Лига Европа: ЦСКА - Рига (първи квалификационен кръг)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Лига Европа : ЦСКА - Рига (първи квалификационен кръг)

Мнениеот k_oleto » 12 юли 2018 09:32

НЕ се търпи!!

Да почва мача и да изкъртим риганите!!!!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 12 юли 2018 12:41

Слаб отбор и очаквам:
4 - 0
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 юли 2018 14:24

Не знам защо сте такива оптимисти :? ?! Още не сме видяли нищо от отбора, нито познаваме играта на Рига. За мен този мач е загадка. Без Каранга трудно вкарваме, Десподов също ще липсва. Дано не станем за смях като колегите от Подуене.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 юли 2018 14:27

HardWork написа:Не знам защо сте такива оптимисти :? ?! Още не сме видяли нищо от отбора, нито познаваме играта на Рига. За мен този мач е загадка. Без Каранга трудно вкарваме, Десподов също ще липсва. Дано не станем за смях като колегите от Подуене.

Аз изобщо не съм от оптимистите и вече споделих, че очакванията ми са за тегав мач. Дано довечера ме опровергаят.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 юли 2018 14:40

Цел номер 1 - да не получим гол.
Цел номер 2 - да вкараме поне един! Всичко отгоре по цел 2 ще го приема за екстра.

Успех на момчетата!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 юли 2018 14:52

Бе големи сте песимисти. Не знам какъв отбор сме направили, ама ако целта ни е срещу некаква Рига да не допуснем гол, а ако може и да вкараме, е допълнителна екстра, по-добре да гледам Монтана в Б група, там поне публиката е с по-големи надежди. :)
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 12 юли 2018 15:45

Слушам тук - оптимисти,песимисти…. Мен живота ме е научил- не казвай хоп,преди да си скочил. Просто чакаме отбора да излезе и да си изиграе мача. Знам,че предварителни прогнози трудно се дават,затова най-се притеснявам ,като се почне с разни изхвърляния - 4:0,5:0 и т.н. Според мен ЦСКА ако спечели няма да е с повече от 2 гола. Но ми е свито и наистина не знам какво да очаквам. Отдавна минаха времената,когато българските отбори минаваха спокойно през отбори,като Рига,Вадуц,Илвес (Крусейдърс не ги броя).
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 юли 2018 16:37

hydetoshi написа:Слушам тук - оптимисти,песимисти…. Мен живота ме е научил- не казвай хоп,преди да си скочил. Просто чакаме отбора да излезе и да си изиграе мача. Знам,че предварителни прогнози трудно се дават,затова най-се притеснявам ,като се почне с разни изхвърляния - 4:0,5:0 и т.н. Според мен ЦСКА ако спечели няма да е с повече от 2 гола. Но ми е свито и наистина не знам какво да очаквам. Отдавна минаха времената,когато българските отбори минаваха спокойно през отбори,като Рига,Вадуц,Илвес (Крусейдърс не ги броя).

Именно! Рига нямат загуба от няколко месеца, а последните 5 мача имат 5 победи без допуснат гол. Намират се игрови ритъм, имат качествен треньор, взели са не лоши футболисти това лято, сработени са и имат много здрава физика. На фона на Вадуц иглеждат като Реал Мадрид! Просто трябва да ги елиминираме, ако ще и с половин гол.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 12 юли 2018 16:44

HardWork написа:
hydetoshi написа:Слушам тук - оптимисти,песимисти…. Мен живота ме е научил- не казвай хоп,преди да си скочил. Просто чакаме отбора да излезе и да си изиграе мача. Знам,че предварителни прогнози трудно се дават,затова най-се притеснявам ,като се почне с разни изхвърляния - 4:0,5:0 и т.н. Според мен ЦСКА ако спечели няма да е с повече от 2 гола. Но ми е свито и наистина не знам какво да очаквам. Отдавна минаха времената,когато българските отбори минаваха спокойно през отбори,като Рига,Вадуц,Илвес (Крусейдърс не ги броя).

Именно! Рига нямат загуба от няколко месеца, а последните 5 мача имат 5 победи без допуснат гол. Намират се игрови ритъм, имат качествен треньор, взели са не лоши футболисти това лято, сработени са и имат много здрава физика. На фона на Вадуц иглеждат като Реал Мадрид! Просто трябва да ги елиминираме, ако ще и с половин гол.

Чак Реал не са, ама трябва да ги биете поне с 2 гола, за да се надявате на класиране. Нещо от сорта 2:0 ми се върти, на мой приятели припознавачи им казах, че вие имате много по голям шанс да биете от колкото ние, ние паднахме - сега е ваш ред да биете. Космонавта ще играе ли, ако той играе мисля, че имате повече шансове.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 12 юли 2018 16:45

да си продадете двамата голмайстори и да очаквате да направите нещо в Европа - това си е идиотизъм :lol:
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Върни се в “ЦСКА”