ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот ralka_levskarka » 12 юли 2018 17:57

damyanov1963 написа:Ако поканят отново Митов, не вярвам да откаже. Той поне ни класира за втория кръг.

Митов.. май сме мазохисти. Толкова ли не помните срещу Хайдук на какво приличахме? Като ще сменяш един треньор го сменяш с по-добър, а не на неговото ниво или по-слаб, иначе смисълът е нулев.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 юли 2018 18:05

Значи нашите излизат наляли гипса .Публиката ги емва и вкарваме случаен гол към 63та минута .Нашите се 'фърлят за втори гол и в 8та Вадуц изравняват и си отпадаме кат пичове , че не сме загубил и двата мача .

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 юли 2018 18:14

ralka_levskarka написа:
damyanov1963 написа:Ако поканят отново Митов, не вярвам да откаже. Той поне ни класира за втория кръг.

Митов.. май сме мазохисти. Толкова ли не помните срещу Хайдук на какво приличахме? Като ще сменяш един треньор го сменяш с по-добър, а не на неговото ниво или по-слаб, иначе смисълът е нулев.

Майтап бе Ралке ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 12 юли 2018 18:16

ЕМИЛ написа:Значи нашите излизат наляли гипса .Публиката ги емва и вкарваме случаен гол към 63та минута .Нашите се 'фърлят за втори гол и в 8та Вадуц изравняват и си отпадаме кат пичове , че не сме загубил и двата мача .

Толкова много мнения съм ти прочел и съм абсолютно сериозен - един път не съм видял да напишеш нещо положително. Всеки път са песимистични и черногледи коментарите ти, независимо каква е ситуацията и за какво става въпрос... Не ти ли тежи постоянно да гледаш толкова песимистично на всичко, честно :oops:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 12 юли 2018 18:17

Ако наистина Ясен Петров е свободен ще е супер да дойде.Дано да не са верни информациите за голямата неустойка на Роси.Подозирам, че Роси може да изхвърчи дори преди реванша, особено след наглото му изказване днес.
[center]Levski & Lazio[/center]

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 12 юли 2018 18:38

На "Виваком арена" според мен ще ги биете. Но не си мислете, че ако отпаднете, Роси ще си иде ! Така го отпращахте и преди финала за купата, ако не бъде спечелен и въпреки това си остана, като пич за да продължи да развива отбора ви :) След първия мач се въздържаме от подигравки, защото един мач всеки може да загуби, дори и от никакъв отбор. Ако отпаднете обаче... няма на кой да се сърдите ! След първия мач, загубили сте, ок. Ако сте по-класен отбор, ще си вземете бележки и няма да позволите да берете срам. Това е здравата логика. Ако обаче отпаднете, ще означава, че сте по-слаби отколкото сте си представяли.
Велик ЦСКА !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 юли 2018 18:39

vg_vasilev написа:...Точки се дават и за победи. ФК Левски до тук имат вече една загуба. Даже и да бият са 1-1. А това да не може да биеш отбор от държава с 33 000 човека е меко казано смешно.

Ами то и град Мурска Собота в Словения наброява 12-13 хиляди жители (колкото 2 сектора на „Армията“) заедно с кучетата и котките, което не попречи на местния отбор преди няколко години, в качеството си на абсолютен дебютант в ЕКТ, след два равни мача да отстрани един бивш „убиец на европейски шампиони“ (R.I.P.), но нека да не сипваме сол в стари рани... 8-)
По темата: Надявам се за реванша футболистите на "Левски" вече да са се събудили от лятната си дрямка. ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 юли 2018 18:42, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 юли 2018 18:40

specter написа:
ЕМИЛ написа:Значи нашите излизат наляли гипса .Публиката ги емва и вкарваме случаен гол към 63та минута .Нашите се 'фърлят за втори гол и в 8та Вадуц изравняват и си отпадаме кат пичове , че не сме загубил и двата мача .

Толкова много мнения съм ти прочел и съм абсолютно сериозен - един път не съм видял да напишеш нещо положително. Всеки път са песимистични и черногледи коментарите ти, независимо каква е ситуацията и за какво става въпрос... Не ти ли тежи постоянно да гледаш толкова песимистично на всичко, честно :oops:

Не съм песимист напротив , но просто сме мега слаби

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2018 18:51

Elliah написа:
Мариани, както ти казах вече (а ти ми се присмиваше) си е читав. Просто не е готов още нито физически, нито като сработка с останалите халфове. Има леко разтежение... Дано да се оправи бързо. Белмонт направо ми съкращава живота.
Грешката при гола е колкото на Цвето(не е във форма след контузията още), толкова и на оня юнак Кабрал, дето дотърча след като всичко беше приключило.

Баш присмивал - не. А и това, че изглежда добре, нищо не значи. Засега това, което със сигурност мога да кажа, че му личи, че е научен футболист. Още при представянето ми направи добро впечатление липсата на гел и татуси. За съжаление се оказах прав за средата на терена, че ще имаме проблем. Няма как да нямаме при положение, че ТРИМА дефанзивни футболиста бяха изфъчкани, като двама от тях играеха добре и в двете фази на играта. За Рошу така и не успях да придобия мнение. А и как? Той не знам има ли пет пълни мача игрово време за престоя си при нас. За Белмонт имам твърдо мнение вече - тоя пич просто не е за "Левски". А може и Дельо да е причината. Знам ли? Както убеден съм, че ако Нашименто играе напред ще е много по-полезен.

Върни се в “Левски”