Трансферна цел на Рома и Лацио в Локо (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Трансферна цел на Рома и Лацио в Локо (Пловдив)

Мнениеот garfild8 » 21 яну 2010 20:59

Той кисне редовно и в нашия форум,на Черно море.И много често другите моряци се ядосват с него. :) Аз лично с него водя,дискусии предимно в шеговит стил,иначе трябва да му се ядосвам и аз.Става въпрос за дийпблу.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 яну 2010 21:02

garfild8 написа:Той кисне редовно и в нашия форум,на Черно море.И много често другите моряци се ядосват с него. :) Аз лично с него водя,дискусии предимно в шеговит стил,иначе трябва да му се ядосвам и аз.Става въпрос за дийпблу.

А бе той е "На всеки километър"... ;) Всякакви ги има.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 21 яну 2010 21:18

По принцип всеки е свободен да влиза в който иска форум и да пише каквото си иска. Проблема с онзи дълбокия (не знам кое точно му е дълбоко и как е станало толкова дълбоко) е че ни въвлича в някакви глупави спорове, при които ние му показваме колко са жалки и елементарни разбиранията му, но той горкичкия е толкова ограничен, че не може да разбере. Може би на такива екземпляри най-доброто противодействие е безразличието.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 яну 2010 22:40

Модератор ЛокоПД написа:
demy27 написа:
deepblue1963 написа:Първо честито на Локото за новото попълнение. Дано са доволни от футболните му качества. Не се дразнете на феновете на Левски те не нямат никакви нови играчи и никакви трансфери затова всичко ново, което бъде докарано в някои от отборите в А група бива оплювано предварително. Така те са доволни, че все още разполагат с най-добрите футболисти в България. :lol: :lol:

Аз футболните му качества не съм коментирал,макар,че с 10 гола за 5 сезона,определението "голаджия" е меко казано пресилено.Просто цитирах "извънфутболната" информация,която намерих в интернет за него.Ако на някого не му харесва,си е негов проблем.

Друг е въпроса от къде на къде си се разтърсил из интернет за информации за наши играчи. Аз съм сигурен, че нито един фен на Локомотив няма да седне да си губи времето да чете нещо в интернет за Левски.

Е как откъде накъде ?! Deepblue живо се интересува от нашия отбор.Пусне ли се тема за нов трансфер в Локо ПД, той веднага изкарва подробна информация "от интернет",гарнирана с неизбежния коментар /често в подигравателно-снизходителен тон/.Ако обаче го накараш да коментира собствения си отбор /т.е. "отбора на народа/,той просто изкарва списъка с титлите и успехите ,без да му пука,че тези "успехи" са постигнати не без подкрепата на определени ведомства,съдийски тройки,БФС-та,крадене на играчи и т.н.[/quote]
Най-активен във форум:
Левски
(251 Мнения / 21.79% от всички ваши мнения)
Най-активна тема:
Трансфери през зимната пауза в Левски
(89 Мнения / 7.73% от всички ваши мнения)
Който може да чете,да чете.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 яну 2010 23:05

deepblue1963 написа:Най-активен във форум:
Левски
(251 Мнения / 21.79% от всички ваши мнения)
Най-активна тема:
Трансфери през зимната пауза в Левски
(89 Мнения / 7.73% от всички ваши мнения)
Който може да чете,да чете.

Добре,приятел.Нормално е да си най-активен в синия форум.Иначе нямаше да бъдеш "deepblue",а просто "deep". ;) Обаче 21,9 + 7,73 =29,52 %.Къде са останалите 70,48 % ? Направих си труда да ти поразгледам историята.Наскоро си се регистрирал ,а имаш над 1000 мнения :roll: от които около 240 във форум Левски. :shock: А останалите ? Да,който може да чете - чете.Обаче мога и да смятам.Изводите оставям на теб. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 25 яну 2010 22:11

Футболиста има много добри качества , гледал съм мачове с него в по - ниските дивизии , но това , което Динев прави не е много добре - взима фурболисти на кило както се казва ... :roll:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 30 яну 2010 11:24

dagger1912 написа:Футболиста има много добри качества , гледал съм мачове с него в по - ниските дивизии , но това , което Динев прави не е много добре - взима фурболисти на кило както се казва ... :roll:

Или Динев прави това, което правят в големите отбори. Аз съм сигурен, че в отбори като Арсенал, Реал, Милан и Байерн всяка седмица има проби на стотици футболисти.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”