СП (1/8 финал): Испания - Русия - 1:1 FT (4:5 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: СП (1/8 финал): Испания - Русия (1 юли)

Мнениеот modor » 01 юли 2018 10:06

Гледат ми се дузпи 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 юли 2018 10:54

Red_Neck написа:
rhaegar написа:Иска ми се руснаците да поднесат изненадата, но се съмнявам. Въпреки убедителните победи в групата, не мисля че имат нужната класа. От друга страна, Испания се измъчи с отбори като Иран и Мароко, та колко му е да спукат гумите и тука.

Дано пак си информационно затъмнен, че да стане мач със 6-7 гола :) :) :)

За мача, Испания с хенди кап. ;)

Неделя е, имай милост. Днес и утре ще гледам мачовете, може да се готвите за трилър на Швеция-Швейцария, него го пропускам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 01 юли 2018 11:19

Единственото, което прави този мач интересен е некадърността на Йеро. След Сампаоли тоя е най-слабият треньор в Русия.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 юли 2018 11:47

Испанците са най-скучният отбор ever, играл на световни първенства, но може би поради факта, че повечето отбори и клубни, и национални играят по-директен футбол и често се случва да грешат в пасовете, хората явно им е кеф да гледат как се подават десетина точни паса на разстояние от един метър(това и баба ми го прави за Бога, duh). За тези, които 2010-та все още не са си били набили първата чикия ще постна резултатите на Испания от тогава:

Spain 0-1 Switzerland
Spain 2-0 Honduras (2:0 представете си, цели 2 гола разлика срещу футболен титан)
Chile 1-2 Spain
Spain 1-0 Portugal
Paraguay 0-1 Spain
Spain 1-0 Germany
Holland 0-0 Spain (0:1) продължения

Гърция по дяволите 2004-та направи по-резултатни и интересни мачове :mrgreen: .

Таа, те са скучни всъщност, само когато бият, когато падат стават много интересни мачове, например Испания-Холандия 1:5, и Испания-Чили 0:2 от следващото световно.

В този ред на мисли, ако Русия се затвори, очаквам победа на Испания с 1:0, но ако решат да са смели и да атакуват ще стане интересен мач и шпаниолците ще отпаднат.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 01 юли 2018 11:51

doktora25 написа:
rmfan5 написа:Испанците имаха трудности срещу много добре прибрани отбори като Мароко и Иран,Руснаците не впечетлиха с игра в защита.
Иско и Иниеста най-вероятно ще ги направят криви.
Това което може да помогне на Русия,e защитата на испанците и домакинството.

От мачовете с Египет и Саудитска Арабия капитал не може да се прави, но от играта в защита от мача с Уругвай също, тъй като в тази зона имаше най-много заменени титуляри. Да, до голяма степен не показаха чак същите достойнства като Мароко, Иран и бих добавил и Швеция, но успях да забележа доста прилична дисциплина в играта и донякъде стилът им ми напомня на този на Швейцария.

Русия е най-слабият 1/8 финалист. Дори Япония би трябвало да ги победи. Ако успеят да прескочат Испания, то ще е заради:
- луд късмет.
- съдийска помощ.
- двете заедно.

Никакъв друг мач. Русия играе стила на България и доста други източноевропейски отбори. Играчите им са добре подготвени физически, но много, много тромави. Акинфеев си е дърво. В мачът с Уругвай си пролича, че нямат и психика, нито възможност да се надиграват с отбор, съставен от футболисти, а не рандъм аматьори като саудитите и египтяните.

Единственият футболен шанс за руснаците би дошъл от прекомерно подценяване и огромното его на испанските играчи, също от кофти защитата на Испания.

Иначе аз стискам палци руснаците да нарпавят изненада, но едва ли. Може би в някое друго столетие или хилядолетие. Виж, на хокей ще ги счупят.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 01 юли 2018 12:42

3-0 за Испанците ! Тази година финалът е Испания - Бразилия.

metalikfk

Мнениеот metalikfk » 01 юли 2018 13:08

Ех ся съм за Испания по добри са те.

Niki.aleksandrov

Мнениеот Niki.aleksandrov » 01 юли 2018 13:44

Разделяйки на два апекта срещата от едната страна това което имаме е отбор будещ съмнение с оглед слабите си резултати в подготовката за турнира и в последствие приятна игра поне в първите си две срещи от групата. Дали Русия ще покаже отново тази добра игра както срещу с.а и египет по скоро моя отговор е не първо защото съперника е от по висока класа класата на съперниците на домакините в контролните срещи където те неизменни бяха надигравани и неизменно получаваха поне гол. Честно да си призная ми харесва да гледам играта и желанието на тази русия но смятам че това няма да е достатъчно в тази среща и участието им ще приключи днес.
От друга страна това с което запомнихме испания до момента е нечуваната треньорска смяна два дни преди турнира и сега можем единствено да гадаем за добро или зло беше това решение на федерацията. За мен лично резултатът нямаше да е кой знае колко по различен който и от двамата да седи на скаймейката защото класата на този отбор е неуспорима. Йеро напипа своята 11 макар и в движение и с малки изключения отбора показва добър футбол с импровизация и владеене на топката. Коща отпред прави добър турнир, с малко концентрация отзад и на вратата прогнозирам на този отбор бляскаво бъдеще още напред а първата крачка да бъде направена днес без особен проблем

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 юли 2018 16:13

Върни се в “World Cup 2018”