Левски - Олександрия | 05.07 | 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Летни контроли 2018
Тази сряда ли беше контролката с Александрия, или както там се казваха тези блядушки? 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Утре май ще има контрола с Монтана 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Утре май ще има контрола с Монтана
Kaква Монтана, бре? Нали тази седмица сме с блядушките, поне така обявиха в началото на предсезонната подготовка? Къде четеш за тази Монтана?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

България има природни богатства,
Трябваше като че ли да има контрола с Монтана утре, ама още няма нищо официално обявено. А украинците гледам са играли с Черно море онзи ден и са завършили 1:1 след 120-минутен мач. 

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- modor
- Контакти:
TristaNNN написа:Тази сряда ли беше контролката с Александрия, или както там се казваха тези блядушки?
Четвъртък е контролата. Ама още не са казали от колко часа ще е.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Левски няма да играе контрола с Монтана, макар че имаше такива планове, научиха колегите ни "Дарик радио". Двете страни не са съумели да се разберат за начина на провеждане на срещата.
"Сините" са поискали двубоят да е във вид на учебна игра, която вероятно щеше да бъде без съдии. В крайна сметка тимът от Втора лига не е бил съгласен на варианта да срещне софийския гранд в тренировка, а от Монтана са искали обичайна контрола от две полувремена по 45 минути.
При така създалата се ситуация отборът на Делио Роси ще изиграе само още една контрола до първия мач с Вадуц. Въпросният спаринг ще е на 5 юли срещу украинския Олександрия. Мачът ще се проведе на стадион "Георги Аспарухов".
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
- Контакти:
specter написа:Трябваше като че ли да има контрола с Монтана утре, ама още няма нищо официално обявено. А украинците гледам са играли с Черно море онзи ден и са завършили 1:1 след 120-минутен мач.
Да си бяха били поне едни дузпи, язък за тичането.
Уникална организация цари в клуба. Щом и Монтана не иска да играе с Левски, нещата са оптимистични и всичко е точно.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!