Трансферно лято 2018/19

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Трансферно лято 2018/19

Мнениеот Furious_Monk » 05 юли 2018 17:56

Парите може да са повода, но причината си остава липсата на доверие в клуба, и в това че Роналдо може да продължи да играе на високо ниво повече от сезон-два.

Ако Перес вярваше в него, дори и само с една продажба на Бейл, би могъл да му осигури исканото увеличение на заплата.

Касияс разбра много добре за какво става дума... дори и да си Крал сред футболистите, в болшинството случаи си оставаш футболист сред Кралете.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 юли 2018 18:27

Ебати странното разбиране за "едно от най-добрите неща" :lol:

---

Не е въпрос дали можеш да му дадеш тези пари. Върховна глупост е да се повтаря ситуацията на дребния с барса. Не може един играч да взима 40 млн, а другите да взимат 5-10. Това е отборен спорт все пак, а той не играе с велизар димитров и владо манчев, а с други суперзвезди.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 юли 2018 18:53

Бейл взима най висока заплата след Роналдо и тя е около 15 млн, дори един Бензема е с едва 8 млн, Кроос с 11 и то благодарение на новият договор, който подписа и преди беше с по малка. Прекалено много изисквания има за човек, който гони 34 години и има най много още 2 сезона на високо ниво. Ако се контузи не се знае колко бързо ще се възстанови и в каква форма ще се върне понеже скоро и не е имал сериозна контузия, а с възрастта един играч става по чуплив. Помним колко време се възстановяваше от травмата в прасеца преди 4-5 години и до преди 2-3 в глезена и че дори го бяха отписали, ама се възстанови и си върна формата, а сега вече на почти 34 години няма да е толкова бързо.

Видяхме го цяла есен как разнасяше фланелката в Испания и си даваше зор само за ШЛ и това беше една от причините да отпаднем от борбата за титлата още ноември месец. Не се знае и сега как ще започне сезона ако остане при нас, така че вече си става рисков играч от всяко едно естество, но той явно се възприема за още на 25 години. :mrgreen:

Няма как да се сравнява с по млади играчи какви пари взимат колкото и да си добър, така че ако това е причината е редно Мендеш да му каже малко някои неща, но за съжаление не е там причината и нещата са съвсем други, за да иска да се махне.

И аз смятам, че Перес си е оплел кошницата и ако Роналдо замине ще стане интересно понеже се съмнявам да останем без голямо входящо име. Отделно повечето може да не са иска да идват насам именно заради Роналдо понеже ще са в сянката му, а сега вече няма да е така и ще е по лесно преминаването на голямо име или топ реализитор, тъй като вече има място за него.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 05 юли 2018 19:19

Като страничен наблюдател бих отбелязал че Роналдо напуска отбора ви поради една причина и тя е проблемите с данъчните.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 юли 2018 19:57

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 юли 2018 19:59

TodorT написа:Момчета, стига драми. Ерата на този отбор, изграждан от Анчелоти, приключи с напускането на Зидан..

Абсолютно съм съгласен с уточнението, че положилият основите е Жозе Моуриньо, Анчелоти е дооформилият машината, а Зидан е този, който достигна пика и дето се казва изтиска каквото можа от този отбор ;) Наистина нова ера започва, с нов треньор, нови идеи и разбира се, нови главни герои ;) Аз лично очаквам и се надявам никой от ББС-то да не остане в Реал.. Трябва и постепенно пипване на халфовата линия и защитата. Всичко обаче трябва да става плавно и добре планирано, за да може тимът да остане на най-високо ниво и да се бори за всичко, както винаги :) :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 05 юли 2018 20:10

Из лудницата около Кристиано така помежду другото обявихме Одриосола. За мен добър трансфер, идеален е за заместник на Ашраф и алтернатива на Дани, а доколкото прочетох може да играе и като крило, което си е плюс за нас. :)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 юли 2018 20:20

[center]Изображение

Реал Мадрид привлече защитника Алваро Одриосола от Реал Сосиедад, съобщава официалният сайт на клуба.

22-годишният бранител подписа контракт за 6 години. Според медиите в Испания трансферната сума е около 40 милиона евро. Новият старши треньор на европейския клубен шампион Хулен Лопетеги настоява за привличането на футболиста на Реал Сосиедад.

Бранителят беше повикан от Лопетеги в състава на Испания за Мондиал 2018, но не изигра нито един мач. През миналия сезон Одриосола има отбелязан 1 гол в 41 двубоя за Реал Сосиедад във всички турнири./БТА
[/center]

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 05 юли 2018 20:50

Смятате ли, че в тея "100%-тови" новини около трансфера на Роналдо в Ювентус има някаква истина?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 юли 2018 21:26

Абе в момента е по различно от другите лета, когато се пишеха подобни неща за напускане. :roll:
В крайна сметка Перес може и да реши да му извади 30 млн заплата и така да го остави до 2022 понеже договора му в момента е до 2021. Все пак не ми се вярва да го продадем така евтино и ако стане за тази сума това означава, че наистина Перес иска да се отърве от него набързо по определени причини.

Аз ако съм на мястото на Перес и искам да го оставя в отбора му давам тези 30 млн. които иска и след две години го продавам за около 140 млн. на първият изявил желание. Сега точно това напускане в момента не ми се нрави по начина по който може да стане и вече споделих защо мисля така.

Върни се в “Реал Мадрид”