NBA 2018-2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA 2018-2019
paceto написа:
За хора гледали тази и подобни петици:

горното си е чиста благословия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Шампионът на Националната Баскетболна Асоциация Голдън Стейт Уориърс осъществи още един звезден трансфер, съобщава ESPN, като се позовава на източник близък до клуба.
По информация на авторитетната медия, „Воините“ са подписали с участника в „Мача на Звездите“ ДеМаркъс Казънс, като договорът ще е за срок от една година и ще е на стойност 5.3 милиона долара.
Казънс, който се възстановява от разкъсан ахилес в левия крак, стана ненужен в тима на Ню Орлийнс, след като Пеликанс привлякоха в редиците си Джулиъс Рандъл.
Поради тази причина 27-годишният център реши да стане свободен агент и да подпише краткосрочен договор с друг отбор, в който ще има възможност да се възстанови от травмата и да си върне познатата форма, след което, през следващото лято, да си осигури нов дългосрочен контракт.
Трансферът на Казънс в Голдън Стейт беше потвърден и от публикация в социалните мрежи на звездата на шампионите Стеф Къри, който написа „Добре дошъл на третия Splash Brother”.
С финализирането на този трансфер „Воините“ станаха едва шестия отбор в историята на Националната Баскетболна Асоциация и първия от сезон 1975/76 насам, който ще има в състава си петима участници е „Мача на Звездите“ от предходния шампионат.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- Drunken_Master
- Контакти:
Някой изненадан ли е ? Като стадо се движихте и цинично си затваряхте очите, сега сте ощпани. Тук има редовни юзъри, някои от които заслепени от омразта си кък Леброн, толерираха подобни действия, тяхната съвест и разум няма как да се обадят, защото ги нямат. Но по-ужасното е, че има хора на години, от по-старата генерация фенове на НБА, които адмирираха такива неща. На тях ме е яд. Жив и здрав да е Буги, не е луд този, който яде от баницата, а този, който му я дава. А сравненията с Булс са престъпни вече...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Тия ГС се осраха, не ми остава нищо друго освен да им пожелая да имат по 2/3-ма постоянно контузени
от тези топ играчи които събраха. Иначе сделката изглежда доста фалшива 5 млн. за 1 година при положение
сегашния му контракт.
Относно Сан Антонио наистина са прецакани от напускането на Ленард и през този сезон ще трябва
да ближат рани. Дано все пак го махнат още сега никакъв смисъл няма да се опитват да го убеждават,
голям късмет ще е да вземат някой читав играч в замяна но в никакъв случай няма да е на неговото ниво.
от тези топ играчи които събраха. Иначе сделката изглежда доста фалшива 5 млн. за 1 година при положение
сегашния му контракт.
Относно Сан Антонио наистина са прецакани от напускането на Ленард и през този сезон ще трябва
да ближат рани. Дано все пак го махнат още сега никакъв смисъл няма да се опитват да го убеждават,
голям късмет ще е да вземат някой читав играч в замяна но в никакъв случай няма да е на неговото ниво.
Феновете на кралицата пак вият на умряло.
Значи ЛБ може да се събира с Дуейн Уейд, Крис Бош, Кевин Лав, Рей Алън, Кайри Ървинг, Дерик Роуз, да прелита от отбор на отбор през цялата си кариера, в смешните си напъни да стане шампион, ама за другите е забранено.
Така е, Кралице, с твоите камъни, по твоята глава.
Сърбай си попарата сега ....
Така е, Кралице, с твоите камъни, по твоята глава.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Drunken_Master
- Контакти:
1982 написа:Феновете на кралицата пак вият на умряло.Значи ЛБ може да се събира с Дуейн Уейд, Крис Бош, Кевин Лав, Рей Алън, Кайри Ървинг, Дерик Роуз, да прелита от отбор на отбор през цялата си кариера, в смешните си напъни да стане шампион, ама за другите е забранено.
![]()
![]()
Така е, Кралице, с твоите камъни, по твоята глава.Сърбай си попарата сега ....
Прочетете коментарът ми малко по-горе...Това е отговорът на подобни малоумни твари !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Няма какво да четат, ти си абсолютно двуличен.
Когато ЛеБрон се събираше години наред с големите звезди, не се оплакваше. Сега палачинката се обърна и виеш на умряло.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Drunken_Master
- Контакти:
1982 написа:Няма какво да четат, ти си абсолютно двуличен.Когато ЛеБрон се събираше години наред с големите звезди, не се оплакваше. Сега палачинката се обърна и виеш на умряло.
Пак ли "старата песен на нов глас" ? Едно и също нещо го плещиш 300 пъти...Айде сериозно,спри да ми пишеш ! Нямам желание да дискутирам с теб,каквото и да било...
Само с един трансфер на ГСУ, Лейкърс се превърнаха от Legion of Doom в Justice League.
Всички сипваха на един евентуален superteam в ЛА и изведнъж Уориърс пак са лошите. 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага