Летен трансферен период

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Летен трансферен период

Мнениеот Mitata » 30 юни 2018 19:12

Kolec написа:
Mitata написа:
Ако през пролетта не бяхме заменили Меркадо, Кулма и Недялков с ментета, ако треньорското ръководство бе подобрило кондиционното състояние на футболистите, вместо да го влоши, ако през пролетта капитанът често не допускаше елементарни грешки, нищо не се знаеше.

Надявам се повече подобни пропуски да не се допускат.

Майко мила, Кулма и Меркадо са качествени футболисти? По-качествени от Енрике и Джеси?
Пийте си хапчетата, Кулма и Меркадо и за Торпедо Борован не стават.

Иначе най-много ме е яд за Бланко, така и не дадоха добър шанс на момчето, все му се падаше да играе с резервите.

Енрике е в ЦСКА от началото на 2017г.. През пролетта Джеси рядко намираше място сред титулярите. Кулма и Меркадо са класа в сравнение с Алберг и Бланко.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 юни 2018 20:02

Кулма не беше лош, но не му се играеше в България и накарая се лигавеше.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 юни 2018 23:22

Недялков, Кулма, Меркадо за Телеш, Алберг, Джеси си е кон за кокошка, както и да го погледнеш.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 01 юли 2018 00:05

Меркадо по-добър от Джеси? :roll: :roll:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 юли 2018 09:25

Кой е по-добър е субективно, но Меркадо през есенния полусезон беше далеч по-полезен за отбора от Джеси през пролетта, факт!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 01 юли 2018 09:27

И за мен е странен този коментар - Клума да е по-добър от Джеси. Едвин има много повече скорост, техника и удар... Клума откакто не е при нас е твърда резерва в мексикански слабак. Въпреки че Клума не е топ играч, който може да прави разликата в дербита, съм на мнение, че беше грешка раздялата с него, защото беше аклиматизиран, а пролетта имахме нужда от още едно крило. За Недялков мнението ми е че държеше едно прилично ниво като за Бг, беше постоянен и нямаше слаби мачове, но е лимитиран футболист който няма свръх качества като бек. Според мен Жеферсон този сезон ще покаже кой кой е на тази позиция. Що се отнася до Меркадо, същият имаше бързина и удар, но ниско футболно самочувствие, за съжаление и той пролетта е твърда резерва в отбора си и вероятно ще бъде освободен. За уникалния му гол срещу Лц заслужаваше да поиграе и пролетта при нас. Алберг пък е огромна загадка за мен, страхотна визитка и качества, но защо нямаше мотивация не мога да си обясня. Почти съм сигурен, че ще играе успешно занапред в Гърция.
Що се отнася до сегашната селекция много са ни необходими нападател и атакуващ халф, дано скоро има такива в отбора. Каранга ще бъде продаден август защото има още година договор, а все пак футбола е бизнес и няма да се позволи да си тръгне без пари. Ако не бъде продаден до август, то зимата ще има право да преговаря и да подпише предварителен договор като свободен агент.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 юли 2018 10:07

Kalin123 написа:И за мен е странен този коментар - Клума да е по-добър от Джеси. Едвин има много повече скорост, техника и удар... Клума откакто не е при нас е твърда резерва в мексикански слабак. Въпреки че Клума не е топ играч, който може да прави разликата в дербита, съм на мнение, че беше грешка раздялата с него, защото беше аклиматизиран, а пролетта имахме нужда от още едно крило. За Недялков мнението ми е че държеше едно прилично ниво като за Бг, беше постоянен и нямаше слаби мачове, но е лимитиран футболист който няма свръх качества като бек. Според мен Жеферсон този сезон ще покаже кой кой е на тази позиция. Що се отнася до Меркадо, същият имаше бързина и удар, но ниско футболно самочувствие, за съжаление и той пролетта е твърда резерва в отбора си и вероятно ще бъде освободен. За уникалния му гол срещу Лц заслужаваше да поиграе и пролетта при нас. Алберг пък е огромна загадка за мен, страхотна визитка и качества, но защо нямаше мотивация не мога да си обясня. Почти съм сигурен, че ще играе успешно занапред в Гърция.
Що се отнася до сегашната селекция много са ни необходими нападател и атакуващ халф, дано скоро има такива в отбора. Каранга ще бъде продаден август защото има още година договор, а все пак футбола е бизнес и няма да се позволи да си тръгне без пари. Ако не бъде продаден до август, то зимата ще има право да преговаря и да подпише предварителен договор като свободен агент.

Джеси е може би с една идея по-добър от Кулма, но за да се докаже са нужни повече мачове, каквито през пролетта той за съжаление не изигра с червения екип. Проблем при Кулма бе липсата на постоянство, лигавенето, липсата на достатъчно старание по време на тренировки. Но притежава техника, пас, дрибъл, шут.

Да продават Вкаранга, защото след контузия и без досатъчно подготовка няма да е така полезен в европохода на ЦСКА. Добре е бързо да се привлече нов качествен ЦН, но може би първо се изчаква да мине продажбата му. Жалко, че ще трябва да се разделим с него, защото отдавна не бяхме имали нападател с подобен голов нюх.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юли 2018 11:01

Николай Янков, Петър Петров, Даниел Йорданов, Иван Митрев, Мартин Ачков и Радослав Живков отиват в Литекс плюс Турицов които Майстора сигурно не го е одобрил на лагера в Тетевен.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 юли 2018 13:22

Не е произведен все още фотьойл, в който да се побере задника на Кулма. Така че този човек е излишно да се коментира. Истината е, че не знаеше що е спортен режим и килограмите и задника му го караха да се пести. По тази причина не беше и комбинативен, защото без кислород трудно се мисли. В редките случаи, когато се затичваше, беше като ТИР, на който са му изпуснали спирачките. И неизбежно накрая си я ритваше с все сила, без значение от къде. С успеваемост 1 на 100 някъде, благодарение на законите на статистиката. А за игра с глава уменията му са 0 точки при максимум 10.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 01 юли 2018 16:50

Трябваше да се вземе нападател.
Дано са намислили нещо.

Върни се в “ЦСКА”