ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот specter » 13 юли 2018 14:08

popokutepetel написа:
goro_man написа:
popokutepetel написа:
goro_man написа:Малеее колко много фенове сме имали...а преди мача никой :roll:
Надявам се и на стадиона да е пълно не само във форума след загуба! !!

Можеш ли да ми дадеш една основателна причина да отида на стадиона?
Стадионът е кабрио, условията са ужасяващи, отбора играе смешен футбол и вероятно ще отпадне, постигайки най-големия резил в цялата си история. Едва ли ще ми дадат да опъна транспарант Русев-Роси вън, няма да мога да набия някой от безхаберниците в сини фланелки, ще преживея поредното унижение и за това трябва и да си платя? Е а мерси.
Когато даваш трябва да получаваш. А това в този сбъркан клуб в последното десетилетие не се получава.

Мога да ти дам много заради който ходят истинските фенове да се позабавляваш да си купиш артикул да подкрепиш отбора в труден момент а дори и при загуба да знаеш че си бил там и да разказваш от първо лице. ... а иначе си прав по добре е с твойте разбирания да си останеш вкъщи и да плюваш по форумите. Мислиш ли че феновете на Байерн очакват само победи тоя сезон та изкупиха всички билети още миналата седмица? Може и да не ми отговаряш. ...

Имам един приятел от Славия и той разтяга точно тия лакардии ;) .
Мислиш ли, че ако Байрен падне от отбор в Лихтенщайн треньора ще остане и 1 мин. след последния съдийски сигнал? Отделно май не си виждал Алианц Арена на живо, че да можеш да съпоставиш със селското кабрио, че да си отговориш на много въпроси.
Когато Левски беше Левски и феновете бяха истински след подобен резил стадиона оставаше за доста дълго време празен докато виновните не поемат отговорността си. И тогава чак такива излагации нямаше, а отбори като Вадуц бяха отнасяни поне с петици и в двата мача.
Иначе определено е изключително забавно да те бият Вадуц и Бистрица, да те замерят с бомбички изтрещяли полуидиоти, да те вали дъжд и да те третират като добиче ;) . Да ти имам забавленията. Честно.
Е благодарение на "истинските като теб" вече падаме от футболни джуджета, което ни превръща във футболни червеи ;) . Дерзай и си купувай артикулчета. Може и още един абонамент към Виваком да си направиш.

Хипотетично ще ти задам един въпрос - ако стигнем до плейоф за ЛЕ срещу Севиля примерно и през това време постигаме само красиви и изразителни победи в първенството, ще отидеш ли на "селското кабрио" при фалшивите фенове да гледаш, или ще си спазиш тея принципи, които си изписал в това мнение?
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 13 юли 2018 14:10

Serafim написа:Принципно има защо Обертан да е в България в най-добрите си години, а преди това да е минал през Русия. Имаше много контузии, особено в периода му в Нюкясъл, но и там бе основно на приливи и отливи, постоянно спряган за раздяла, после прави няколко силни мача (да се разбира асистенции) и се възвръщаха надеждите, че ще е основна фигура. После в Анжи пак контузии, след това около 15 мача с Уигън и нищо особено. Непостоянството или по-точно - невлагането на 100% винаги е причината да е тук. Иначе винаги щеше да се намери място за него в някой средняк от Англия, па макар и като по-периферна фигура в отбора. Отделен въпрос е Роси, който се бара за много принципен, как не го е погнал за демонстративното му поведение срещу съотборниците си.

Виж сега разбирам всичко контузен бил. Как обаче се връзва всичко това с неумението да уцелиш вратата! Това са му възможностите това е. Робен и той страдаше от контузии но не сме го взели :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2018 14:13

LoveAndPeace написа:Ако отпадане е цената да се разкара този физкултурник , тогава дано да паднем!
Дельо Vai via Vai via Vai via :!:

Недей така. Това ще остане като петно за клуба, а Дельо и с топ не може го бутнеш. И... "пак казвам", защо толкова погледи са вперени в Дельо? Рибата, хора, рибата и въобще цялата ябълка. Дельо е просто досадното червейче намерило дом в нея, но кой не е пръскал ябълката, за да се появят в нея червейчета като Митов, Буки, Пеленцето, Боримиров. Самите "червейчета"... те с какво са виновни, че са там?

Отделно от това, не знаем доста неща и може само да спекулираме. Дали фиаското с Роман, Васко и Рошу е дело на Роси? Да, каза с пренебрежение: "Ще намерим по-добри", което ми прозвуча: "Ей сега ще взема трима от улицата и ще видите как ще играят по-добре от тея". Та може да си мислим как е било, ама как е в действителност... Само че... Роси не е виновен за Мечката, за предсрочното пенсиониране на Йорга, за всичко онова, което се случи с онзи отбор. Нали? А тука имаме вече рецидив. Важни хора се чистят на безпринципна основа. Да ги бяхме продали, някак си иди-дойди. Както се случи с Мапуку. Такъв-онакъв, на фона на сегашните нападатели... Дойде и започнаха провокациите към Люпко. Въобще, нека съм конспиратор. Няма да спра да ги повтарям тези неща. И мога да се обзаложа, че следващия, който ще бъде натирен е или Паулиньо или Давид.
Последна промяна от metodito на 13 юли 2018 14:21, променено общо 1 път.

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 13 юли 2018 14:18

metodito написа:
LoveAndPeace написа:Ако отпадане е цената да се разкара този физкултурник , тогава дано да паднем!

Недей така. Това ще остане като петно за клуба, а Дельо и с топ не може го бутнеш. И... "пак казвам", защо толкова погледи са вперени в Дельо? Рибата, хора, рибата и въобще цялата ябълка. Дельо е просто досадното червейче намерило дом в нея, но кой не е пръскал ябълката, за да се появят в нея червейчета като Митов, Буки, Пеленцето, Боримиров. Самите "червейчета"... те с какво са виновни, че са там?

Той Роси има извинение до 2563 година. Ръководството му води футболисти той не ги селектира ;).Трябва да сменяме собственика защото той прави селекцията :mrgreen:
Последна промяна от limon на 13 юли 2018 14:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 13 юли 2018 14:18

specter написа:
popokutepetel написа:
goro_man написа:
popokutepetel написа:
goro_man написа:Малеее колко много фенове сме имали...а преди мача никой :roll:
Надявам се и на стадиона да е пълно не само във форума след загуба! !!

Можеш ли да ми дадеш една основателна причина да отида на стадиона?
Стадионът е кабрио, условията са ужасяващи, отбора играе смешен футбол и вероятно ще отпадне, постигайки най-големия резил в цялата си история. Едва ли ще ми дадат да опъна транспарант Русев-Роси вън, няма да мога да набия някой от безхаберниците в сини фланелки, ще преживея поредното унижение и за това трябва и да си платя? Е а мерси.
Когато даваш трябва да получаваш. А това в този сбъркан клуб в последното десетилетие не се получава.

Мога да ти дам много заради който ходят истинските фенове да се позабавляваш да си купиш артикул да подкрепиш отбора в труден момент а дори и при загуба да знаеш че си бил там и да разказваш от първо лице. ... а иначе си прав по добре е с твойте разбирания да си останеш вкъщи и да плюваш по форумите. Мислиш ли че феновете на Байерн очакват само победи тоя сезон та изкупиха всички билети още миналата седмица? Може и да не ми отговаряш. ...

Имам един приятел от Славия и той разтяга точно тия лакардии ;) .
Мислиш ли, че ако Байрен падне от отбор в Лихтенщайн треньора ще остане и 1 мин. след последния съдийски сигнал? Отделно май не си виждал Алианц Арена на живо, че да можеш да съпоставиш със селското кабрио, че да си отговориш на много въпроси.
Когато Левски беше Левски и феновете бяха истински след подобен резил стадиона оставаше за доста дълго време празен докато виновните не поемат отговорността си. И тогава чак такива излагации нямаше, а отбори като Вадуц бяха отнасяни поне с петици и в двата мача.
Иначе определено е изключително забавно да те бият Вадуц и Бистрица, да те замерят с бомбички изтрещяли полуидиоти, да те вали дъжд и да те третират като добиче ;) . Да ти имам забавленията. Честно.
Е благодарение на "истинските като теб" вече падаме от футболни джуджета, което ни превръща във футболни червеи ;) . Дерзай и си купувай артикулчета. Може и още един абонамент към Виваком да си направиш.

Хипотетично ще ти задам един въпрос - ако стигнем до плейоф за ЛЕ срещу Севиля примерно и през това време постигаме само красиви и изразителни победи в първенството, ще отидеш ли на "селското кабрио" при фалшивите фенове да гледаш, или ще си спазиш тея принципи, които си изписал в това мнение?

Хипотетично вероятността е 50 на 50. Реалистично подобна дилема няма да имам защото футбола е логична игра и при наличните предпоставки няма как да стане ;) . Иначе на Левски - Севиля вече съм ходил, а от настоящото състояние имам съмнения, че ти ще го доживееш някога :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 юли 2018 14:22

limon написа:
metodito написа:

Той Роси има извинение до 2563 година. Ръководството му води футболисти той не ги селектира ;).Трябва да сменяме собственика защото той прави селекцията :mrgreen:

Само Роси да остане, щото другите му пречат да работи като хората... :)
Всъщност съм сигурен, че ако отпаднем от Вадуц е аут. Което не значи, че освобождаването му няма да се забави месец-два, примерно. Щото не е лесно да намериш друг треньор с неговата визитка или нещо подобно, дето да дойде без да е правил селекция и водил подготовка. Просто при отпадане ще се подтвърди обществената тайна, че с футболистите не се дишат и няма какво да дадат една на друга двете страни, камо ли да функционират заедно.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2018 14:29

metodito написа:Рибата, хора, рибата и въобще цялата ябълка. Дельо е просто досадното червейче намерило дом в нея, но кой не е пръскал ябълката, за да се появят в нея червейчета като Митов, Буки, Пеленцето, Боримиров. Самите "червейчета"... те с какво са виновни, че са там?
Клуба е в мръсни ръце.
Не визирам толкова Русев ( не че е чист, ама ако го сравним с тези, дето го накараха да се захване с Левски ... ) ... Читав собственик, няма да видим.
След Батков дойдоха едни... Те бяха тъмна Индия и 1 г. не разбрахме к'во-що.
След това цъфнаха Тонев и КО, едвали някой се сеща с добро за този период.
Сега е Русев и според мен, ако сравняваме управлението му с това на Тонев ...

Единственият начин Клуба да се отърве от омагьосаният кръг е, някой да дойде и да даде едни 30 милки ( в Евро ) на "Хората", което означава дълговете + да си делнат некоя милионче... Не виждам как по друг начин ще се отървем.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 13 юли 2018 14:32

Serafim написа:
limon написа:
metodito написа:

Само Роси да остане, щото другите му пречат да работи като хората... :)
Всъщност съм сигурен, че ако отпаднем от Вадуц е аут. Което не значи, че освобождаването му няма да се забави месец-два, примерно. Щото не е лесно да намериш друг треньор с неговата визитка или нещо подобно, дето да дойде без да е правил селекция и водил подготовка. Просто при отпадане ще се подтвърди обществената тайна, че с футболистите не се дишат и няма какво да дадат една на друга двете страни, камо ли да функционират заедно.

Е то като бъде изритан след два месеца кел файда? Това автоматично ще означава още 3 нулеви години напред.
След втория месец на този жабар не съм бил оптимист, но чак такава трагедия и упадък не съм и сънувал. Този вече със сигурност влезе в антиисторията ни, но ако отпаднем от Вадуц това сигурно ще остане завинаги като най-срамното петно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2018 14:33

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Рибата, хора, рибата и въобще цялата ябълка. Дельо е просто досадното червейче намерило дом в нея, но кой не е пръскал ябълката, за да се появят в нея червейчета като Митов, Буки, Пеленцето, Боримиров. Самите "червейчета"... те с какво са виновни, че са там?
Клуба е в мръсни ръце.
Не визирам толкова Русев ( не че е чист, ама ако го сравним с тези, дето го накараха да се захване с Левски ... ) ... Читав собственик, няма да видим.
След Батков дойдоха едни... Те бяха тъмна Индия и 1 г. не разбрахме к'во-що.
След това цъфнаха Тонев и КО, едвали някой се сеща с добро за този период.
Сега е Русев и според мен, ако сравняваме управлението му с това на Тонев ...

Единственият начин Клуба да се отърве от омагьосаният кръг е, някой да дойде и да даде едни 30 милки ( в Евро ) на "Хората", което означава дълговете + да си делнат некоя милионче... Не виждам как по друг начин ще се отървем.

Според мен Русев е в клуба преди официалното му идване. А и дали Русев не е подставено лице, нямам представа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2018 14:34

popokutepetel написа:След втория месец на този жабар не съм бил оптимист, но чак такава трагедия и упадък не съм и сънувал.

Аз пък бях оптимист до финала за Купата. Някъде там. :lol:

Върни се в “Левски”