Kalin123 написа:И за мен е странен този коментар - Клума да е по-добър от Джеси. Едвин има много повече скорост, техника и удар... Клума откакто не е при нас е твърда резерва в мексикански слабак. Въпреки че Клума не е топ играч, който може да прави разликата в дербита, съм на мнение, че беше грешка раздялата с него, защото беше аклиматизиран, а пролетта имахме нужда от още едно крило. За Недялков мнението ми е че държеше едно прилично ниво като за Бг, беше постоянен и нямаше слаби мачове, но е лимитиран футболист който няма свръх качества като бек. Според мен Жеферсон този сезон ще покаже кой кой е на тази позиция. Що се отнася до Меркадо, същият имаше бързина и удар, но ниско футболно самочувствие, за съжаление и той пролетта е твърда резерва в отбора си и вероятно ще бъде освободен. За уникалния му гол срещу Лц заслужаваше да поиграе и пролетта при нас. Алберг пък е огромна загадка за мен, страхотна визитка и качества, но защо нямаше мотивация не мога да си обясня. Почти съм сигурен, че ще играе успешно занапред в Гърция.
Що се отнася до сегашната селекция много са ни необходими нападател и атакуващ халф, дано скоро има такива в отбора. Каранга ще бъде продаден август защото има още година договор, а все пак футбола е бизнес и няма да се позволи да си тръгне без пари. Ако не бъде продаден до август, то зимата ще има право да преговаря и да подпише предварителен договор като свободен агент.
Джеси е може би с една идея по-добър от Кулма, но за да се докаже са нужни повече мачове, каквито през пролетта той за съжаление не изигра с червения екип. Проблем при Кулма бе липсата на постоянство, лигавенето, липсата на достатъчно старание по време на тренировки. Но притежава техника, пас, дрибъл, шут.
Да продават Вкаранга, защото след контузия и без досатъчно подготовка няма да е така полезен в европохода на ЦСКА. Добре е бързо да се привлече нов качествен ЦН, но може би първо се изчаква да мине продажбата му. Жалко, че ще трябва да се разделим с него, защото отдавна не бяхме имали нападател с подобен голов нюх.