1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Вадуц
100
39%
Равен
22
9%
Победа за Левски
134
52%

Общо гласове: 256

maxi1914
Контакти:

Re: 1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 11.07. / 18:45

Мнениеот maxi1914 » 08 юли 2018 16:47

Имаме 1 Българин в състава . Силно се съмнявам да ги подценим .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 08 юли 2018 16:55

popokutepetel написа:
metodito написа:
blue avalanche написа:
popokutepetel написа:
blue avalanche написа:Аз, пък, да попитам тук тези, дето много следят как играел Вадуц в контроли, в шампионат и т.н.:
Ако играем в същата лига с Вадуц, ние ПРЕДИ Вадуц ли ще сме в класирането или СЛЕД???
Всеки да отговори честно пред себе си и после да отиде да си смени пожълтелите гащи. :mrgreen:

Ами при положение, че във втора лига играят отбори като Сервет, Ксамакс или Арау сам си отговори на въпроса. Със сигурност от първите им отбори като Базел и Граскопърс, особено първите трудно ще се мерим.

Питах конкретно за Вадуц. Не за Сервет или Ксамакс... ;)

И аз не съм гледал Вадуц, но съм гледал Ксамакс. Срещу тях бихме имали проблем. Но такъв проблем, какъвто бихме имали примерно, ако гостуваме да речем на Берое. За съжаление в последните години, гостуванията ни в Зарата не са особено успешни. Само че Ксамакс са по-добри явно от Вадуц. Ерго - вероятно ще ги отстраним, но там няма да ни е лесно.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fTdxdp4frTg[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9mngiPf1WKE[/youtube]
Задължително е там да не падаме. А тук 15 000 като ревнат и ако Паулиньо е на терена, ще бием. С един гол да е, но ще бием. Роси има реномето на турнирен треньор, и го доказа с онова де играе на Армията. Но най-ценният играч на "Левски" е публиката! Винаги е бил.

Аз не знам точно защо, но се притеснявам от съперника в по-следващата фаза. Дано не бъркам.

Ами при положение, че Вадуц допреди година-две играеше в Първа лига не е отбор за подценяване. Форматът на Швейцарското първенство е такъв, че тяхната втора лига е по-близо до нашата втора осмица. А Вадуц както и да го въртим и сучем има като отбор по-голям опит в ЕКТ от нас в последните години. Добрата новина за нас е, че те подменят отбора си и имат 12-13 нови като нас миналия сезон. А това е бонус за нас. При концентрирана игра можем спокойно да ги излъжем с някоя мижава победичка от типа на 0:1. Ако обаче нашите се приемат за фаворити и играят с очакване, че тези сами ще се бият може да берем много големи ядове.

+1 този път съм напълно съгласен с Методи.Вадуц са нещо от типа на първите отбори от втората осмица в България.Тоест Славия примерно.Там може и да изклатят някой равен,но не би следвало да имаме проблеми като цяло в сблъсъка.
http://www.oddsportal.com/soccer/europe ... -G0blwFCH/
Коефицентите на букмейкърите говорят същото.Като гледам средния коеф.за нас е от рода на 1.75-1.80.Тоест очакванията са за равен или минимална наша победа.Предполагам за реванша ще ни дадат ставка от рода на 1.40 - 1.50

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юли 2018 17:17

popokutepetel написа:Ами при положение, че Вадуц допреди година-две играеше в Първа лига не е отбор за подценяване. Форматът на Швейцарското първенство е такъв, че тяхната втора лига е по-близо до нашата втора осмица. А Вадуц както и да го въртим и сучем има като отбор по-голям опит в ЕКТ от нас в последните години. Добрата новина за нас е, че те подменят отбора си и имат 12-13 нови като нас миналия сезон. А това е бонус за нас. При концентрирана игра можем спокойно да ги излъжем с някоя мижава победичка от типа на 0:1. Ако обаче нашите се приемат за фаворити и играят с очакване, че тези сами ще се бият може да берем много големи ядове.

Ако ги подценим, ще страдаме, това е ясно. Зависи от Роси най-вече. Синьор Дельо показа вече, че има навика да проявява надменно отношение. Дано не стане.

Примерно, ако излезе с Белаид титуляр, от сега ти казвам, че ще ни вкарат гол. Този за мен е неземен некадърник и присъствието му в клуба е изключително подозрително. Имам притеснение и за други играчи, но този е неземен посредственик. Даже и автогол от втория опит си вкарва. :lol:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 08 юли 2018 17:22

metodito написа:
popokutepetel написа:Ами при положение, че Вадуц допреди година-две играеше в Първа лига не е отбор за подценяване. Форматът на Швейцарското първенство е такъв, че тяхната втора лига е по-близо до нашата втора осмица. А Вадуц както и да го въртим и сучем има като отбор по-голям опит в ЕКТ от нас в последните години. Добрата новина за нас е, че те подменят отбора си и имат 12-13 нови като нас миналия сезон. А това е бонус за нас. При концентрирана игра можем спокойно да ги излъжем с някоя мижава победичка от типа на 0:1. Ако обаче нашите се приемат за фаворити и играят с очакване, че тези сами ще се бият може да берем много големи ядове.

Ако ги подценим, ще страдаме, това е ясно. Зависи от Роси най-вече. Синьор Дельо показа вече, че има навика да проявява надменно отношение. Дано не стане.

Примерно, ако излезе с Белаид титуляр, от сега ти казвам, че ще ни вкарат гол. Този за мен е неземен некадърник и присъствието му в клуба е изключително подозрително. Имам притеснение и за други играчи, но този е неземен посредственик. Даже и автогол от втория опит си вкарва. :lol:

Мда тандема Митрев - Белаид винаги е в състояние да пусне гол от нищото и реанимира и най-слабите отбори срещу нас :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2018 17:58

Това, че Белаид е "неземен некадърник" е най-смешното твърдение, което четох през последните дни. Може би само това, че Вадуц били много опасни го изпреварва в класирането.
На какво се базира това "твърдение" само автора си знае... Или принципът е:"Дай на кучето лошо име и го обеси." ;) Има една и за "сестрата", дето била еди-каква си...
В последните мачове, които гледах на отбора с участието на Белаид, си се представяше на едно солидно ниво.
Виж, Митрев винаги може да "измисли" един гол от нищото. :evil:

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 08 юли 2018 18:06

Партньор на Яблонски в центъра ще е точно Белаид, което и мен отчасти ме притеснява. Неубедителен е, но все пак се надявам Делио да е съумял доколкото е възможно да му вдигне нивото по време на подготовката. Честно казано, аз предпочитам да виждам Деян Иванов на негово място, но знам, че няма как да стане, особено в такъв мач сега, когато опитът на Белаид все пак е нужен. Дано не разочарова
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 08 юли 2018 18:23

Малко наизуст говорите. ;) Белаид вдигна нивото през пролетта и беше стабилен.Да,не е нито Холмар,нито Яблонски,но е перфектен за запълване на дупки.Достатъчно стабилен е и не мрънка,че е резерва.Например - Срещу Олександрия предотврати единственото нещо като положение на украинците,като изчисти топката малко пред голлинията.Мен много повече ме притеснява Божидар.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2018 18:24

В такива мачове, като срещу Вадуц и Жалгирис ( евентуално ) ... Не бива, а и не можем да очакваме някво качество.
Такива сблъсъци се вземат с индивидуален проблясък и грозен-позиционен ( правилен ?? ) футбол.
Поне това показват модерните тенденции, ако визираме Световното и това, как някои отбори играха в груповата фаза, а вече са на полуфиналите.
Нямам против Вадуц да ни "мачкат" цял мач, но да завършим 0:0 или 1:1 и после тука, ние цял мач да "мачкаме" топката, ама примерно от корнер Яблонеца да ни донесе победата с 1:0. :lol:

Има време отборът да "рисува" по терена, и това време не е сега.
Ако е сега, би било приятна изненада.
Но и доста притеснително, щото едвали е нормално да си във върхова форма през месец Юли. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 08 юли 2018 18:34

В никакъв случаи,няма да сме във върхова форма.Но за да елиминираме Вадуц то не е и нужно.Аз съм сигурен,че Делио и екипа му са съставили план,който включва равномерно разпределение на силите та чак до края на полусезона,който е в средата на декември.За другото си страшно прав.Добрите треньори не тръгват да "мачкат",юруш напред от първата минута.Това са турнирни битки.Тук точки няма.Или отпадаш или преминаваш в следващия кръг.За пример могат да ни служат мачовете с Марибор при Майстора. ;) Отидохме в Словения с напълно ясната идея да вземем 0:0 и ако успеем да отбележим 1 гол - добре дошло...Още ми е пред очите пропуска на Костадинов през второто.Ех,ако беше вкарал.... :( После на реванша ги убихме.Напълно незаслужено ни елиминираха,въпреки че имаха много по-класен състав.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2018 18:38

Мисля, че през миналия шампионат Делио Роси показа, че отлично умее да управлява формата на футболистите. И ако имаше нещо, в което да превъзхождаме всички останали това беше физическата издържливост в мачовете!

Върни се в “Левски”