Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Red_Neck написа:THE G.A.M.E написа:Реална е, ама лично тоя ник дето сега се прави на "левскар", почти на 100 % съм сигурен, че е некой гаврещ се припознавач.rhaegar написа:Е не беше ли я виждал по Сливен навремето? В смисъл, съществува ли изобщо личността Сиса?
"Тая" Сиса със сигурност не е "оная" Сиса, ама не мисля, че е некой наш
ОригиналЪТ имаше специфични навици да посещава определени теми, които ментето не припознава
ОригиналЪТ рядко се задоволяваше с едно изречение по актуална тема и имаше неповторим иСказ и пунктОация!![]()
Ти нали си от тия, които знаят много и броят чуждите постове?! Вземи и виж какво пише на профила на "тая Сиса"! Регистриран през 2011 с над 14 000 поста..определено е копие, или някой е хакнал профила и. И понеже се присмиваш на един колега, че бил "високоплатен програмист", а не знаел нещо...би ли споделил, след като в ника има само 2 букви, при това и двете латински и 4 цифри, как може да се регне същият ник от друг човек, като при това го направи сега, но пише 2011?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Отделно, че е от същото IP, oт което до скоро пишеше с "оранжевия" си ник. Освен ако някой не се прави на клоун в тоя форум от 6-7 години, значи си е тя.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Кашчей написа:[offtopic]Red_Neck написа:THE G.A.M.E написа:Реална е, ама лично тоя ник дето сега се прави на "левскар", почти на 100 % съм сигурен, че е некой гаврещ се припознавач.rhaegar написа:Е не беше ли я виждал по Сливен навремето? В смисъл, съществува ли изобщо личността Сиса?
"Тая" Сиса със сигурност не е "оная" Сиса, ама не мисля, че е некой наш
ОригиналЪТ имаше специфични навици да посещава определени теми, които ментето не припознава
ОригиналЪТ рядко се задоволяваше с едно изречение по актуална тема и имаше неповторим иСказ и пунктОация!![]()
Ти нали си от тия, които знаят много и броят чуждите постове?! Вземи и виж какво пише на профила на "тая Сиса"! Регистриран през 2011 с над 14 000 поста..определено е копие, или някой е хакнал профила и. И понеже се присмиваш на един колега, че бил "високоплатен програмист", а не знаел нещо...би ли споделил, след като в ника има само 2 букви, при това и двете латински и 4 цифри, как може да се регне същият ник от друг човек, като при това го направи сега, но пише 2011?![/offtopic]
Влажен, първо, на никой не съм се присмивал, че е програмист, ... как и защо го изсмука това от пръстите, нямам идея.
Колкото до "тая" и "оная" Сиса, тя ти е прекалено висока топка за да я обсъждам баш с теб.

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
Ае какво сте ме затицитарли... Цитирайте си само вашите мнения.
Отгоре ми дава, че са ме цитирали, отварям да видя, викам може да е нещо интересно ...

Отгоре ми дава, че са ме цитирали, отварям да видя, викам може да е нещо интересно ...

- modor
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Ае какво сте ме затицитарли... Цитирайте си само вашите мнения.![]()
Отгоре ми дава, че са ме цитирали, отварям да видя, викам може да е нещо интересно ...![]()
Я провери пак

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Сисито е печена. С нея обсъждахме турнира по хокей на олимпиадата. 

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Tiberius написа:Сисито е печена. С нея обсъждахме турнира по хокей на олимпиадата.

Уааааааа, тънка разбирачка значи на играта е.
Предполагам си научил нови неща за хокея от нея, щото нейните мнения не са ей така на вятъра.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Tiberius написа:Сисито е печена. С нея обсъждахме турнира по хокей на олимпиадата.
Коя Олимпиада? Лятната ли?

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Тя по едно време и баскетбол гледаше. Беше фенка на Хийт в звездния им период.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага