Тъй като няма да мога да го гледам, редно е да направят един екстра глупав мач и някой [offtopic]Франция[/offtopic] да вкара калитарски гол към 75-тата, който да е достатъчен за победата.
С моя късмет, ще е класика- 3:3, продължения и дузпи.
СП (1/8 финал): Франция - Аржентина - 4:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП (1/8 финал): Франция - Аржентина (30 юни)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- atanas7510
- Контакти:
Франция най силната част е силната им игра в защита и добрите им дефанзивни халфове, подобна на Хърватска.Очаквам и подобно развитие на мача.
Прогноза хендикап победа за Франция която най-вероятно ще се случи през 2-то полувреме!
Канте, Погба и Матюиди би трябвало да премажат пенсионираните резерви на Аржентина!
Канте, Погба и Матюиди би трябвало да премажат пенсионираните резерви на Аржентина!
Ще ми липсва Марадона в ложата, иначе щях да кажа, че Франция са по-добри. Ама са безидейни всъщност, или, още по-всъщност, свръхидейни, толкова, че обикалят пред наказателното поле като куче пред касапница и си реализират идеите и концепциите, докато отсреща си реализират положенията. При равенство в редовното време и продълженията дузпи ли ще се бият, или ще се гледа феърплея?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
- Контакти:
На хартия Франция трябва да бие без проблем този отбор на Аржентина,но това световно се видя,че хартията е скъсана.Ако Аржентина излезе с адекватен състав и играе без напрежение може да победи Франция,от другата страна пък младостта и многото черни момчета,които на едно място са доказали,че никога не стават отбор са причините,които могат да издънят петлите.И аз очаквам победелият да вземе мача с 1:0.Аз съм за Аржентина,не заради Меси,а заради яката публика,Дон Диего,а и франсетата винаги са ми били неприятни.
КАУЗА КОЛЕЖА!
Pichichi написа:Прогноза хендикап победа за Франция която най-вероятно ще се случи през 2-то полувреме!
И аз очаквам нещо подобно. Французите ако намерят ритъм и се разиграят най-после, Аржентина може да си замине със сериозен резил.
- slash1912
- Контакти:
По-добрия отбор е Франция,обаче аз очаквам аржентинците да продължат напред.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- metodito
- Контакти:
Дано се получи добър мач. Не искам да гледам Санпаоли, но Марадона е истинска атракция пък... Дешан ми е досаден, Санпаоли е идиот, а Франция имат според отбор за спечелване на титлата. Ерго, Аржентина отстранява Франция след продължения.
Оф, не знам как да го играя този мач. Със Санпаоли, всичко крещи просто за Франция, обаче, ако вземе, че пусне пълното бойно снаряжение в лицето на Меси, Дибала, Ди Мария, Агуеро... Възможно ли е да се е правил на умряла лисица?

Оф, не знам как да го играя този мач. Със Санпаоли, всичко крещи просто за Франция, обаче, ако вземе, че пусне пълното бойно снаряжение в лицето на Меси, Дибала, Ди Мария, Агуеро... Възможно ли е да се е правил на умряла лисица?
- insaneboy1
- Контакти:
metodito написа:Дано се получи добър мач. Не искам да гледам Санпаоли, но Марадона е истинска атракция пък... Дешан ми е досаден, Санпаоли е идиот, а Франция имат според отбор за спечелване на титлата. Ерго, Аржентина отстранява Франция след продължения.![]()
Не. По-скоро Аржентина са дотук защото Енцо Перез, Меса и Игуаин пак ще играят. А и Масчерано ще го направят крив финтовете на Дембеле.
Единственият начин тези да бъдат спрени е с тактиката на Португалия. Прибрани и да дебнат на контри.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
-
- Контакти:
4:1 за Аржентина -> това е резултатът