Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 07 юли 2018 14:35

delqnski47 написа:
blue avalanche написа:"Паулиньо: Искам да остана в историята на Левски, сърцето ми вече е "синьо"!
Една от големите звезди на Левски - Паулиньо даде пространно интервю за своите първи шест месеца в родния гранд. Крилото призна, че се чувства фантастично в София, като дори и първото му дете ще се роди в българската столица.

Техничарят допълни, че при "сините" той е намерил подходяща среда за развитие и се закани да остане в историята на клуба чрез доброто си представяне и спечелени трофеи. Ето какво още сподели той пред FPA Agency.

"В Левски съм повече от половин година. Пристигнах през януари. Много съм щастлив тук. Хората тук в България се отнасят много добре с мен. В клуба ме посрещнаха с много любов. Накараха ме да се почувствам като у дома си. Президентът и ръководството на клуба направиха така, че аз и съпругата ми да се чувстваме комфортно в София. Затова бих искал да им благодаря и да върна жеста с представянето си на терена".

"Искам да помогна да Левски да спечели трофеи, да бъда на върха в българския футбол и да помогна на клуба в Европа. Дойдох тук, за да пиша история, защото един ден искам да бъда запомнен като някой, който е дал всичко от себе си за клуба".

"Преди да дойда в София не бях играл футбол шест месеца. Казах си: "Сега или никога". Работих много здраво и отборът ни успя да се класира за квалификациите на Лига Европа. Сега на подготовката работим много - технически, психически и физически. Феновете тук са фантастични. Още в първия мач, който играх на "Герена" усетих, че Левски е отбор на феновете. Подкрепата им е невероятна. В Бразилия играх за Коринтианс, който има много фенове. Честно казано мислех, че в Европа никога няма да усетя подобна подкрепа, но съм бил в грешка".

"На финала за Купата на Националния стадион бяха 40 000, които пееха през цялото време. Беше фантастично да получиш тяхната подкрепа. Жена ми и аз нямаме думи да опишем София. Обичаме града и хората. Толкова ни харесва, че решихме първото ни дете да се роди в София. Бих искал да кажа на привържениците, че сърцето ми е "синьо". Оценявам тяхната подкрепа и ще продължа да давам максимума на терена"."

ИзображениеИзображение

На тоя може венците да са му сини най-много. :lol: :lol: :lol: Колкото Каранга е червен,толкова и тоя е син.Некой път ви се чудя на акъла...Все едно зад тия никове пишат някви 13 годишни.

Какво лошо има един футболист да се чувства добре в клуба си? И да е благодарен за това, че след като не е играл 6 месеца, му е даден шанс? За това, че е станал любимец на феновете? За всички тези неща(София, Левски и т.н.), за които в Бразилия дори не е чувал? Той, междувпрочем, го показва не само в интервюто, а и с играта си на терена. ;)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 юли 2018 15:42

delqnski47 написа:На тоя може венците да са му сини най-много. :lol: :lol: :lol: Колкото Каранга е червен,толкова и тоя е син.Некой път ви се чудя на акъла...Все едно зад тия никове пишат някви 13 годишни.

Не че нещо, ама тоя не избяга и не се опита да се издейства трансфер, като Каранга... Или Бурабия, примерно. :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 юли 2018 16:35

Serafim написа:
delqnski47 написа:На тоя може венците да са му сини най-много. :lol: :lol: :lol: Колкото Каранга е червен,толкова и тоя е син.Некой път ви се чудя на акъла...Все едно зад тия никове пишат някви 13 годишни.

Не че нещо, ама тоя не избяга и не се опита да се издейства трансфер, като Каранга... Или Бурабия, примерно. :)

Тоя е мноооого далеч от представянето дори на Бурабия, ... па за Каранга да не говорим!
Чакай да направи един цял силен сезон, па после ще го сравняваме с горните двама. ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 юли 2018 16:45

Red_Neck написа:
Serafim написа:

Тоя е мноооого далеч от представянето дори на Бурабия, ... па за Каранга да не говорим!
Чакай да направи един цял силен сезон, па после ще го сравняваме с горните двама. ;)

Добре мъжки, 18 мача, 8 гола и 4 асистенции, за неиграл 6 месеца преди това нека е зле.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 юли 2018 16:57

Днес реших да покажа на мой приятел чужденец кой е отборът на Левски. Като му показвах първия отбор се натъкнах на това: https://levski.bg/team
Толкова ли няма кой да актуализира информацията за представителния отбор поне? Да не говорим за целия сайт. Страхувам се, че нещата в тази област си продължават по старому. В трансфермаркт информацията е по- актуална. Не е хубаво подобно безхаберие за клуб с претенции.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 юли 2018 17:05

1914.1902 написа:Изображение

Това ако е официално събитие на клуба не е ли редно тези хубавци да са облечени с NIKE? Или някой пак не си е свършил работата? Или е частна инициатива, може би?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 юли 2018 17:17

wilge написа:
1914.1902 написа:Изображение

Това ако е официално събитие на клуба не е ли редно тези хубавци да са облечени с NIKE? Или някой пак не си е свършил работата? Или е частна инициатива, може би?

Левски си плаща да се облича с Найк, не е обратното и съответно на дали от компанията имат изискване играчите на отбора са облечени с Найк при официални събития.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 07 юли 2018 17:55

blue avalanche написа:"Паулиньо: Искам да остана в историята на Левски, сърцето ми вече е "синьо"!
Една от големите звезди на Левски - Паулиньо даде пространно интервю за своите първи шест месеца в родния гранд. Крилото призна, че се чувства фантастично в София, като дори и първото му дете ще се роди в българската столица.

Техничарят допълни, че при "сините" той е намерил подходяща среда за развитие и се закани да остане в историята на клуба чрез доброто си представяне и спечелени трофеи. Ето какво още сподели той пред FPA Agency.

"В Левски съм повече от половин година. Пристигнах през януари. Много съм щастлив тук. Хората тук в България се отнасят много добре с мен. В клуба ме посрещнаха с много любов. Накараха ме да се почувствам като у дома си. Президентът и ръководството на клуба направиха така, че аз и съпругата ми да се чувстваме комфортно в София. Затова бих искал да им благодаря и да върна жеста с представянето си на терена".

"Искам да помогна да Левски да спечели трофеи, да бъда на върха в българския футбол и да помогна на клуба в Европа. Дойдох тук, за да пиша история, защото един ден искам да бъда запомнен като някой, който е дал всичко от себе си за клуба".

"Преди да дойда в София не бях играл футбол шест месеца. Казах си: "Сега или никога". Работих много здраво и отборът ни успя да се класира за квалификациите на Лига Европа. Сега на подготовката работим много - технически, психически и физически. Феновете тук са фантастични. Още в първия мач, който играх на "Герена" усетих, че Левски е отбор на феновете. Подкрепата им е невероятна. В Бразилия играх за Коринтианс, който има много фенове. Честно казано мислех, че в Европа никога няма да усетя подобна подкрепа, но съм бил в грешка".

"На финала за Купата на Националния стадион бяха 40 000, които пееха през цялото време. Беше фантастично да получиш тяхната подкрепа. Жена ми и аз нямаме думи да опишем София. Обичаме града и хората. Толкова ни харесва, че решихме първото ни дете да се роди в София. Бих искал да кажа на привържениците, че сърцето ми е "синьо". Оценявам тяхната подкрепа и ще продължа да давам максимума на терена"."

ИзображениеИзображение

Какъв джакпот уцелихме с тоя пичага просто не е истина... Определено е топ попадение в селекцията. А това, че се чувстваt толкова добре тук с жена му и е толкова мотивиран да се докаже може само да ни радва. Предстоящия сезон да ги мачка още повече! 8-)
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 08 юли 2018 10:42

Поздравявам ръководството за инициативата, която стартира с откриването на места за инвалиди, в сектор А!
Дано да стане реалност! 8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 юли 2018 17:22

Serafim написа:На Горанов Йордан Лечков ли му е стилист?

Защо да избираш в какъв цвят да се облечеш, когато може във всичките :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”