NBA 2018-2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: NBA 2018-2019

Мнениеот Drunken_Master » 04 юли 2018 19:30

rhaegar написа:Е, няма как да трейднем и за двамата. То ще останат само новите + момчетата от драфта, за други няма да има пари. Това с Лилард е по-скоро шега.

Ами не знам,дали е шега,ама анализаторите вече коментират евентуалните трейдове на Лилард и Ленърд.А защо беше привлечен Ражон Рондо,при положение,че си имате Лонзо Бол и Айзея Томас...Ясно е !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юли 2018 19:33

Томас е вън вече. Рондо (за момента) е по-скоро бекъп/ментор на Лонзо.

Говори се, че е можело да подпишат с Буги, но са решили да не рискуват Томас в Кливланд версия 2.0.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2018 01:45

Drunken_Master написа:А относно,това дали се мислиш за "капацитет",не знам дали е така,но нямам обяснение,защо взимаш отношение за абсолютно всичко в тази тема.

Мога да взимам отношение за каквото си пожелая, надали трябва да искам разрешение от теб. Някакъв сополанко, който от вчера гледа баскетбол, но по 1000 форума лее мозък и дава присъди кой колко разбирал, кой бил най-велик за цялата история и т.н. супер капацитетни мнения и анализи, да не говоря как обижда и плюе навсякъде, където пише.

Заради теб почнах да се зачитам редовно в коментарите под статиите в Спортал (спокойно, не пиша там, нямам и намерение, то нивото е потресаващо, благодарение на теб и себеподобните ти), особено на теми, свързани с Голдън Стейт, почти нямаш мнение, без да обиждаш грозно, да плюеш и да се караш с хората ..... жалка история.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 юли 2018 11:43

Според мен не е Ленард и Лилард а "или"!
Само че пазарлъка за Лилард ще е доста по-труден освен ако не каже че повече няма да играе за Портланд!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юли 2018 13:08

Дори и да го каже, което той няма да направи, той има договор за още 3 години. Портланд могат да го пратят където си поискат, не са длъжни да приемат оферта от Лейкърс. Докато с изтичащия договор на Ленард, никой няма да предложи нещо кой знае какво на Спърс, с надеждата да го убеди да преподпише след сезона.

Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 05 юли 2018 17:59

То затова Спърс трябва и да го задържат. Защо трябва да го рейдват за некви слави играчи, които да им объркат схемата със заплатите за следващия сезон. Те пък да не вземат да "танкят" Спърс след това :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юли 2018 18:10

Според мен ще го задържат до trade deadline, но ако е твърдо решил да не играе...... За какво им е пък в такъв случай? От Лейкърс могат да вземат дори двама от талантливите младоци, както и някой пик. Така ще имат приличен млад отбор, без да се налага да танкват.

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 06 юли 2018 14:57

Сагата около бъдещето на звездата от НБА Кауай Ленърд е на път да получи нов обрат, след като сега се твърди, че той вече не иска да ходи в ЛА Лейкърс.

Лидерът на Сан Антонио иска да напусне Шпорите и бе казал на клуба, че желаната дестинация са Езерняците, които обаче договориха ЛеБрон Джеймс и това накарало играча да размисли.

Според новата информация Кауай не искал да бъде втора цигулка на Краля и вече бил готов да отиде в другия отбор от Лос Анджелис – Клипърс. Проблемът е, че в момента отборът на Док Ривърс няма необходимите активи, за да осъществи сделка.

От Лейкърс водеха разговори с Шпорите за крилото, но тексасци поискали твърде много за него, което също се оказало пречка. Ленърд може да бъде свободен агент догодина, но сега изглежда, че бъдещето му така или иначе не е свързано с Езерняците.

Пазарът на свовобдните агенти вече се намести до голяма степен, като от утре играчите ще могат да подписват с тимовете, с които са се договорили. Ситуацията около един от най-добрите баскетболисти в Лигата обаче, явно ще продължи да вълнува феновете още дълго.

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2018 15:33

Павел Георгиев а.к.а. Пол Джордж:

Крилото на Оклахома Сити Пол Джордж изненада мнозина с решението си да продължи да носи екипа на Тъндър, подписвайки четиригодишен договор за $137 милиона. Самият играч обаче коментира защо всъщност се е решил на този ход и защо в момента не е баскетболист на Лос Анджелис Лейкър. Очакваше се именно “езерняците” да бъдат основен кандидат за подписа му.
“Оценявам високо желанието на всички фенове на Лейкърс да се завърна у дома. Исках да го направя преди една година, още преди да пристигна в Оклахома Сити. И за съжаление не бях трансфериран в Лейкърс тогава”, каза Джордж в краткия сериал My Journey, който ESPN засне за него и лятото му като свободен агент.

Явно нещо се е случило наскоро и затова човекът вече няма желание да става Блатняк. 8-) :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юли 2018 15:50

Много си бил допаднал с Ръсел, чувствал се у дома си в Оклахома, е такива неща.

Това за Кайри за пръв път го виждам. Неговите хора неколкократно повториха, че той иска да НЕ е лицето на организацията, а в един отбор с Джеймс ще е точно така.

Изображение

Върни се в “Архив”