Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Serafim » 04 юли 2018 12:02

Обнадеждаващо интервю на Кр.Иванов. Дано продължи тенденцията за финансовите резултати и за 2018. Най-малкото ще има повече приходи от билети, карти и фен артикули. Сега, колко ще е чистата печалба от тях е отделен въпрос...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 юли 2018 15:35

specter написа:.... И както и Краси е казал, остава ни да стискаме палци на силно представяне в Европа. 8-)

То ако ставаше със стискане на палци .... :)
Стискането е до жребиеТО, ... после си трябва дупе и игра :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 04 юли 2018 15:39

Red_Neck написа:
specter написа:.... И както и Краси е казал, остава ни да стискаме палци на силно представяне в Европа. 8-)

То ако ставаше със стискане на палци .... :)
Стискането е до жребиеТО, ... после си трябва дупе и игра :)

Еми, на мен колкото и да ми се играе, няма да мога... Нито някой от останалите фенове, нито Краси, така че ние ще стискаме палци, какво да правим... :mrgreen:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 04 юли 2018 15:46

СПОПРЕД МЕН,имаме два варианта как да се процедира със селекцията.Първи вариант - взимат се някакви футболисти на постовете,които иска Роси.Играчи,които са готови да дойдат в края на юни/началото на юли в Левски.Бърза работата за да е мирно и тихо.Варианта да вземеш новото Диаби,Китамбала и т.н. е голям.Втори вариант - Ще се изчакат мачовете с Вадуц и/или Жалгирис и ще се натисне за някое сериозно име.Много по-лесно един добър играч ще дойде в отбор,който вече е във втори/трети кръг на ЛЕ и има шанс да направи пробив.Вариант 2 естествено,че е рисков,но според мен е правилния.Вадуц и Жалгирис съвсем спокойно можем да ги елиминираме и с настоящия състав.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 04 юли 2018 16:04

sinfen14 написа:СПОПРЕД МЕН,имаме два варианта как да се процедира със селекцията.Първи вариант - взимат се някакви футболисти на постовете,които иска Роси.Играчи,които са готови да дойдат в края на юни/началото на юли в Левски.Бърза работата за да е мирно и тихо.Варианта да вземеш новото Диаби,Китамбала и т.н. е голям.Втори вариант - Ще се изчакат мачовете с Вадуц и/или Жалгирис и ще се натисне за някое сериозно име.Много по-лесно един добър играч ще дойде в отбор,който вече е във втори/трети кръг на ЛЕ и има шанс да направи пробив.Вариант 2 естествено,че е рисков,но според мен е правилния.Вадуц и Жалгирис съвсем спокойно можем да ги елиминираме и с настоящия състав.

Тоя състав, който падна от Славия, дори и отслабен. Вие си живеете в някаква собствена реалност. Не искам да съ лош пророк, но наще ги виждам до тук. Като нищо да ни отстранят.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 04 юли 2018 17:40

Кр. Иванов обезсмисли около стотина страници дрънканици в тази тема.

Ще се взимат още двама. Мнооого ще избираме за защитник. Това добре, но при наличието на двама поносими бекове, не търсим ли резерва? И при наличието на двама влизащи в синхрон централни защитници - какъв е смисълът от някой "национал на Швеция", каквато спекулация имаше, който да търка пейката като Сандберг?
Ако приемем, че на терена ще има място за трима души халфове, Мариани трябва да е достатъчен заместник на Прохазка, Рошу и Панайотов, защото разполагаме още с Тиам, Гомес, Нашименто, Белмонт. Обаче с тази бройка читави футболисти на три фронта (дано!) ще ни е много трудно.
В нападение имаме (засега!) Обертан и Паулиньо с резерви Кабрал и Вутов + трима централни нападатели.

Аз мисля, че отборът е отслабен откъм идентичност, за което е окането на определени съфорумци и много от т.нар. легенди. Но явно не щат Орлин Старокин и Живко Миланов да ни оправят защитата, а Херо селекцията. Ще трябва да пробваме и това. Другото го знаем, бая пъти го пробвахме.

Дано успеят да направят русевците трансфери скоро, за да има спокойствие. Сигурен съм, че и на тях, както и на Иванов, и на Роси, и на нас, тъкмо това им се иска.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 04 юли 2018 17:55

Зимата също закъсняхме със селекцията, а това оказа влияние на облика на отбора през първите мачове пролетта. Сега, като гледам пак ще закъснеем. Търсим най-вече заместници на бековете и евентуално един централен още. Хубавото е, че можем и така да почнем в Европа, а новите ще се готвят като дойдат. Трансфера на Паулиньо е добър пример, че е по-добре късно, но качествено. Така, че ще се въздържа да оплюя ръководството на тая тема. Все пак ми се искаше да не треперя всеки мач, дали Цветко или Горанов няма да се контузят...ама...нема :)

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2018 17:57

Sstefanov написа:
sinfen14 написа:СПОПРЕД МЕН,имаме два варианта как да се процедира със селекцията.Първи вариант - взимат се някакви футболисти на постовете,които иска Роси.Играчи,които са готови да дойдат в края на юни/началото на юли в Левски.Бърза работата за да е мирно и тихо.Варианта да вземеш новото Диаби,Китамбала и т.н. е голям.Втори вариант - Ще се изчакат мачовете с Вадуц и/или Жалгирис и ще се натисне за някое сериозно име.Много по-лесно един добър играч ще дойде в отбор,който вече е във втори/трети кръг на ЛЕ и има шанс да направи пробив.Вариант 2 естествено,че е рисков,но според мен е правилния.Вадуц и Жалгирис съвсем спокойно можем да ги елиминираме и с настоящия състав.

Тоя състав, който падна от Славия, дори и отслабен. Вие си живеете в някаква собствена реалност. Не искам да съ лош пророк, но наще ги виждам до тук. Като нищо да ни отстранят.

Ако с наличния обигран състав не преминем първите два кръга, то нямаме никаква работа в Европа и мястото ни е само и единствено в кочинката.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 юли 2018 18:10

TristaNNN написа:
Sstefanov написа:

Ако с наличния обигран състав не преминем първите два кръга, то нямаме никаква работа в Европа и мястото ни е само и единствено в кочинката.

Ако не стигнем минимум до трети кръг, оставки, извинения от Русев и Иванов. Да връщат Наско и Мъри, всички ментета вън. Или поне Митов да върнат, той знае какво е левскар да си!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 юли 2018 19:49

Всъщност, никой не знае какво ТОЧНО "търсим" и само едно чаткане по клавишчетата - не ти е работа...
Изображение

Върни се в “Левски”