PFC Litex написа:deepblue1963 написа:PFC Litex написа:
Десните бекове Станчев и Бензукан също получиха травми.
За Станчев грешиш Обаче.
В официалният сайт на сините пише, че той се подготвя в тренировките на равно с останалите си съотборници.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:deepblue1963 написа:PFC Litex написа:
[/quote]ЛЕВСКАРКА написа:PFC Litex написа:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Левски започнаха да чупят тъпомера още със зимната подготовка. Не ми се мисли, какво ни чака занапред.
Докато те изпадат в комичната ситуация да бутат автобуси и да ринат сняг, хората вече играят мачове и правят селекции.
RAYAN написа:...Не беше ли по удачно, в традиционно студеният месец януари, да отидат някъде на топло място [ Турция, Кипър ] и след това, преди началото на първенството да се приберат - примерно 2 седмици да се аклиматитизрат.
А сега май ще направят обратното.
aisogludingfioler написа:Берое, дето откъм финанси са го закъсали много повече от Борат, са на подготовка в Анталия. Нашите примадони пък се лутаха безнадеждно 2 часа с автобус от Каварна до Добрич... Започваме да мязаме не на средняк, ами на аматьори. Най-вече откъм ръководна гледна точка.
deepblue1963 написа:Ако бяха отишли сега "на топло",а през февруари беше натрупал снега,щяхме да пишем същото,нали?Някой има ли синоптичната прогноза за февруари?Ще вали ли сняг през февруари?Който знае да излезе и да каже.Който не знае,да не дава акъл.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта