Белгийците трябва да бият. Имат по-класното нападение, дори бих казал по-голяма дълбочина в състава, играят що годе приятен футбол, понатрупаха самочувствие, докато бразилците до голяма степен са въздух под налягане, надявам се и Каземиро да им липсва.
Това, което ме притеснява обаче е тая схема с 3-ма в защита, с която най-вероятно Белгия ще излязат. В такива мачове нищо чудно да им струва отново пасив от два гола, който този път по-трудно биха върнали, макар и да не съм убеден в класата на бразилската защита.
Ще видим. Бих се ангажирал с прогноза 2+ : 2+ и класиране на червените дяволи.
СП (1/4 финал): Бразилия - Белгия - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП (1/4 финал): Бразилия - Белгия (6 юли - петък)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Видяхме белгийците какво направиха при контраатаката в последната минута с японците. Мачът с Япония им се получи труден ,заради затворената игра на противника. Същото беше и през първото полувреме с Панама. Срещу Бразилия играта ще бъде съвсем различен тип и за Белгия ще има много повече свободни пространства,което е идеално за тях. Съмнявам се бразилците да паркират автобуса. Ще стискам палци за Белгия.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
-
По-принцип белгийците са ми симпатични, дори играят футбол много близък до латино футбола от Южна Америка и Испания+че и треньорът им е Роберто Мартинес, което обяснява нещата, но това първенство мисля че е орисано единия финалист да бъде Бразилия, а вторият най-вероятно Англия - не сме гледали подобен финал, така че ще е интересно.
По принцип Белгия има най-доброто си поколение в историята последните 3-4 години и искам това да се реализира със спечелването на нещо, но Бразилия си е Бразилия и знае как се печелят такива мачове. Отделно че в защита нещата никак не са добре и щом Япония им вкара 2 гола, ще трябва да се надяват Бразилия да нямат ден при своите голови положения. Както и да го гледаме нещата клонят към победа за Бразилия...може би ще стане и много резултатен мач подобно на Франция - Аржентина! 

- Green_White
- Контакти:
Според мен за да има Белгия по-голям шанс за победа трябва да играе още един вътрешен полузащитник до Витсел ( за предпочитане Дембеле ) , а Кевин Де Бройне да играе пред тях като плеймейкър . Мисля , че тактики 3-5-2 без Мертенс или
4-2-3-1 без Караско ще са по-подходящи срещу Бразилия .
4-2-3-1 без Караско ще са по-подходящи срещу Бразилия .

-
Всъщност, тая Белгия е маааалко по-добра версия на Аржентина, дето отпаднаха "зрелищно".
Японците да ти вкарат два гола ей-така, си е за притеснение.
А и азиатците имаха още 2-3 ситуации, при които дефанса на белгийците увисна жестоко.
Тоя мач като нищо ще повтори Франция - Аржентина, демек, белгийците ще се правят на ултра-атакуващ отбор, а Неймар, Уили и Коутиньо ще ги разцепят на контри.
Дано не се случи това, щото бразилците са ми в ТОП 3 на отвратителните тимове, ама ...

Японците да ти вкарат два гола ей-така, си е за притеснение.
А и азиатците имаха още 2-3 ситуации, при които дефанса на белгийците увисна жестоко.
Тоя мач като нищо ще повтори Франция - Аржентина, демек, белгийците ще се правят на ултра-атакуващ отбор, а Неймар, Уили и Коутиньо ще ги разцепят на контри.

Дано не се случи това, щото бразилците са ми в ТОП 3 на отвратителните тимове, ама ...
И двата отбора могат да си ходят. Аз съм анти-неймар така че жив и здрав циганина му с циганин 

Много суеверни в тоя форум
Орисани, съдбата хаха Белгия макар и МЕНТАЛНО урочасана отстрани Япония, така че....
Белгия са в много интересна позиция. Играят срещу големия фаворит, който би трябвало да се надиграва с тях. Всеки, който се надиграва с тях им дава шанс да го размажат на контра. Проблемни са двата бека във фаза защита. Предимство е, че централните бранители на Бразилия разчитат да маркират централния нападател, за да компенсират скоростта си, а Белгия има играчите, за да ги дисбалансира много лошо.
И двата отбора имат силни скамейки, но Фирмино и Дъглас Коста... еха!
Интересно дали липсата на Каземиро ще повлияе по някакъв начин.

Белгия са в много интересна позиция. Играят срещу големия фаворит, който би трябвало да се надиграва с тях. Всеки, който се надиграва с тях им дава шанс да го размажат на контра. Проблемни са двата бека във фаза защита. Предимство е, че централните бранители на Бразилия разчитат да маркират централния нападател, за да компенсират скоростта си, а Белгия има играчите, за да ги дисбалансира много лошо.
И двата отбора имат силни скамейки, но Фирмино и Дъглас Коста... еха!
Интересно дали липсата на Каземиро ще повлияе по някакъв начин.
Sardukar написа:Интересно дали липсата на Каземиро ще повлияе по някакъв начин.
Мисля, че ще повлияе но не много. Каземиро е много важен за баланса в средата на терена, но пък Бразилия разполага с доста качествен персонал във всяка линия.
Селесао набира скорост и във всеки следващ мач вдига нивото. Мисля, че няма да имат особени проблеми с елиминирането на Белгия.
Белгийците са симпатичен отбор, ама сами се навряха между шамарите ..... Янузай е за еване!

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Определено съм за Белгия, но Селесао ми изглежда като отбор, който определено е готов да печели титлата. Белгийците са ми малко като английските отбори в ШЛ - много индивидуална класа, добра игра, но някак си личи, че ще се издънят в най-важния момент. Дано греша.

Уважавам този бразилски отбор, спечелил убедително квалификациите за финалите и показал стабилна игра в контролите! Но срещу Белгия имат да решават много и тежки проблеми на терена. Да оставим настрана Лукаку, в присъствието на който не е ясно доколко център-халфовете на Бразилия ще могат да дават бърз зародиш на контраатаки. Най- сложно за бразилците, струва ми се, че отсреща имат играчи с почти толкова добра техника и лекота на владението на топката, колкото техните, но по-добре физически сложени и също много бързи. Белгия е, може би, най - силният отбор на контраатака (да ме извинява Уругвай, достоен конкурент) и ако Бразилия тръгне прекалено напористо в атака, не ги чака нищо добро. Бразилия, може би, ще спечели, ако Неймар предизвика сравнително ранен червен картон на пазача си, или Момчето със строга прическа от Барса (забравих му в момента името!) изненада с прекрасния си удар от дистанция. При контрите на белгийците най-често очаквам да последват корнери пред бразилската врата, а там не бих искал да съм бразилец. В този равностоен мач е важен и съдията, струва ми се, че ще има подпиране, сещате се на кой отбор!