goro_man написа:popokutepetel написа:goro_man написа:Малеее колко много фенове сме имали...а преди мача никой
Надявам се и на стадиона да е пълно не само във форума след загуба! !!
Можеш ли да ми дадеш една основателна причина да отида на стадиона?
Стадионът е кабрио, условията са ужасяващи, отбора играе смешен футбол и вероятно ще отпадне, постигайки най-големия резил в цялата си история. Едва ли ще ми дадат да опъна транспарант Русев-Роси вън, няма да мога да набия някой от безхаберниците в сини фланелки, ще преживея поредното унижение и за това трябва и да си платя? Е а мерси.
Когато даваш трябва да получаваш. А това в този сбъркан клуб в последното десетилетие не се получава.
Мога да ти дам много заради който ходят истинските фенове да се позабавляваш да си купиш артикул да подкрепиш отбора в труден момент а дори и при загуба да знаеш че си бил там и да разказваш от първо лице. ... а иначе си прав по добре е с твойте разбирания да си останеш вкъщи и да плюваш по форумите. Мислиш ли че феновете на Байерн очакват само победи тоя сезон та изкупиха всички билети още миналата седмица? Може и да не ми отговаряш. ...
Имам един приятел от Славия и той разтяга точно тия лакардии

.
Мислиш ли, че ако Байрен падне от отбор в Лихтенщайн треньора ще остане и 1 мин. след последния съдийски сигнал? Отделно май не си виждал Алианц Арена на живо, че да можеш да съпоставиш със селското кабрио, че да си отговориш на много въпроси.
Когато Левски беше Левски и феновете бяха истински след подобен резил стадиона оставаше за доста дълго време празен докато виновните не поемат отговорността си. И тогава чак такива излагации нямаше, а отбори като Вадуц бяха отнасяни поне с петици и в двата мача.
Иначе определено е изключително забавно да те бият Вадуц и Бистрица, да те замерят с бомбички изтрещяли полуидиоти, да те вали дъжд и да те третират като добиче

. Да ти имам забавленията. Честно.
Е благодарение на "истинските като теб" вече падаме от футболни джуджета, което ни превръща във футболни червеи

. Дерзай и си купувай артикулчета. Може и още един абонамент към Виваком да си направиш.