Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот popokutepetel » 29 юни 2018 18:21

metodito написа:От сто кладенци вода тука пак. За да има после редовните оправдания. "Тва са тренировки ся. КупЪтъ е наша. Ние сме "Левски", уеееее.".Кое не е ясно на положението. Знам, че тук лошите новини в "Тъпспорт" са "спекулации", а добрите се посрещат като чистата и неподправена истина, но вече трябва да ви е светнало. Отбор не се прави, лъска се ябълката. Само че на това ръководство не му увира главата и това е. И ето това е причината, за да имаме огромна нужда от спортен човек за дирек.

Запазваш отбора, надграждаш го, чакаш резултати, продаваш ябълки. Рушиш, наливаш от пусто в празно - ябълката кисела. Никой не си купува.

Не става дума за това да купиш привлечеш този или онзи, а да следваш стратегия. Щото на зима като продадат Паулиньо, а Жорди каже, че на 34 е вече време да помисли за пенсия, ще се озъбим. Ако продадат Яблонски ще е баси и идиотията, но според мен, медиите са чули-недочули и ще бъде продаден Холмар. С което лично аз съм по-съгласен. Роси им намеква, натяква, подмята. Не се сещат. И после ще има: "Треньорът не се справи с поставената му задача", нали? Щото тея Вадуц-мадуц, онея баскетболисти са ясни. Ма после идва Хайдук-майдук или Марибор де имат отбор, който играе заедно три-четири години и ни скриват топката. Пък нашите още се запознават помежду си. Примерно. :lol: А в първенството какво правим, ако... когато Тиам изкара поредния си червен картоф, натрупа жълти картони или вземе, че се контузи. А да, имаме "по-добри" футболисти - като франсето без глава. И Белаид, веееееееее. :lol: Ако до август не се вземат нови двама халфа (защото беше преценено, че трябва да освободим двама халфа) и двама защитника - няма да стигнем този път и до бараж за ЛЕ.

А за... знаете към кои: по едно време няма да знаете чия амбразура да подкрепяте - на Роси или на Русев. Най-добре от сега си изберете страна, понеже на човека по някое време ще му писне. И пак ще има "Дъртия пенгел избяга", ууу. Не може с трици маймуни да храни, пу дееее...

То стигането до бараж за ЛЕ минава през преминаване на третия кръг. А за да имаме изобщо шанс да го минем ни трябва почти толкова кански късмет, който ударихме с Жалгирис предвид потока. На този етап не виждам някакви сериозни перспективи пред отбора за какъвто и да е пробив. Номиналният собственик е дезинтересиран от проекта Левски. За него това е бизнеспроект и целите са му съвсем различни от спортни успехи. Той е тука временно. Правилна стратегия за отбора не мога да преценя дали има. Това, че ядрото се запази, това че част от новите са с по-дълги договори е стъпка в правилната посока, но .... ще видим какво ще се случи за да се прецени. А вариантите за стратегии са в две посоки - първата намира се собственик готов шоково да инвестира значителни суми за да се случат нещата по-бързо (тоя не се вижда) и собственик, който да осигури стабилност и постоянен бюджет който да позволява да се задържат по-качествени играчи и бавно и постепенно да се надгражда и да се търсят по-високи приходи по линия ЕКТ докато не дойде момента да станем редовен участник в груповата фаза. Тогава може да се мисли за следваща стъпка. За сега реалния потенциал на отбора за следващия сезон е 2-3 място в първенството, купата каквото стане и евентуално достигане до 3-ти предварителен кръг на ЛЕ предвид жребия. Стигане до бараж, класиране в групите или шампионска титла ми се струват адски късметлийска история с някакво невероятно калитарско подреждане на куп неща. Както се казва А дано, ама надали. Реалностите са други.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юни 2018 18:41

Аз имах предвид баража за ЛЕ в първенството - като този с Черно море. Онзи европейския... за него не говоря. Като всеки тук се надявам да влезем тази година в групите на Лига Европа. Само това мога да кажа. Не знам какво се случи на баража с Черно море, но имаше само още един такъв мач в цялото първенство - 2-2 с онова от Армията. Просто него мач, тея имаха кръв в очите. Който да беше срещу тях, щеше да има сеч и унижение за него. Ако играе "Левски" с такава нагласа всеки мач, и титли и купи и групи са наши. За съжаление това беше само в този мач.[offtopic]Нямам понятие дали футболистите сами го изиграха, дали на Роси да го пиша... Не съм от тези, които омаловажават "морето".[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 29 юни 2018 18:47

Предпочитам , никой да не се вземе ... тип Баба Тунде , Нар , Кабралата ....
По добре юношки да ми тровят нервите , виж ти може и някой да заприлича на играч , а в кафевата лига не е много трудно !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юни 2018 19:15

То хубаво Краси каза, че новите ще са само 2-ма - 3-ма, ама с оглед ситуацията с Горанов и Цветко, като нищо на пожар ще се привлече бек.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 юни 2018 19:18

Нещо съм изпуснал. Какво му е на Горанов :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 29 юни 2018 19:21

modor написа:Нещо съм изпуснал. Какво му е на Горанов :roll:

И аз точно това се чудих. Никъде нищо не пише да има контузия или да лекува стара някаква? :roll:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юни 2018 19:22

modor написа:Нещо съм изпуснал. Какво му е на Горанов :roll:
Ами към момента е единственият ни бек. :lol:
Пък ако вземе и той нещо да даде фира ( да е виж и здрав, разбира се ) ... Отиде коня у ряката.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 29 юни 2018 20:22

аз виждам така нещата

Митрев

................Горанов...................Яблонеца........Холмар...................................Цветкович.....................

.............................Мариани.....................Тиам........................Гомес.....................

....................Паулиньо.......................Буш...........................Обертан....................

дилема е само вратарския пост,но си мисля ,че в началото ще започне Божо предвид това че е играл с тази защита.

резерви:Кабрал,Белмонт,Вутов,Белаид,Найденов,Костов,Ривалдиньо.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 29 юни 2018 20:24

Изтървал съм Д.Иванов и Нашимиенто.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 юни 2018 20:29

metodito написа:От сто кладенци вода тука пак. За да има после редовните оправдания. "Тва са тренировки ся. КупЪтъ е наша. Ние сме "Левски", уеееее.".Кое не е ясно на положението. Знам, че тук лошите новини в "Тъпспорт" са "спекулации", а добрите се посрещат като чистата и неподправена истина, но вече трябва да ви е светнало. Отбор не се прави, лъска се ябълката. Само че на това ръководство не му увира главата и това е. И ето това е причината, за да имаме огромна нужда от спортен човек за дирек.

Запазваш отбора, надграждаш го, чакаш резултати, продаваш ябълки. Рушиш, наливаш от пусто в празно - ябълката кисела. Никой не си купува.

Не става дума за това да купиш привлечеш този или онзи, а да следваш стратегия. Щото на зима като продадат Паулиньо, а Жорди каже, че на 34 е вече време да помисли за пенсия, ще се озъбим. Ако продадат Яблонски ще е баси и идиотията, но според мен, медиите са чули-недочули и ще бъде продаден Холмар. С което лично аз съм по-съгласен. Роси им намеква, натяква, подмята. Не се сещат. И после ще има: "Треньорът не се справи с поставената му задача", нали? Щото тея Вадуц-мадуц, онея баскетболисти са ясни. Ма после идва Хайдук-майдук или Марибор де имат отбор, който играе заедно три-четири години и ни скриват топката. Пък нашите още се запознават помежду си. Примерно. :lol: А в първенството какво правим, ако... когато Тиам изкара поредния си червен картоф, натрупа жълти картони или вземе, че се контузи. А да, имаме "по-добри" футболисти - като франсето без глава. И Белаид, веееееееее. :lol: Ако до август не се вземат нови двама халфа (защото беше преценено, че трябва да освободим двама халфа) и двама защитника - няма да стигнем този път и до бараж за ЛЕ в първенството.

А за... знаете към кои: по едно време няма да знаете чия амбразура да подкрепяте - на Роси или на Русев. Най-добре от сега си изберете страна, понеже на човека по някое време ще му писне. И пак ще има "Дъртия пенгел избяга", ууу. Не може с трици маймуни да храни, пу дееее...

Яблонски нали го продадохме. Би трябвало вече да е минал тия медицински прегледи в Емполи ли беше. :mrgreen: Ти вече продаде и Паулиньо, пенсионира Гомес :)
А и Холмар си продал също :mrgreen:

Върни се в “Левски”