Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот eelche » 03 юли 2018 19:47

filcolins написа:Аз съм оптимист за отбора. Всичкото ветеран + Мърльо плюе, значи нещата вървят добре

+1914 Играчите са много ядосани за незаслужената загуба срещу Славия на финала и ще има доказване до дупка този сезон!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 03 юли 2018 20:05

Момчета, много съм объркан - направо съм безпомощен! Помогнете ми!
Четох отчета на ЦСКА - сега не знам как да продължа - за кое ЦСКА става дума - за фалиралото пише, за ЦСКА-1948 - пише, но за ЦСКА-София - нищо не пише. На всичкото отгоре, разбрах, че не съм единствения объркан - някое си Литекс щяло да играе с Рига - кое - това от Б-група ли или онова, което е в София, защото някъде из отчета имаше фраза - Литекс, докато беше в Ловеч ...
По принцип не ме интересува какво става в Борисовата градина, но ми се струва, че осцилирам около средно интелигентния привърженик на футболната игра, а не разбирам за какво става дума. Не ми е ясно и кои са тези десет процента , които са по-добри от ЦСКА-София - то А-групата ни май е кажи-речи от 15 отбора - да не би - като изключим Лудогорец, ние да сме този половин отбор, дето сме по-добри от ЦСКА-София?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 юли 2018 20:50

Странджата написа:Момчета, много съм объркан - направо съм безпомощен! Помогнете ми!
Четох отчета на ЦСКА - сега не знам как да продължа - за кое ЦСКА става дума - за фалиралото пише, за ЦСКА-1948 - пише, но за ЦСКА-София - нищо не пише. На всичкото отгоре, разбрах, че не съм единствения объркан - някое си Литекс щяло да играе с Рига - кое - това от Б-група ли или онова, което е в София, защото някъде из отчета имаше фраза - Литекс, докато беше в Ловеч ...
По принцип не ме интересува какво става в Борисовата градина, но ми се струва, че осцилирам около средно интелигентния привърженик на футболната игра, а не разбирам за какво става дума. Не ми е ясно и кои са тези десет процента , които са по-добри от ЦСКА-София - то А-групата ни май е кажи-речи от 15 отбора - да не би - като изключим Лудогорец, ние да сме този половин отбор, дето сме по-добри от ЦСКА-София?

Я дай пояснение за кво става въпрос. Конкретно за ЦСКА-тата.Смисъл дай да направим 20-30 страници спам...пардон разговор тук в тая тема,че ми стана интересно. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 03 юли 2018 20:52

Понеже цари , абсурдна цензура

Официалният профил на нещо си в Борисовата градина

https://www.uefa.com/teamsandplayers/te ... index.html
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 юли 2018 20:53

Kotooshu написа:Понеже цари , абсурдна цензура

Хмм...я си дай коментара. :roll: Какво мислиш по тоя въпрос.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 03 юли 2018 20:54

delqnski47 написа:Я дай пояснение за кво става въпрос. Конкретно за ЦСКА-тата.Смисъл дай да направим 20-30 страници спам...пардон разговор тук в тая тема,че ми стана интересно. 8-)

tochavos написа:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 юли 2018 20:54

Kotooshu написа:
delqnski47 написа:Я дай пояснение за кво става въпрос. Конкретно за ЦСКА-тата.Смисъл дай да направим 20-30 страници спам...пардон разговор тук в тая тема,че ми стана интересно. 8-)

Така де.Добре.Ти какво мислиш.Дай да анализираме :!:
Sofia.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 юли 2018 20:55

Айде без тия.......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 03 юли 2018 20:55

delqnski47 написа:
Kotooshu написа:Понеже цари , абсурдна цензура

Хмм...я си дай коментара. :roll: Какво мислиш по тоя въпрос.

[offtopic]На , Я ще говориш на някой друг ![/offtopic]

tochavos написа:

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 03 юли 2018 21:28

Не е тук мястото но трябва да палим свещи Цска Жск да иляди :)
Досега се опитвах да подритвам на един комплекс и алтернативното Цска 1948 имаха контрола по същото време там не ги знам дали имат нещо общо с Лудогорец но повярвайте ми тея работят много професионално :!:
Доста отбори съм виждал но там личи че се работи 40 човека щаб плюс футболисти един не си позволи да проговори, да направи излишна крачка или да чуеш повишен глас а провокации и подвиквания от типа " Лудогорец сте " и " абе къде е Каранга " не липсваха през повечето от престоят им. Всеки си знаеше задачите и мястото имаше щаб с водоноски масажисти и кетъринг накрая В Илиев спря поздрави едно две момчета играли в А група и единствено той говореше през цялото време другото се движеше като добре смазана машина. Скриха ми погледа тея з*еби

Върни се в “Левски”