1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Вадуц
100
39%
Равен
22
9%
Победа за Левски
134
52%

Общо гласове: 256

Serafim
Контакти:

Re: 1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 11.07. / 18:45

Мнениеот Serafim » 08 юли 2018 13:09

ralka_levskarka написа:
Поради много запитвания от фенове на любимия ни Левски за прякото излъчване на мача между Вадуц и „сините” публикуваме новината, че „Диема спорт” ще излъчи мача директно от Лихтенщайн. Първият мач на Левски в Лига Европа ще бъде излъчен на 11-ти юли от 18:45ч. за радост на „сините” фенове.

От къде е тази новина, че не виждам на сайта?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 юли 2018 13:19

"Син" защитник на
линия за "Вадуц"

Треньорът на ЛЕВСКИ Делио Роси ще може да разчита на защитника Деян Иванов за първия мач в евротурнирите с "Вадуц" в сряда.

Централният бранител изненадващо пропусна последната контрла на "сините" срещу "Олесандрия" (1:0). Това притесни феновете, защото отборът е и без Холмар Ейолфсон за двубоите с тима от Лихтенщайн.

Нашият екип научи, че Иванов не е контузен. От шест месеца бранителят, който имаше последователно две тежки травми, е биел специални инжекции за да се заздрави коляното му. След тях той трябва да почива няколко дни. От днес Иванов ше поднови тренировки наравно със съотборниците си.

Автор : Елица Младенова
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 08 юли 2018 13:32

Как е възможно да не се прадава евромач на Левски??? Да се закрива цялата бг телевизия, ако не можем да видим любимците си. Левски трябва да е национален приоритет и, ако трябва, пеша да си замъкнат апаратурата към Лихтенщайн. И не, няма грам ирония в мнението ми. Да се стягат и да предават мача, повече от половин България иска да гледа Левски! :idea:
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 08 юли 2018 13:35

Serafim написа:
ralka_levskarka написа:
Поради много запитвания от фенове на любимия ни Левски за прякото излъчване на мача между Вадуц и „сините” публикуваме новината, че „Диема спорт” ще излъчи мача директно от Лихтенщайн. Първият мач на Левски в Лига Европа ще бъде излъчен на 11-ти юли от 18:45ч. за радост на „сините” фенове.

От къде е тази новина, че не виждам на сайта?

http://7dnilevski.com/2018/07/08/българ ... чва-дирек/

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 юли 2018 13:39

Так може да да посещавате такива насрани сайтове :shock:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 08 юли 2018 13:51

Аз си мислих, че е от достоверно място тая новина, а то какво се оказа... :lol: Писах им във Фейсбук страницата на Diema Xtra, ще видим дали ще отговорят.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 08 юли 2018 15:15

modor написа:Так може да да посещавате такива насрани сайтове :shock:

Не посещавам такива сайтове. Написах в гугъл " Вадуц- Левски телевизия" , и това беше един от линковете , които ми излезаха.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 юли 2018 15:57

Посещавам силно казано. Администратор съм на група за фенове на Левски и видях новината.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 юли 2018 16:08

[rimg]http://prikachi.com/images/497/9365497F.png[/rimg]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 08 юли 2018 16:41

metodito написа:
blue avalanche написа:
popokutepetel написа:
blue avalanche написа:Аз, пък, да попитам тук тези, дето много следят как играел Вадуц в контроли, в шампионат и т.н.:
Ако играем в същата лига с Вадуц, ние ПРЕДИ Вадуц ли ще сме в класирането или СЛЕД???
Всеки да отговори честно пред себе си и после да отиде да си смени пожълтелите гащи. :mrgreen:

Ами при положение, че във втора лига играят отбори като Сервет, Ксамакс или Арау сам си отговори на въпроса. Със сигурност от първите им отбори като Базел и Граскопърс, особено първите трудно ще се мерим.

Питах конкретно за Вадуц. Не за Сервет или Ксамакс... ;)

И аз не съм гледал Вадуц, но съм гледал Ксамакс. Срещу тях бихме имали проблем. Но такъв проблем, какъвто бихме имали примерно, ако гостуваме да речем на Берое. За съжаление в последните години, гостуванията ни в Зарата не са особено успешни. Само че Ксамакс са по-добри явно от Вадуц. Ерго - вероятно ще ги отстраним, но там няма да ни е лесно.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fTdxdp4frTg[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9mngiPf1WKE[/youtube]
Задължително е там да не падаме. А тук 15 000 като ревнат и ако Паулиньо е на терена, ще бием. С един гол да е, но ще бием. Роси има реномето на турнирен треньор, и го доказа с онова де играе на Армията. Но най-ценният играч на "Левски" е публиката! Винаги е бил.

Аз не знам точно защо, но се притеснявам от съперника в по-следващата фаза. Дано не бъркам.

Ами при положение, че Вадуц допреди година-две играеше в Първа лига не е отбор за подценяване. Форматът на Швейцарското първенство е такъв, че тяхната втора лига е по-близо до нашата втора осмица. А Вадуц както и да го въртим и сучем има като отбор по-голям опит в ЕКТ от нас в последните години. Добрата новина за нас е, че те подменят отбора си и имат 12-13 нови като нас миналия сезон. А това е бонус за нас. При концентрирана игра можем спокойно да ги излъжем с някоя мижава победичка от типа на 0:1. Ако обаче нашите се приемат за фаворити и играят с очакване, че тези сами ще се бият може да берем много големи ядове.

Върни се в “Левски”