metodito написа:THE G.A.M.E написа:metodito написа:THE G.A.M.E написа:...
И то определено не е сега.
След това какъв е смисъла? Не е ли малко подло да изчезна за няколко седмици и след това да повтарям: "Видите ли"? Ако стане гаф, тук ще се напълни с такива. Аз се надявам, че няма да стане гаф. Ако стане, за какво да троля? Всички искаме едно, но не всички виждаме едно. Като се обърне каруцата, пътища много. След това и да го дъвчим и да не го дъвччим, все тая.
Е, той сезонът още не е почнал.
Да предсказваме провал или успех е малко като "нероден Петко".
Ясно е, че Роси ще обере негативите ( както не веднъж е ставало дума, няма как да се уволнят 15 играча )
... И ест. вината най-малко ще е негова, но... Аз предпочитам да мисля за това, когато му дойде времето.
Ако дойде... Аз съм оптимист.
По принцип в България почти винаги да си оптимист, си е губеща позиция, но кво да се прави.
Съгласен. И си признавам, че съм си песимист, принципно. За всичко. Но... аргументирано песимистичен...
Методи, друже... яхнал си метлата много здраво. Уважавам различното мнение стига да е градивно, а плюенето не е. Напоследък все повече плюнки и все по-малко аргументи. Обиждаш и колеги във форума от време на време, а това не е добре. За никого...
Аз не виждам причини отбора да бъде оплют преди да е изиграл първия си официален мач за сезона...
Не виждам причина да бъде плюто и ръководството. Имаха топките да оставят тренера да работи и да не разпродадат отбора. Клубът за разлика от последните години не се люшка финансово и има спокойствие. Целим се в плейоф за лига Европа, което не е било цел от мноооого години. За мен това е достатъчно засега. Сигурно са ми занижени изискванията, ама десет години се нагледах на смяна на треньори и футболисти през 3 месеца.
За Роман и Васко (а и Рошу): Знаеш много добре, че имахме твърде много вътрешни халфове и някои трябваше да си тръгнат. Имаме Гомес, Тиам,Насшименто,Белмонт, Мариани, а имаме и юноши, които трябва да влизат постепенно в отбора. Не знам защо си решил, че не сме взели по-добри. За мен Мариани е по-добър, като футболист и от Васко, а и от Роман. Ще го покаже, стига да му се даде време и да успее да се аклиматизира. От вътрешните само Белмонт не мога да схвана какъв му е случая, ама Роси си го харесва.
Това, което ни липсва са читави резервни защитници, но ако за резерви ще се ползват юноши, нямам нищо против и да не пазаруваме повече.
За мен отбора има бъдеще с този треньор и тези футболисти. Може и да греша, но това което виждам е работа в правилна посока. А работата, ако се върши правилно, рано или късно дава резултати.
ПС: Стига притоплял тия манджи за Стоев, Гонзо и Петрович... Нещата са приключили отдавна, остави ги там, където им е мястото.