Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 07 юли 2018 20:01

Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юли 2018 20:07

Red_Neck написа:
THE G.A.M.E написа:
rhaegar написа:Е не беше ли я виждал по Сливен навремето? В смисъл, съществува ли изобщо личността Сиса? :lol:
Реална е, ама лично тоя ник дето сега се прави на "левскар", почти на 100 % съм сигурен, че е некой гаврещ се припознавач. :lol:

"Тая" Сиса със сигурност не е "оная" Сиса, ама не мисля, че е некой наш ;)
ОригиналЪТ имаше специфични навици да посещава определени теми, които ментето не припознава :)
ОригиналЪТ рядко се задоволяваше с едно изречение по актуална тема и имаше неповторим иСказ и пунктОация! ;) :mrgreen:

Ти нали си от тия, които знаят много и броят чуждите постове?! Вземи и виж какво пише на профила на "тая Сиса"! Регистриран през 2011 с над 14 000 поста..определено е копие, или някой е хакнал профила и. И понеже се присмиваш на един колега, че бил "високоплатен програмист", а не знаел нещо...би ли споделил, след като в ника има само 2 букви, при това и двете латински и 4 цифри, как може да се регне същият ник от друг човек, като при това го направи сега, но пише 2011?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 юли 2018 20:15

Отделно, че е от същото IP, oт което до скоро пишеше с "оранжевия" си ник. Освен ако някой не се прави на клоун в тоя форум от 6-7 години, значи си е тя.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 юли 2018 00:23

Кашчей написа:[offtopic]
Red_Neck написа:
THE G.A.M.E написа:
rhaegar написа:Е не беше ли я виждал по Сливен навремето? В смисъл, съществува ли изобщо личността Сиса? :lol:
Реална е, ама лично тоя ник дето сега се прави на "левскар", почти на 100 % съм сигурен, че е некой гаврещ се припознавач. :lol:

"Тая" Сиса със сигурност не е "оная" Сиса, ама не мисля, че е некой наш ;)
ОригиналЪТ имаше специфични навици да посещава определени теми, които ментето не припознава :)
ОригиналЪТ рядко се задоволяваше с едно изречение по актуална тема и имаше неповторим иСказ и пунктОация! ;) :mrgreen:

Ти нали си от тия, които знаят много и броят чуждите постове?! Вземи и виж какво пише на профила на "тая Сиса"! Регистриран през 2011 с над 14 000 поста..определено е копие, или някой е хакнал профила и. И понеже се присмиваш на един колега, че бил "високоплатен програмист", а не знаел нещо...би ли споделил, след като в ника има само 2 букви, при това и двете латински и 4 цифри, как може да се регне същият ник от друг човек, като при това го направи сега, но пише 2011?![/offtopic]

Влажен, първо, на никой не съм се присмивал, че е програмист, ... как и защо го изсмука това от пръстите, нямам идея.
Колкото до "тая" и "оная" Сиса, тя ти е прекалено висока топка за да я обсъждам баш с теб. ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2018 11:02

Ае какво сте ме затицитарли... Цитирайте си само вашите мнения. :lol:
Отгоре ми дава, че са ме цитирали, отварям да видя, викам може да е нещо интересно ... :lol: :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 юли 2018 12:56

THE G.A.M.E написа:Ае какво сте ме затицитарли... Цитирайте си само вашите мнения. :lol:
Отгоре ми дава, че са ме цитирали, отварям да видя, викам може да е нещо интересно ... :lol: :lol:

Я провери пак :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 08 юли 2018 13:19

Сисито е печена. С нея обсъждахме турнира по хокей на олимпиадата. ;)
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 юли 2018 14:13

Tiberius написа:Сисито е печена. С нея обсъждахме турнира по хокей на олимпиадата. ;)

:lol: :lol: :lol:
Уааааааа, тънка разбирачка значи на играта е.
Предполагам си научил нови неща за хокея от нея, щото нейните мнения не са ей така на вятъра. :roll:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 юли 2018 14:22

Tiberius написа:Сисито е печена. С нея обсъждахме турнира по хокей на олимпиадата. ;)

Коя Олимпиада? Лятната ли? :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 юли 2018 14:42

Тя по едно време и баскетбол гледаше. Беше фенка на Хийт в звездния им период.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”