуснат някоя мутра. Как ще изглеждате ли? Ами зависи. В болшинството случаи зле когато далавераджията гледа да се измъкне с малко. Добре е когато е и фен. Вие бяхте добре с Батков, Сираков и Ко, ние сега сме с Гришата. Миналото десетилетие и мен ме болеше когато Костадинов и други уж цесекари им беше все тая как ни газеха и отнема титли и игри в ШЛ, но сега ми е добре. Също като при Сираков "далавери са възможни, но само ако Левски е печеливш" е мотото и на Гришата. Така вече става. И аз не искам отбора ми да ляга на тоя и оня и използван за странични нужди, още по-малко пък от твоя отбор.
По-голямата картина ако погледнеш така не става. Нито при вас, нито при нас, нито България ще има някакъв футбол на национално или клубно ниво. Вече даже и не прави впечатление. Не съм писал след мача ви с Вадуц. Не виждам смисъл, въпреки че правите уникално нещо, което може да задмине всички резили. Всичко е толкова тъпо в тази държава, че не си струва да хабя нерви.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.