Направо скъса мрежата!
СП (1/8 финал): Белгия - Япония - 3:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП (1/8 финал): Белгия - Япония (2 юли)
Имперски снаряд!
Направо скъса мрежата!
Направо скъса мрежата!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
THE G.A.M.E написа:Белгийците са като аржентинците, все не случват на тренери.diplomat написа:За мен просто Мартинез изобщо не е качествен треньор - по-добре направо да си сложат Тиери Анри, поне е икона и футболистите ще го боготворят.![]()
Има едно име - Ги Тис.
Не е толкова резултатно може би...но много забавно Световно
Lets go Nippon!
"Champions don't show up to get everything they want. They show up to give everything they have."

-
sunscres92
- Контакти:
Кевин на тази позиция, абсолютно нищо не играе...
-
the_black_shadow
- Контакти:
пече се "бомбата на всички бомби " / нещо като "Цар Бомба" , ама във футболен вариант/ Вече 2 :0 . Дали ще е " бомбата " на осминафиналите или на целия турнир - ще видим на четвъртфиналите 
Пак ли ще има продължения?
Хората си го казаха " Това е по- силният поток."
Тъкмо си бяха опекли работата с картоните и вкараха на Англия.
П.П Не ми се мисли, ако се върна в началото на темата какви прогнози за този мач ще видя.
Тъкмо си бяха опекли работата с картоните и вкараха на Англия.
П.П Не ми се мисли, ако се върна в началото на темата какви прогнози за този мач ще видя.
Пускай Фелайни!
Този Караско е пълен пациент, още не мога да повярвам, че е титуляр, след като Симеоне го изрита като мръсно куче от Атлетико, а той реши да отиде в Китай. 
Японците разкриха кирливата тактика на белгийския треньор. Тия номера вървят срещу европейски отбори тип Сърбия и Русия, ама срещу бързи и технични футболисти ... Ще ми играе без бегове, изобретател ... 
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...