1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Вадуц
100
39%
Равен
22
9%
Победа за Левски
134
52%

Общо гласове: 256

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: 1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 11.07. / 18:45

Мнениеот koisa » 12 юли 2018 09:01

ralka_levskarka написа:Да, бе, по-добре с резерви 5 юноши :mrgreen:
След интервюто на Роси, че "ръководството от три месеца знае какви футболисти иска той" много неща станаха ясни.

Айде, бре... Тук специалистите се изказаха, че сме имали окомплектован състав и това не е проблем. Нямало нужда от трансфери и т.н. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 12 юли 2018 09:04

Че си е срамна тази загуба си е така, но да не станат и по-срамни нещата ако откпаднем, но не ми се вярва са стане чак такъв резил. За съжаление от Левски всичко може да се очаква.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 юли 2018 09:11

koisa написа:
След интервюто на Роси, че "ръководството от три месеца знае какви футболисти иска той" много неща станаха ясни.

Айде, бре... Тук специалистите се изказаха, че сме имали окомплектован състав и това не е проблем. Нямало нужда от трансфери и т.н. :oops:

А, не знам, аз въобще не мисля така :mrgreen: Имаме нужда от двама бека и крило, минимум. Сигурна съм, че и италианеца това иска, затова и изкара Кабрал вчера толкова рано. Смятам, че едно от положенията ни вчера трябваше да влезе, въобще не защитавам треньора, играхме слабо, но за мен вината не е само в него. Ако Спас иска да покрива дългове и с трици да лови маймуни да излезе и да го каже, а не да дава обещания как "напусналите ще бъдат заменени от по-добри". Няма смисъл.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 12 юли 2018 09:18

Вадуц не са аматьори. Посредствен отбор, но професионален все пак. Но те не са важни. Въпросът е какво се случва в Левски? Публична тайна е, че на "Герена" се дават най - големите заплати в България след тези в Лудогорец. По - големи от тези в ЦСКА - София. А накрая се оказва, че Делио Роси е просто физкултурник, който се оправдава постоянно с ръководство и футболисти, прибиращ по 50 000 лева и нагоре месечно... Но не само треньорът - физкултурник е проблемът. В клуба Левски има нещо много сбъркано от години. За мен всичко идва от вътрешни конфликти, които не се решават в полза на отбора. Явно липсват и хора с достатъчно интелект, които да използват максимално ефективно финансовите средства, с които разполагат. Вече се чува за забавяния на заплата. Не знам колко ще издържи още Спас Русев, но Левски се е запътил по пътя на ЦСКА. Може и да е за добро.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 юли 2018 09:19

ralka_levskarka написа:
koisa написа:

А, не знам, аз въобще не мисля така :mrgreen: Имаме нужда от двама бека и крило, минимум. Сигурна съм, че и италианеца това иска, затова и изкара Кабрал вчера толкова рано. Смятам, че едно от положенията ни вчера трябваше да влезе, въобще не защитавам треньора, играхме слабо, но за мен вината не е само в него. Ако Спас иска да покрива дългове и с трици да лови маймуни да излезе и да го каже, а не да дава обещания как "напусналите ще бъдат заменени от по-добри". Няма смисъл.

Лошото е, че много хора се хващате на въдицата с обещанията. 8-) Аз през този сезон не очаквам нищо по-различно от предния, дори съм настроен да е по-зле, макар тайно да се надявам да ме изненадат с добро представяне. Обаче като гледам формата и играта на отбора, веднага изпадам в отчаяние. Тия събраните от кол и въже трябва да ги бием с децата, а не титулярите да приличат на е***и зайци срещу тях.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 юли 2018 09:29

Kaкво стана ясно? Стана ясно, че жабарчето не може да бие отбор събран преди 2 седмици с наличните играчи, за пореден път стана ясно, че ментета, които той остави не стават за чеп за зеле и са много по-жалки от Вутов, Панайотов и Рошу. Ето това стана ясно.
Ако отпаднат от Вадуц ще хвърчи перушина, това ще е най-големия резил в цялата ни 104 годишна история...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 12 юли 2018 09:37

Погледнах всички резултати от вчера........Единствената "изненада" е вашия мач.
Ей Богу!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 юли 2018 09:42

fen1914 написа:Къде са защитниците на Роси да кажат по някоя добра дума за тактиката, подготовката и начина на игра на отбора в днешния мач?

Това, което четох е, че е силно притеснително ако отборът е във форма през юли. Нашата форма ще я търсим ноември-декември и април-май, когато отдавна няма да помним дали сме играли в евротурнири и ще водим люта битка за 3-4 място, но важното е, че тогава ще сме във форма и след 70-тата минута щя бягаме повече от тези, които са с 20 точки пред нас

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 юли 2018 09:45

Вчера написах, че по този начин Роси не чак толкова деликатно показва на Русев кой кой е в Левски. Иска си набелязаните футболисти или ще гледат мачове от ЛЕ по телевизора. Един първосигнален примат каза че са тъпотии. Сигурно друга дума не знае. Явно в Левски се върти някаква игричка която ние от вън дори не подозираме. Да се освободят доказалият се и вкарал няколко гола Панайотов, да не дадеш минимален шанс на Рошу, да не пожелаеш да закупиш Вутов, да направиш така че Прохазка сам да си потърси отбор като свободен агент и за сметка на това да разчиташ на абсолютни безхаберници в лицето на Кабрал, Белаид и Белмонт не е случайно. Нито е недоглеждане. Нещо не е както трябва. Или самият Роси е увреден. Безсъмнено не е разбрал къде е попаднал, живее си в негов свят и смята, че принадлежността му към определена нация автоматично му дава предимство. Тотално греши. Ние също имаме нашият си манталитет, гордост и самочувствие и не бива да му се позволява да гледа високомерно и с неуважение към нашата българска действителност. Най- малкото защото яде хляба ни, взема възнаграждение за несвършена работа (което там от където идва няма как да се случи) и е длъжен да изпълни поетите задължения. Не вярвам запазване ниското ниво на показания от отбора футбол да е от тях. Томислав Русев го е казал по добре от мен:
https://levski.gong.bg/bg-football/evro ... che-496669

ПП. Спас трябва да сложи край на мъките на феновете. Този треньор не е точният човек. Относно неустойката. Мисля че трябва да прибегне до методите на собственика на един отбор наскоро преместил се в София. С финес, разбира се. Ще проработи. Все пак целта оправдава средствата.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 юли 2018 09:59

Само дето чичака не знае какви панаири го очакват, ако отпаднем. Няма да се изненадам по-крайните фенове да го съблекат.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”