W84me написа:Player написа:Почти всеки сравнява Роси с Митов, като си дава сметка, че Митов е много ниска летва. Предвид всички обстоятелства, като пари, спокойствие от трибуни, шефове и медии, налични играчи и резултати, Митов е много по-успешен от Роси. Всъщност Роси е на дъното от всичките ни треньори които знам. И да, ако дойде Митов дори утре, ще изглеждаме много по-добре в следващия мач. И не просто Митов ако дойде ще сме по-добри, а та*аците на Митов ако дойдат и станат треньор, ще бъдем по-добре отколкото при този!
Не съм много сигурен, но чисто статистически, май няма по-зле от Митов или Топузаков.
Не знам и аз за чисто статистически, и не ме вълнува. А чисто финансово колко взима единия и колко другия, колко им взимат играчите, комфорт от клуб и публика и краен резултат. Все едно да ми сравняваш кола за 3-4 к и 50 к., и на мериш с шублер накрая коя е по-добра. Трябва като даваш 50 бона, да отнесе по всички показатели кола за 3 бона с евтини части, нали? А и Митов статистически има точки от ЕКТ, за разлика от Роси. Това е факт!